S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl

Игры для ПК, консолей и прочих платформ
Відповісти
Автор
Повідомлення
arkadiilem0n
Member

Повідомлення

Як вам длсішка?
Я пробігся швиденько на старому сейві і кайфанув. Нарешті шось в будинках видно і ліхтар нормально працює без модів :super:
Артефакти прикольні нові, а от пушки не зайшли. Так і бігав з сотником, батогом та маргачом.
Спойлерів по сюжету, як порядна людина, кидати не буду, але описав би його як непоганий. Думаю на днях по іншій гілці піти ще разок, подивитись шо воно там з іншого боку B-)
Nutbar
Member

Повідомлення

Zealoth: 21.08.2026 20:45
NST1983: 21.08.2026 19:54 1. Де калібровка HDR? 27" Xiaomi Mini LED Gaming Monitor G Pro 27Qi 2026 має дуже високий запас по яркості і HDR в іграх офігенно виглядає
2. Що це за прикол з монстрами та противниками.. Вони наче якісь плоскі - як плоска частина текстури трави. :insane:
ЗІ. Версія стім, не піратка
1) Калибровка HDR только через утилиту винды, но в игре тоже можно слегка поиграть с одной-двумя найстройками.
Та калібровка, про яку ви кажете, то виключно для коректної роботи віндового AutoHDR, який в іграх з нативним HDR не вмикається (а в іграх без краще все одно не вмикати). З нативним же в сталкері як були деякі проблеми так і залишились. Що можна налаштувати в грі це поставити точку чорного на -10, яка за замовчуванням чомусь стоїть на -4, інше нема сенсу чіпати. Ще був мод на фікс HDR, але він з новою версією поки не працює. Але в будь-якому разі, навіть те що є, прям на голову краще за SDR.
Пласких текстур монстрів не спостерігав.

Дійшов поки до гелікоптера в доповненні. І от до цього моменту було не дуже цікаво, але зараз наче якраз набрало оберти.
tablestikus
Member

Повідомлення

Nutbar: 22.08.2026 05:24
Zealoth: 21.08.2026 20:45 1) Калибровка HDR только через утилиту винды, но в игре тоже можно слегка поиграть с одной-двумя найстройками.
Та калібровка, про яку ви кажете, то виключно для коректної роботи віндового AutoHDR, який в іграх з нативним HDR не вмикається (а в іграх без краще все одно не вмикати). З нативним же в сталкері як були деякі проблеми так і залишились. Що можна налаштувати в грі це поставити точку чорного на -10, яка за замовчуванням чомусь стоїть на -4, інше нема сенсу чіпати. Ще був мод на фікс HDR, але він з новою версією поки не працює. Але в будь-якому разі, навіть те що є, прям на голову краще за SDR.
Пласких текстур монстрів не спостерігав.

Дійшов поки до гелікоптера в доповненні. І от до цього моменту було не дуже цікаво, але зараз наче якраз набрало оберти.
А що дасть зміна точку чорного на -10?

Відправлено через 2 години 35 хвилин 25 секунд:
Коротше отака хрінь. Білі цяточкі блимають в любому режимі.

Ось натива з TAA зі 100% роздільної
спойлер
Ось DLLS на якості
спойлер
Ось до речі як виглядає зброя з падаючим на неї сонцем і тянями
спойлер
Раніше до 2.0.1 на 2.0.0 версії в мене в нативі все ок було, а в длсс треба було Глибину різкості срутити і тоді ставало теж ок, зараз ні.

Ще погрався з глибиною ДЛСС - якщо на максимум викрутити страшне просто
спойлер
Nutbar
Member

Повідомлення

tablestikus
Таких білих крапок не спотерігаю:
спойлер
Лише тіні мерехтять, що здається лікується чи то рей реконстракшеном чи то якимись налаштуваннями ue5, але це не точно.
tablestikus
Member

Повідомлення

Nutbar
схоже в мене щось локальне або таки якийсь баг з рушієм гри( буду далі ковирятися
Відповісти