В Києві проведуть експедицію у всесвіт S.T.A.L.K.E.R. 2 та розіграють півсотні копій гри

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Повідомлення
alex_sul
Advanced Member

Повідомлення

Пропоную обговорити В Києві проведуть експедицію у всесвіт S.T.A.L.K.E.R. 2 та розіграють півсотні копій гри

Ну нарешті вже підключився назад Сільпо! При чому той самий, тематичний, правильний!
БО оця дурнувата ідея з АТБ якаксь відверто кончена вийшла. Типу заходиш в АТБ і бачиш що альманах СТАЛКЕР у шикарно-якісному виконанні стоїть на малесенькій тематичній поличці поряд з водкою, чаями і капцями лікарняними та розсадою на город!! Це просто якась жесть :facepalm:
Ось як повинно це все виглядати
16 серпня (2022/08/16) поряд із ЖК «Комфорт Таун» відкрився новий тематичний супермаркет «Сільпо», присвячений комп’ютерній грі S.T.A.L.K.E.R.
Соус https://hmarochos.kiev.ua/2022/08/16/u- ... -e-r-foto/
Зображення
Зображення
Зображення
Зображення

А фото убожества атебешного я скоро зроблю, буквально 2 години чекайте - це ржачно!
Зробив
Зображення
Востаннє редагувалось 19.08.2026 08:37 користувачем alex_sul, всього редагувалось 1 раз.
proos
Member

Повідомлення

Предлагаю обсудить В Києві проведуть експедицію у всесвіт S.T.A.L.K.E.R. 2 та розіграють півсотні копій гри

Хотел купить игру без длс, а потом прочитал что свободной игры после прохождения нет и длс встроено в игру. Эх, ну ладно, значит потом.
Sanьka
Member

Повідомлення

О, треба поїхати :)
Лівий берег правда.... Але нічого, маю надію тривог не буде :super:
byaka
Member

Повідомлення

Я думаю це може бути останнє длс,якщо зайти на твiч то там майже нема стрiмiв по грi i це за день до релiзу великого длс.Схоже що гра нiкому непотрiба окрiм купики фанатiв.
Sanьka
Member

Повідомлення

byaka: 19.08.2026 08:28Схоже що гра нiкому непотрiба окрiм купики фанатiв.
Якось дуже упереджено сказано.
Гра однозначно рівня ААА, а подібні ігри виходять рідко і 100% потрібні багатьом :up:
Як на мене, то про потрібність гри кажуть продажі, а не якийсь прищавий стрімер з твіча. І з продажами у Сталкера все ок.
destructX
Member

Повідомлення

proos: 19.08.2026 08:18 Предлагаю обсудить В Києві проведуть експедицію у всесвіт S.T.A.L.K.E.R. 2 та розіграють півсотні копій гри

Хотел купить игру без длс, а потом прочитал что свободной игры после прохождения нет и длс встроено в игру. Эх, ну ладно, значит потом.
:lol:
byaka
Member

Повідомлення

Sanьka: 19.08.2026 08:31
Гра однозначно рівня ААА, а подібні ігри виходять рідко і 100% потрібні багатьом :up:
Як на мене, то про потрібність гри кажуть продажі, а не якийсь прищавий стрімер з твіча. І з продажами у Сталкера все ок.
Наплювати якого гра рівня якщо вона не проходить випробування часом.Я бачу як вона потiбна багатьом що на твiчi декiлька стрiмiв с онлайном 1-2 людини !
Востаннє редагувалось 19.08.2026 08:58 користувачем byaka, всього редагувалось 3 разів.
big_bang
Member

Повідомлення

alex_sul: 19.08.2026 08:17 дурнувата ідея з АТБ якаксь відверто кончена вийшла
вона вийшла конченою у будь якому випадку
йо**ні негідники перекупи знищили все задоволення від збирання карток і тим БІЛЬШЕ вигрібли всі альманахи.

щодо АТБ, то в нього аудиторія більша і є він в кожному місті, на відміну від Сільпо.
тож покриття аудиторії більше, а так і залучення)
Барбарис
Member

Повідомлення

byaka: 19.08.2026 08:28 Я думаю це може бути останнє длс,якщо зайти на твiч то там майже нема стрiмiв по грi i це за день до релiзу великого длс.Схоже що гра нiкому непотрiба окрiм купики фанатiв.
До чого тут стріми та ще й перед релізом? Стріми по синглах не йдуть роками після виходу. Гра давно пройдена, стріми будуть після длс.
Звичайний дойоб
alex_sul
Advanced Member

Повідомлення

big_bang: 19.08.2026 08:56
alex_sul: 19.08.2026 08:17 дурнувата ідея з АТБ якаксь відверто кончена вийшла
вона вийшла конченою у будь якому випадку
йо**ні негідники перекупи знищили все задоволення від збирання карток і тим БІЛЬШЕ вигрібли всі альманахи.

щодо АТБ, то в нього аудиторія більша і є він в кожному місті, на відміну від Сільпо.
тож покриття аудиторії більше, а так і залучення)
Не матюкайтеся! Діти цей форум теж читають!

Про атб- ваша інфа уктуальна десь, але не скрізь: Альманахи продаються тільки в "елітних" чорних з червоним лого АТБ

Ось тут я тільки но робив фото - Київ №1243 вул. Межигірська, 55/20. Там ще є 4 Альманахи по 399грн (Артбуки якщо так звичніше).

