Новини
Останні статті і огляди
GeForce RTX 3070 п’ять років працювала із захисною плівкою на радіаторі через помилку Gigabyte
-
Shaolin_Style
Member
Предлагаю обсудить GeForce RTX 3070 п’ять років працювала із захисною плівкою на радіаторі через помилку Gigabyte
контроль качества гигабайт как всегда на высоте
контроль качества гигабайт как всегда на высоте
-
FoX_UA
HWBOT OC Team
5 років терпіти, при тому, що гарантія в найкращому випадку була роки 2-3. Терплячий збоченець 
-
big_bang
Member
ідентична ситуація була в мене з 1070 armor msi
один в один...
лише, за рахунок більш "холодної" пом'яті там не було вильотів і чорних екранів
один в один...
лише, за рахунок більш "холодної" пом'яті там не було вильотів і чорних екранів
-
alex_sul
Advanced Member
це йому 5 років тре було шоб у HWInfo глянуть проблему і потім хоч на reddit сходить за рішенням??! Наркоман??! 
-
Zaelot
Member
плівку навіть не деформувало, отже нічого там не кипіло, та й 5 років на одному термонтерфейсі сидіти - ну таке
в мене в кінці гарантіїї все переїжджає на жм або фп 
-
Pro100SSK
Member
Чим поганий заводський термоінтерфейс на відеокартах? Він тепер не служить більше 5 років?
Навіщо його міняти якщо температури не виросли? секта кпт8 чи mx4?
-
MVE
Member
Дивитись HWInfo це ж взагалі мастхев любого упоротого пк юзера, всі ж так повинні робитиalex_sul: ↑ 20.08.2026 10:45 це йому 5 років тре було шоб у HWInfo глянуть проблему і потім хоч на reddit сходить за рішенням??! Наркоман??!![]()
-
alex_sul
Advanced Member
MVE

HWInfo - це діагностична програма, перш за все! Тож логічно в разі аномалії першим ділом туди. Чи ви тож нарк?MVE: ↑ 20.08.2026 11:08Дивитись HWInfo це ж взагалі мастхев любого упоротого пк юзера, всі ж так повинні робитиalex_sul: ↑ 20.08.2026 10:45 це йому 5 років тре було шоб у HWInfo глянуть проблему і потім хоч на reddit сходить за рішенням??! Наркоман??!![]()
![]()
- Якщо купив Apple то чого "пека" юзери упороті одразу?
-
kawalot
Member
Ти забуваєш на якому ми сайті. Це ми тут такі розумні і одразу кидаємось в певних програмах все перевіряти. А на ділі значна частина користувачів пк навіть поняття "процесор" від поняття "системний блок" не відрізняють. І це тільки з самого банального. Юзер може і розуміти як влаштований пк, але поняття не має що, як, де та яким чином шукати, бо для нього пк це лише інструмент, а не хоббіalex_sul: ↑ 20.08.2026 11:13 HWInfo - це діагностична програма, перш за все! Тож логічно в разі аномалії першим ділом туди. Чи ви тож нарк?![]()
Востаннє редагувалось 20.08.2026 11:40 користувачем kawalot, всього редагувалось 2 разів.
-
FurryGentleman
Member
а что он должен был в нем увидеть? hwinfo не покажет температуру питальников на такой картеalex_sul: ↑ 20.08.2026 10:45 це йому 5 років тре було шоб у HWInfo глянуть проблему і потім хоч на reddit сходить за рішенням??! Наркоман??!![]()
-
Dr_Earnhardt
Member
100%, всі скрізь такі розумні бляха, людина не розуміеця на цьому то і що, вона в чомусь іншому розуміеця більше.kawalot: ↑ 20.08.2026 11:22Ти забуєш на якому ми сайті. Це ми тут такі розумні і одразу кидаємось в певних програмах все перевіряти. А на ділі значна частина користувачів пк навіть поняття "процесор" від поняття "системний блок" не відрізняють. І це тільки з самого банального. Юзер може і розуміти як влаштований пк, але поняття не має що, як, де та яким чином шукати, бо для нього пк це лише інструмент, а не хоббіalex_sul: ↑ 20.08.2026 11:13 HWInfo - це діагностична програма, перш за все! Тож логічно в разі аномалії першим ділом туди. Чи ви тож нарк?![]()
-
Олег963
Member
До одної карти ліз міняти термопасту і термопрокладки це була 1080gtx і все бо продавав другу і шоб на всяк випадок, процює досі, так якщо температури +- в нормі нема чого лізти, крім переходу на воду чи якесь кастомне охолодження і якихось перегрівів. Там тих прокладок і різної товщини ще той квест.
-
alex_sul
Advanced Member
Dr_Earnhardt
Так спарава не в шеймінгу власника тої карти. А у зауваженні що він 5 років терпів періодичні розкручування до 3500об\хв (це ж пилосос!)! Нащо йому це? 99% у нього була людина яка могла підказати що щось не ОК з картою. Ба більше зазначено, що "була задана крива швидкості в MSI Afterburner" (що зазначено в новиті чорним по білому!)
Так спарава не в шеймінгу власника тої карти. А у зауваженні що він 5 років терпів періодичні розкручування до 3500об\хв (це ж пилосос!)! Нащо йому це? 99% у нього була людина яка могла підказати що щось не ОК з картою. Ба більше зазначено, що "була задана крива швидкості в MSI Afterburner" (що зазначено в новиті чорним по білому!)
