В Noctua немає планів щодо випуску продуктів із RGB-підсвічуванням або дисплеями. Інженерні ресурси спрямовуються на інші завдання

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Повідомлення
Impulse101
Member

Повідомлення

Ну и зря что нет планов, только сами себе сужают аудиторию. В чем проблема сделать подсветку отключаемой и настраиваемой? Не обязательно же превращать железку в цыганский балаган, можно сделать лаконично и аккуратно. В начале-середине нулевых подсветки не было, и многие сами себе колхозили, при чем иногда получалось действительно круто. То что у большинства вкуса нет, и комп сияет и мигает как новогодняя елка, так это вопросы к владельцам таких компов, а не к производителям.
DuckRider
Member

Повідомлення

Afit: 18.08.2026 20:14
DuckRider: 18.08.2026 19:56 Нет никаких проблем инженерам ноктуа вставить ргб. Для этого не нужно менять вертушку или мотор, а только сменить корпус вентилятора на корпус с ргб полосой. А не происходит этого, потому что это стратегия этой конторы.

Судя по тому каким интересом пользуется ноктуа и как загнулся их сегмент башень об сопоставимые по цене водянки, то будет ргб однажды, как у нойзблокера, а потом возможно уйдут в нишу далёкую от пк
А на чём основан вывод про то что "загнулся их сегмент башень"?
1. Не эффективно за свой прайс, полно конкурентов
2. Не продается как минимум у нас на рынке. На сотню аио от арктиков приходится 1 ноктуа, буквально. Уверен, у остальных всё так же, потому что нет логического смысла брать башню по эффективности, удобству и виду хуже воды по цене выше воды
den888
Member

Повідомлення

Один з небагатьох брендів, де я готовий платити націнку за імʼя.
Добре, що без сраної підсвітки.
Так милують пости «а що заважає її не включати», я скажу так, чоловіки не голять дупи, бо в домі, в якому не чекають на гостей, не прибирають.
Востаннє редагувалось 18.08.2026 20:38 користувачем den888, всього редагувалось 1 раз.
Hells Angels
Member

Повідомлення

den888: 18.08.2026 20:35Один з небагатьох брендів, де я готовий платити націнку за імʼя
не націнку а переплату у декілька разів, що у башневих кулерах, що за воду.
сенс є переплатити за вентилятори, бо вони дійсно хороші і працюють досить довго без проблем
Yurius
Member

Повідомлення

den888: 18.08.2026 20:35Один з небагатьох брендів, де я готовий платити націнку за імʼя.
нічого, добре що вас таких небагато і скоро закінчаться.
den888
Member

Повідомлення

Yurius: 18.08.2026 20:40
den888: 18.08.2026 20:35Один з небагатьох брендів, де я готовий платити націнку за імʼя.
Якось звучить не дуже… таких..яких, не геїв чи що?
S0N1C
Member

Повідомлення

ноктуа могли б вчинити цікаво, випустити серію фанів з RGB але типу лімітовану серію в підтримку LGBT , ото б це запалило пукани добре :lol:
den888
Member

Повідомлення

Yurius скубив би усю партію :lol:
Yaroslav308
Member

Повідомлення

den888: 18.08.2026 20:35 Так милують пости «а що заважає її не включати», я скажу так, чоловіки не голять дупи, бо в домі, в якому не чекають на гостей, не прибирають.
den888: 18.08.2026 20:44 Якось звучить не дуже… таких..яких, не геїв чи що?
Зразу видно «не гея» який, чомусь, приплітає чоловічі дупи куди не треба. :lol:
den888
Member

Повідомлення

Yaroslav308: 18.08.2026 20:53
den888: 18.08.2026 20:35 Так милують пости «а що заважає її не включати», я скажу так, чоловіки не голять дупи, бо в домі, в якому не чекають на гостей, не прибирають.
den888: 18.08.2026 20:44 Якось звучить не дуже… таких..яких, не геїв чи що?
Зразу видно «не гея» який, чомусь, приплітає чоловічі дупи куди не треба. :lol:
Та ти теж дивлюся чомусь мимо не пройшов :laugh:
erkins007
Member