Перекупи згиньте! Ви нічого не заробите :laugh:

Відправлено через 1 хвилину 6 секунд:
Згоден. Плюсанув ;)
byaka
Member

Повідомлення

Барбарис: 19.08.2026 09:03
byaka: 19.08.2026 08:28 Я думаю це може бути останнє длс,якщо зайти на твiч то там майже нема стрiмiв по грi i це за день до релiзу великого длс.Схоже що гра нiкому непотрiба окрiм купики фанатiв.
До чого тут стріми та ще й перед релізом? Стріми по синглах не йдуть роками після виходу. Гра давно пройдена, стріми будуть після длс.
Звичайний дойоб
Стрiмери зазвичай роблять марафони по iграм перед релiзом великих длс.Вiдьмак 3 теж пройдена,але у його краще з онлайном.
destructX
Member

Повідомлення

byaka: 19.08.2026 08:55
Наплювати якого гра рівня якщо вона не проходить випробування часом.Я бачу як вона потiбна багатьом що на твiчi декiлька стрiмiв с онлайном 1-2 людини !
найбільш глечний аргумент року, не менше! :gigi:

яке диво, на твітчі не дивляться сінглову гру дворічної давнини, яку пройшли вже по міліметру мільйон разів :eek:
а по факту, у неї стабільні показники майже одинакового онлайну (6-8 з піком в 10+) з пострелізного хайпу по стімдб, враховуючи шо це сінгл 2024 року
https://steamdb.info/app/1643320/charts/#max
Востаннє редагувалось 19.08.2026 09:33 користувачем destructX, всього редагувалось 1 раз.
Rex
Member

Повідомлення

alex_sul
А фото убожества атебешного я скоро зроблю, буквально 2 години чекайте - це ржачно!
Не бачу проблеми. АТБ як би бюджетна меержа і у них немає можливості виділяти сотню квадратних метрів під промоушен Сталкера в кожному магазині. Це по-перше. А по-друге, як показав досвід, ті кому треба і так купують і добавки просять. Навіть якщо той альманах лежав би на самій нижній полиці під господарчими товарами - кому треба - знайдуть, куплять, і ще й дефіцит буде. Незмістовна претензія до АТБ.
alex_sul
Advanced Member

Повідомлення

byaka
Стрімери так звані зазвичай тупорилі настільки що не розуміють необхідності увімкнення "режиму стрімера". Він вимикає ліцензовану музику, і є майже у всіх сучасних іграх.
Тому їх стріми банять :D

+ Твіч з класного ресурсу перетворився на адептивщину WOKE культури. Гетеросексуалу який ще пам'ятає як це грати у фотбол з друзями не на приставці, там вже робити нічого - знищять як ересь попередьої цивілізації!
Востаннє редагувалось 19.08.2026 09:36 користувачем alex_sul, всього редагувалось 1 раз.
byaka
Member

Повідомлення

destructX: 19.08.2026 09:32
byaka: 19.08.2026 08:55

яке диво, на твітчі не дивляться сінглову гру дворічної давнини, яку пройшли вже по міліметру мільйон разів :eek:
а по факту, у неї стабільні показники майже одинакового онлайну (6-8 з піком в 10+) з пострелізного хайпу по стімдб, враховуючи шо це сінгл 2024 року
Witcher 3 2015 року!
https://steamdb.info/app/292030/charts/
destructX
Member

Повідомлення

byaka: 19.08.2026 09:35
destructX: 19.08.2026 09:32

Witcher 3 2015 року!
https://steamdb.info/app/292030/charts/
реально порівнюєш третього відьмака і сталкера 2?
без коментарів :rotate:
alex_sul
Advanced Member

Повідомлення

byaka
Відьмак - це колосальний проєкт в який постійно ввалюють мільйони для реклами і він ніколи не зникав кудись на ~14 років.
Сталкер - культурний феномен який ще треба розвивати. Сьогоднішній власник не здатний на таке. Як і попередній. Студію потрібно продати нормальному видавцеві. Бо ця незалежність - це ок для розробників. І це фігово для піару - нема грошей, а це дорого!
destructX
Member

Повідомлення

alex_sul: 19.08.2026 09:34 byaka
Стрімери так звані зазвичай тупорилі настільки що не розуміють необхідності увімкнення "режиму стрімера". Він вимикає ліцензовану музику, і є майже у всіх сучасних іграх.
Тому їх стріми банять :D

+ Твіч з класного ресурсу перетворився на адептивщину WOKE культури. Гетеросексуалу який ще пам'ятає як це грати у фотбол з друзями не на приставці, там вже робити нічого - знищять як ересь попередьої цивілізації!
от тільки майже весь твітч нехтує цим правилом, так як автобану за це нема, DMCA майже ніхто й ніколи не подає, а у ВОДах працює автоматична система мута :D
hohlid19
Member

Повідомлення

byaka
Я дико извиняюсь, но зачем стримить и смотреть на игру, патч которой ещё не вышел? :rotate:

Відправлено через 3 хвилини 43 секунди:
byaka: 19.08.2026 09:19
Барбарис: 19.08.2026 09:03

Звичайний дойоб
Стрiмери зазвичай роблять марафони по iграм перед релiзом великих длс.Вiдьмак 3 теж пройдена,але у його краще з онлайном.
Это работает, если вместе с ДЛС не выходит большой контентный патч. Также было с киберпанком, у которого патч 2.0 вышел за 3 дня до дополнения. :rotate:
mertvei
Member

Повідомлення

alex_sul
Доречі ще правда ,якщо масштабно піарити,цей проект вложити в нього ,не малі гроші,ну і звісно зробити ,наступні частини ще кращими,ще реально колосальний і проект і світ. Тим більше що Україну вже в світі знають практично всі.
Відповісти