От і супер, кожному своє. Хоч покемонів збирай, твоя справа і, до речі, я не прийду до тебе у гілку обговорення з дурними питаннями
Новини
Останні статті і огляди
Выбор наушников
-
Radio Bay
Member
От і супер, кожному своє. Хоч покемонів збирай, твоя справа і, до речі, я не прийду до тебе у гілку обговорення з дурними питаннями
-
Feras
Member
Ці знижки все таки мене спокусили
, я не зміг знайти Smabat x10 pro - планар який хоче будити нейтральними як мінімум на графіку частоти, їх всі розкупили із-за хайпу в окремих аудіофільських колах. Однак, мені випала інша цікава пропозиція/можливість, планари від Letshuoer - Астраліс 15,5 мм планар здається 5-ого покоління і він грає не як планар у верхніх висотах, вони згладжені і м'які. Показало майже 50 відсотків знижка від релізної ціни, нажаль важко було пройти поза такою пропозицією, тим паче їх всього 10 юнітів у продажі показували, вітозі заплатив 110 доларів.Цікаво в чому буде різниця між планаром 5-ого покоління і старим але все ще кращим вибором за свої гроші - Artti T10 (хоча це і є Letshuoer суб-бренд).
Надіюсь на 11.11 знижки будуть ще більше. Бо вони і так на деякі товари дивують і я не обмежуюсь виключно аудіотехнікою.
Надіюсь на 11.11 знижки будуть ще більше. Бо вони і так на деякі товари дивують і я не обмежуюсь виключно аудіотехнікою.
-
byaka
Member
Якого ще хайпу?Smabat x10 pro в наявностi на алiFeras: ↑ 23.08.2026 17:04 Ці знижки все таки мене спокусили, я не зміг знайти Smabat x10 pro - планар який хоче будити нейтральними як мінімум на графіку частоти, їх всі розкупили із-за хайпу в окремих аудіофільських колах. Однак, мені випала інша цікава пропозиція/можливість, планари від Letshuoer - Астраліс 15,5 мм планар здається 5-ого покоління і він грає не як планар у верхніх висотах, вони згладжені і м'які. Показало майже 50 відсотків знижка від релізної ціни, нажаль важко було пройти поза такою пропозицією, тим паче їх всього 10 юнітів у продажі показували, вітозі заплатив 110 доларів.Цікаво в чому буде різниця між планаром 5-ого покоління і старим але все ще кращим вибором за свої гроші - Artti T10 (хоча це і є Letshuoer суб-бренд).
Судячи з графiка у Smabat x10 pro провал на 9Hz,такого провалу нема навiть в дешман kz prx за 20$