Востаннє редагувалось 20.08.2026 11:43 користувачем alex_sul, всього редагувалось 1 раз.
-
Shtopor
Member
Ну так глючити вона стала тільки останній час. Тому в той HWinfo і під кулер ніхто не ліз, особливо коли вона під гарантією була.
У людини 3070 вже 5 років - ясно що він звичайний юзер, а не той хто міняє ВК кожне покоління разом із термопастою.
Дивні звинувачення.
Хоч і не гарантійний випадок, але і такого саботажу бути не повинно зі сторони виробника.
Наприклад у автомобілях, якщо є саме косяк виробництва, то відкликають або замінюють деталі навіть якщо машина поза гарантією. Гігабайт не Тойота, але ціни на ПК наближається до авторинку
Пам'ятаю коли з EVGA 1070 FTW (у самого така була) - тонкі термопрокладки з VRM не доставали до радіатора і ті нагрівалися більше 100С. Так EVGA визнала массовість проблеми і навіть на "сірі" карти надсилала комплект термопрокладок на заміну і залишала гарантію навіть після юзерського втручання (або ж покупець міг це зробити в АСЦ, або повернути карту). Так у мене дома лежить комплекти безкоштовного термоінтерфейсу від EVGA, який я навіть не чекав і замінив на власні якісні ТП.
По скрінах з новини незрозуміло що з етикеткою - десь з написом Гігабайт, десь без. Може юзер сам там щось наклеїв, тому відмовили - хай розбираються тепер. Походу проблема не масова.
Але камінь в город Гігабайт вже кинуто))
У людини 3070 вже 5 років - ясно що він звичайний юзер, а не той хто міняє ВК кожне покоління разом із термопастою.
Дивні звинувачення.
Хоч і не гарантійний випадок, але і такого саботажу бути не повинно зі сторони виробника.
Наприклад у автомобілях, якщо є саме косяк виробництва, то відкликають або замінюють деталі навіть якщо машина поза гарантією. Гігабайт не Тойота, але ціни на ПК наближається до авторинку
Пам'ятаю коли з EVGA 1070 FTW (у самого така була) - тонкі термопрокладки з VRM не доставали до радіатора і ті нагрівалися більше 100С. Так EVGA визнала массовість проблеми і навіть на "сірі" карти надсилала комплект термопрокладок на заміну і залишала гарантію навіть після юзерського втручання (або ж покупець міг це зробити в АСЦ, або повернути карту). Так у мене дома лежить комплекти безкоштовного термоінтерфейсу від EVGA, який я навіть не чекав і замінив на власні якісні ТП.
По скрінах з новини незрозуміло що з етикеткою - десь з написом Гігабайт, десь без. Може юзер сам там щось наклеїв, тому відмовили - хай розбираються тепер. Походу проблема не масова.
Але камінь в город Гігабайт вже кинуто))
-
alex_sul
Advanced Member
Нене все ок там написано. Уважніше дивітсяShtopor
десь з написом Гігабайт, десь без.
Та я навіть гігу не виню - як не дивно, але брак є у всіх. І ця ситуація як раз хай в 1 відсоток RMA гарантійний і піде.
Проблема в юзері і його пофігізмі\безвідповідальності на самого себе і свій лут
Востаннє редагувалось 20.08.2026 11:50 користувачем alex_sul, всього редагувалось 1 раз.
-
kawalot
Member
Дуже далеко не 99%. В моєму отченні в реалі за всі мої 40 з гаком років я нікого не зустрічав, хто шарив за компи хоча б трохи більше, аніж як увімкнути пк, погратись/попрацювати і вимкнути пк. Таких, як ми, насправді не багато. Просто тут на сайті ми зібрались в одному місці і складається враження неначе в пк ледве не кожен другий-третій має знання вище "енікейщика"alex_sul: ↑ 20.08.2026 11:39 99% у нього була людина яка могла підказати що щось не ОК з картою.
-
yariksom
Member
Якісна блін карта, гарантія давно вийшла, а вона працює з вфдверто хріновим охолодженням 
-
alex_sul
Advanced Member
yariksom
Ну да)
У мене так 6600xt red devil працювала: термопрокладки в пісок, а вона працювала хоч би шо і навіть вертушки більше 1300 не крутила.
Ну да)
У мене так 6600xt red devil працювала: термопрокладки в пісок, а вона працювала хоч би шо і навіть вертушки більше 1300 не крутила.
-
Kopstr
Member
Shaolin_Style
Как и у других брендах, то ли дело шляпсус с его гарантией и оверпрайсом где покупая QD OLED за 1200 баксов ты видишь что контроль на пиксели никто не смотрел ) или деллом который так контролировал контроль качества что первые ревизии оледов 4 поколения почти все было бракованные )))))
Как и у других брендах, то ли дело шляпсус с его гарантией и оверпрайсом где покупая QD OLED за 1200 баксов ты видишь что контроль на пиксели никто не смотрел ) или деллом который так контролировал контроль качества что первые ревизии оледов 4 поколения почти все было бракованные )))))
-
dead_rat
Member
Юзеру не пощастило: розбереш поки карта на гарантії - втратиш гарантію, після гарантії- виробник скаже що гарантія вийшла.
Реально без шансів ситуація
Реально без шансів ситуація