Повідомлення

Afit: 18.08.2026 20:14А на чём основан вывод про то что "загнулся их сегмент башень"?
Никому щас не нужны башни по цене топовой воды
S0N1C
Member

Повідомлення

топова вода з алюмінівими радіками та без можливості замінити помпу а іноді і долити жижи :shuffle:
Impulse101
Member

Повідомлення

den888: 18.08.2026 20:44
Yurius: 18.08.2026 20:40
Сподіваюсь у тебе суворий маскулінний корпус кодеген з 200мм кулером бочині. Якщо ні, то звучить якось не дуже.
Yaroslav308
Member

Повідомлення

den888: 18.08.2026 20:55 Та ти теж дивлюся чомусь мимо не пройшов :laugh:
Не обовʼязково бути в чомусь зацікавленим, щоб на це зреагувати. ;)
den888
Member

Повідомлення

Impulse101: 18.08.2026 21:13
den888: 18.08.2026 20:44

Сподіваюсь у тебе суворий маскулінний корпус кодеген з 200мм кулером бочині. Якщо ні, то звучить якось не дуже.
На жаль…. Кодеген, потужні водянки id cooling з підсвіткою, це лише твої вологі мріі.
Afit
Member

Повідомлення

DuckRider: 18.08.2026 20:32
Afit: 18.08.2026 20:14

А на чём основан вывод про то что "загнулся их сегмент башень"?
2. Не продается как минимум у нас на рынке. На сотню аио от арктиков приходится 1 ноктуа, буквально. Уверен, у остальных всё так же, потому что нет логического смысла брать башню по эффективности, удобству и виду хуже воды по цене выше воды
Ну это выковыряно с носа. Про любой премиальный продукт можно точно так же написать. Подставим вместо Ноктуа, шариковые ручки Паркер например
Impulse101
Member

Повідомлення

den888: 18.08.2026 21:43
Impulse101: 18.08.2026 21:13
На жаль…. Кодеген, потужні водянки id cooling з підсвіткою, це лише твої вологі мріі.
Ти можещь подивитись мій профіль і самостійно оцінити кількість підсвітки, якщо тебе турбують мої вологі мрії)
dead_rat
Member

Повідомлення

Afit: 18.08.2026 21:47
DuckRider: 18.08.2026 20:32

Ну это выковыряно с носа. Про любой премиальный продукт можно точно так же написать. Подставим вместо Ноктуа, шариковые ручки Паркер например
Приклад зрозумілий, але не дуже влучний, ручки Паркер досить дешеві. Від 7€ включно з доставкою.
Я навіть купив пачку іх ампулок десь по 1€ за штуку і прокачав усі ручки вдома, бо набридло що нічого не пише. І пару ручок
erkins007
Member

Повідомлення

S0N1C: 18.08.2026 21:11 топова вода з алюмінівими радіками та без можливості замінити помпу а іноді і долити жижи :shuffle:
Вы представляете вес медного радиатора 360 размера? А стоимость?
На такой площади разница между медь/алюминий минимальна, никому там медь не нужна.
Как и возможность долива воды в не обслуживаемой СЖО.

Кому все это нужно тот собирает кастом и молится чтобы нигде фитинг не отошёл.
dext
Member

Повідомлення

S0N1C: 18.08.2026 21:11 топова вода з алюмінівими радіками та без можливості замінити помпу а іноді і долити жижи :shuffle:
Пам'ятаю, як ще у 2014 продавець радив мені придбати "базову воду" замість NH-D15S, де тепер ці СРО з 2014-го, у смітнику?

На сьогодні, використовую цей кулер як тимчасову заміну підчас чищення контуру, в якому абсолютна більшість це також вентилятори Noctua B-)
Відповісти