Оце так тема. Все не читав, але засуджую.
Автор теми походу не чув про настолки і що викинути нат 1 - це частина фану.
По останньому посту: бг1-2, пт, айсвінд1-2, нвн1-2, котор1-2 - всі юзають дайс ролл на всі чеки в бекграунді, просто ти не натискаєш кнопку ролл, воно само роллить.
В деяких з них в опціях можна включити лог і в логах навіть дивитись хто що викинув.
Пам'ятаю коли вийшов тоее, я був в 11 класі, то дебіли однокласнички видавали монологи в стилі: "я прийшов до жаб, а мене три жаби вбили, я жодного разу не попав, які такі промахи, шо за бред! Гра гівно!"
Відправлено через 13 хвилин 14 секунд:
Ахахаха, в цього сото дівініті оріджінал сін раптом днд стало.
Це просто неймовірно. Людина не те що не розбирається в темі, а взагалі не розуміє суті і щось доводить
Якщо не подобається рандом, який вносить кубик, нашо грати в різні варіації днд-основаних ігор, якщо такі страждання.
Відправлено через 10 хвилин 49 секунд:
Soto: ↑
30.03.2024 14:10Нахрен такое в играх нужно? Б..ть это как собрать великое войско в какой-то стратегии, но за день до сражения подавиться косточкой
А от так. Реальний приклад з-за столу: твій хід, робиш постріл з лука, викинув 1, дм каже що тетива порвалась, поки інші ходять читаєш шо було в інвентарі, запасного лука чи тетиви нема, як і іншої зброї, біжиш в мілі і помираєш. Весь стіл угорає.