movi:если ты живешь там или работаешь.hook812:На любой шиномонтажке
Если для Вас проблема проблема привезти и продуть системник.
movi:если ты живешь там или работаешь.hook812:На любой шиномонтажке
Что бы прибраться в системнике мне нужно сделать пару шагов и 10 минут времени. Если для вас это проблема - тоhook812:Если для Вас проблема проблема привезти
Не очень удобно провод тащить из квартиры на лестничную клетку. Хотя я в начале тоже воздуходувки рассматривал. Но после просмотра видео понял, что они очень шумные и меня весь дом будет слышать после чистки)) Хотя сейчас уже размышляю, что можно было бы ее применять потом при чистке салона машины)
Та такий фен заслабо дує. Я вже більш від року не продував. В велечезном радіаторі ЦП пиляка утворює "ватні тампони" і мушу чимось сильним подути. Я ніколи не мав спеціалізованих продувачів на аккумуляторах або від електромережі, котрі можна застосовувати для десктопів, а також балонів з повітрям або газом, тому не уявляю їхню ефектівність, через що й запитую тих, хто має різнобічний досвід та може порекомендувати.Filabatya: ↑ 23.08.2026 17:27 Truchmann
просто фен жінки позичити в холодному режимі і притримувати вентилятори, бо вони дають струм коли крутяться![]()
купив таку штуку рік тому і це найкраща покупка, шо може бути для чистки пк в домашніх умовахaaleksandrenko: ↑ 23.08.2026 18:37 В мене така дуйка з алі на двох елементах 21700. Потік повітся для продувки пк дуже хороший
- спойлер
- дуйка.png