Читальня

Разговоры обо всем
Відповісти
Автор
Повідомлення
kabostebeztak
Member

Повідомлення

Книжки, комікси, різні довгі статті і обговорення їх же.

Особисто я чекаю на нові сторінки Twokinds і взявся за Warrior Cats, починаючи з Into The Wild.

настільки задовбала криза пам'яті та змагальний режим в файналсі що я аж за книжки взявся
walkman3000
Member

Повідомлення

Twokinds
Warrior Cats
Зображення
_
Bill, the Galactic Hero, останній раз школотроном читав, тупо платина
kabostebeztak
Member

Повідомлення

walkman3000: 21.08.2026 15:08
Twokinds
Warrior Cats
Зображення
_
Bill, the Galactic Hero, останній раз школотроном читав, тупо платина
Стаття про смерть масового читання, принаймні в штатах: (АНГЛІЙСЬКОЮ)
https://archive.is/20260719082605/https ... ge/687618/
walkman3000
Member

Повідомлення

kabostebeztak: 21.08.2026 15:13Стаття про смерть масового читання, принаймні в штатах: (АНГЛІЙСЬКОЮ)
«Чому бідні – бо дурні, чому дурні – бо бідні»
Corey666
Member

Повідомлення

Останнім часом аудіокниги слухаю.
Нещодавно відкрив для себе Макса Кідрука. Одразу почав з його останнього циклу Нові Темні Віки. Поки що прослухав 4 години (з 43 годин :spy: ) першої книги Колонія. Дуже подобається, плюс сама аудіокнига дуже класно зроблена, з різними аудіоефектами і музикою. Єдиний мінус (ну ок, ще один - іноді росіяни персонажі і їх території згадуються), на даний момент тільки 2 книги з 4 вийшли. Друга аудіокнига, ще тільки в 4 годиному превью доступна, і вийде 25 серпня... Тобто, ще треба буде чекати довго повного фіналу.
Ostin
Member

Повідомлення

kabostebeztak: 21.08.2026 15:13смерть масового читання
Саме звичайне перевантаження інформацією. В тому числі на роботі, де купа людей зараз за день шерстить більше інфи, ніж колись за тиждень чи місяць.
Corey666: 21.08.2026 16:06аудіокниги слухаю
Теж іноді бавлюсь. Проте, читається все одно легше та швидше. Аудіо допомагає лише розвантажити очі, а це важливо. Ну і начитка може бути така собі.
kabostebeztak
Member

Повідомлення

о, актив
прикольно :3
Mykolay3ack
HWBOT OC Team

Повідомлення

kabostebeztak
Ціни на книги теж не дуже приємні.
Rosberg
Member

Повідомлення

Хто любить фантастику. "Фундація" Айзек Азімов :up:

Відправлено через 4 хвилини :
Ostin: 29.05.2023 10:06 Прочитав "Проблему трьох тіл" китайця Лю Цисіня. Суперечлива книга, яка ставить мене в ступор перед питанням: чи можна її рекомендувати?
Якщо дивитися з точки зору літератури, то можна почитати, бо і нагорода Х'юго є, і для ознайомлення з китайщиною згодиться, і сюжет доволі інтригуючий.
З точки зору наукової фантастики, чи перечитав би я книгу ще раз? Ні, аж ніяк. Загальне враження після прочитаного десь на трієчку з п'яти.
спойлер
Перші 3/4 книги було цікаво (це немало, насправді). А потім автор взяв і розкрив карти інопланетян. І все пропало. Купа ненаукової мачні. Соціальний уклад прибульців, який копіює людський. Дуже "дивні" (якщо не тупі) методи щодо захоплення землян. Прибулець, який живе в умовах суцільного виживання і життя якого покладене на збереження виду, починає проголошувати промову щодо цінності культурної складової в житті, хоча сам, судячи з усього, навіть не мав би розуміти, що це таке. Логіка не в'яжеться геть зовсім, і остання чверть книжки псує все, що було надбано раніше
Доречі, погоджуюсь. Знайомому дуже зайшла і він прочитав усі три частини. Я мабуть, зупинюсь на першій.
Відповісти