Ну нарешті вже підключився назад Сільпо! При чому той самий, тематичний, правильний!
БО оця дурнувата ідея з АТБ якаксь відверто кончена вийшла. Типу заходиш в АТБ і бачиш що альманах СТАЛКЕР у шикарно-якісному виконанні стоїть на малесенькій тематичній поличці поряд з водкою, чаями і капцями лікарняними та розсадою на город!! Це просто якась жесть
Я думаю це може бути останнє длс,якщо зайти на твiч то там майже нема стрiмiв по грi i це за день до релiзу великого длс.Схоже що гра нiкому непотрiба окрiм купики фанатiв.
Якось дуже упереджено сказано.
Гра однозначно рівня ААА, а подібні ігри виходять рідко і 100% потрібні багатьом
Як на мене, то про потрібність гри кажуть продажі, а не якийсь прищавий стрімер з твіча. І з продажами у Сталкера все ок.
Гра однозначно рівня ААА, а подібні ігри виходять рідко і 100% потрібні багатьом
Як на мене, то про потрібність гри кажуть продажі, а не якийсь прищавий стрімер з твіча. І з продажами у Сталкера все ок.
Наплювати якого гра рівня якщо вона не проходить випробування часом.Я бачу як вона потiбна багатьом що на твiчi декiлька стрiмiв с онлайном 1-2 людини !
Востаннє редагувалось 19.08.2026 08:58 користувачем byaka, всього редагувалось 3 разів.
byaka: ↑
19.08.2026 08:28
Я думаю це може бути останнє длс,якщо зайти на твiч то там майже нема стрiмiв по грi i це за день до релiзу великого длс.Схоже що гра нiкому непотрiба окрiм купики фанатiв.
До чого тут стріми та ще й перед релізом? Стріми по синглах не йдуть роками після виходу. Гра давно пройдена, стріми будуть після длс.
Звичайний дойоб
19.08.2026 08:28
До чого тут стріми та ще й перед релізом? Стріми по синглах не йдуть роками після виходу. Гра давно пройдена, стріми будуть після длс.
Звичайний дойоб
Стрiмери зазвичай роблять марафони по iграм перед релiзом великих длс.Вiдьмак 3 теж пройдена,але у його краще з онлайном.
Sanьka: ↑
19.08.2026 08:31
Наплювати якого гра рівня якщо вона не проходить випробування часом.Я бачу як вона потiбна багатьом що на твiчi декiлька стрiмiв с онлайном 1-2 людини !
найбільш глечний аргумент року, не менше!
яке диво, на твітчі не дивляться сінглову гру дворічної давнини, яку пройшли вже по міліметру мільйон разів
а по факту, у неї стабільні показники майже одинакового онлайну (6-8 з піком в 10+) з пострелізного хайпу по стімдб, враховуючи шо це сінгл 2024 року https://steamdb.info/app/1643320/charts/#max
Востаннє редагувалось 19.08.2026 09:33 користувачем destructX, всього редагувалось 1 раз.
А фото убожества атебешного я скоро зроблю, буквально 2 години чекайте - це ржачно!
Не бачу проблеми. АТБ як би бюджетна меержа і у них немає можливості виділяти сотню квадратних метрів під промоушен Сталкера в кожному магазині. Це по-перше. А по-друге, як показав досвід, ті кому треба і так купують і добавки просять. Навіть якщо той альманах лежав би на самій нижній полиці під господарчими товарами - кому треба - знайдуть, куплять, і ще й дефіцит буде. Незмістовна претензія до АТБ.
byaka
Стрімери так звані зазвичай тупорилі настільки що не розуміють необхідності увімкнення "режиму стрімера". Він вимикає ліцензовану музику, і є майже у всіх сучасних іграх.
Тому їх стріми банять
+ Твіч з класного ресурсу перетворився на адептивщину WOKE культури. Гетеросексуалу який ще пам'ятає як це грати у фотбол з друзями не на приставці, там вже робити нічого - знищять як ересь попередьої цивілізації!
Востаннє редагувалось 19.08.2026 09:36 користувачем alex_sul, всього редагувалось 1 раз.
19.08.2026 08:55
найбільш глечний аргумент року, не менше!
яке диво, на твітчі не дивляться сінглову гру дворічної давнини, яку пройшли вже по міліметру мільйон разів
а по факту, у неї стабільні показники майже одинакового онлайну (6-8 з піком в 10+) з пострелізного хайпу по стімдб, враховуючи шо це сінгл 2024 року https://steamdb.info/app/1643320/charts/#max
byaka
Відьмак - це колосальний проєкт в який постійно ввалюють мільйони для реклами і він ніколи не зникав кудись на ~14 років.
Сталкер - культурний феномен який ще треба розвивати. Сьогоднішній власник не здатний на таке. Як і попередній. Студію потрібно продати нормальному видавцеві. Бо ця незалежність - це ок для розробників. І це фігово для піару - нема грошей, а це дорого!
alex_sul: ↑
19.08.2026 09:34byaka
Стрімери так звані зазвичай тупорилі настільки що не розуміють необхідності увімкнення "режиму стрімера". Він вимикає ліцензовану музику, і є майже у всіх сучасних іграх.
Тому їх стріми банять
+ Твіч з класного ресурсу перетворився на адептивщину WOKE культури. Гетеросексуалу який ще пам'ятає як це грати у фотбол з друзями не на приставці, там вже робити нічого - знищять як ересь попередьої цивілізації!
от тільки майже весь твітч нехтує цим правилом, так як автобану за це нема, DMCA майже ніхто й ніколи не подає, а у ВОДах працює автоматична система мута
alex_sul
Доречі ще правда ,якщо масштабно піарити,цей проект вложити в нього ,не малі гроші,ну і звісно зробити ,наступні частини ще кращими,ще реально колосальний і проект і світ. Тим більше що Україну вже в світі знають практично всі.