В Noctua немає планів щодо випуску продуктів із RGB-підсвічуванням або дисплеями. Інженерні ресурси спрямовуються на інші завдання

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Повідомлення
AccessDenied
Member

Повідомлення

Предлагаю обсудить В Noctua немає планів щодо випуску продуктів із RGB-підсвічуванням або дисплеями. Інженерні ресурси спрямовуються на інші завдання

И это прекрасно. Когда был комп, всегда старался выключить любую подсветку, на видеокарте, на корпусе, везде, где только можно. :shuffle:
warp37
Member

Повідомлення

Как быть теперь на рынке, не имея игровых продуктов?
Востаннє редагувалось 18.08.2026 14:46 користувачем warp37, всього редагувалось 2 разів.
alex_sul
Advanced Member

Повідомлення

18869-skullpray.png
leniksss
Member

Повідомлення

Якщо RGB не потрібно, то його просто вимикати та і все, але австрійці лукавять та дуже швидко пристосувались до ринкових трендів і випустили багато продуктів іншого кольору :shuffle:
warp37
Member

Повідомлення

leniksss: 18.08.2026 14:58 Якщо RGB не потрібно, то його просто вимикати та і все, але австрійці лукавять та дуже швидко пристосувались до ринкових трендів і випустили багато продуктів іншого кольору :shuffle:
В принципі, так. У мене ігрова "вода" з дисплеєм і ARGB. Стоїть вимкненою, але узяв ARGB, бо за ціною однакова з версією без підсвітки. Хай будуть світлодіоди, чому б ні, якщо безкоштовно?
lktnv
Member

Повідомлення

островок адекватности в дивном свистопердельном мире
werneo
Member

Повідомлення

Ситуація зараз така, що кому треба, той візьме собі кулера/охолодження з усіма свістопєрдєлками, за ціною Noctua і різницею продуктивності в районі статистичної похибки. Та й таке. :rolleyes:

А з їхньою сво, так взагалі виникають питання доцільності її покупки, якщо за менші гроші є кращі рішення від іменитих виробників, так ще й з свістопєрдєлками.
Востаннє редагувалось 18.08.2026 15:13 користувачем werneo, всього редагувалось 1 раз.
dead_rat
Member

Повідомлення

Краще бути лідером в маленькому дорогому сегменті, ніж змагатися з китайцями в демпінгу на ргб
Kopstr
Member

Повідомлення

dead_rat
Они уже давно не лидеры, то что когда то делало воздуханы ноктуа легендарными сейчас утратило смысл с приходами водянки за 120 баксов.
Gordiy
Junior

Повідомлення

І дуже правильно :up:
dead_rat
Member

Повідомлення

Kopstr: 18.08.2026 15:16 dead_rat
Они уже давно не лидеры, то что когда то делало воздуханы ноктуа легендарными сейчас утратило смысл с приходами водянки за 120 баксов.
Водянки по 120 баксів з нами дуже давно, а ноктуа не збанкротувала. Наприклад собі я не хочу водянку, купив за безцінь Нокту u12s
Scoffer
Member

Повідомлення

Kopstr: 18.08.2026 15:16с приходами водянки за 120 баксов
Водянка за 120 баксів в комп за 3 тищі це дещо стрьомна конструкція.
Vlaad13
Member

Повідомлення

Тут 100 років до чорного кольору йшли, потім ще стільки ж до білого дойжуть. Може років через п'ятсот і ЛГБТ сяйво з'явиться :laugh:
warp37
Member

Повідомлення

Scoffer: 18.08.2026 15:25
Kopstr: 18.08.2026 15:16с приходами водянки за 120 баксов
Водянка за 120 баксів в комп за 3 тищі це дещо стрьомна конструкція.
Чого? DeepCool Captain 240 EX RGB дев'ятий рік жива у моїй старій збірці. Дев'ятий рік, півтора у майнінгу була 24/7 - свята вода. :gigi:

Зараз Mistique 240 узяв за ті ж гроші за новим курсом.
ASTON
Member

Повідомлення

Дякуємо!
yariksom
Member

Повідомлення

leniksss: 18.08.2026 14:58Якщо RGB не потрібно, то його просто вимикати та і все, але австрійці лукавять та дуже швидко пристосувались до ринкових трендів і випустили багато продуктів іншого кольору
Не знаю в мене на платі ROG CROSSHAIR VIII HERO не відключається підсвітка, мова йде про саму плату, а не підключену підсвітку, те ж саме з відеокартою.

Читав, що застосування їх фірмового кольору викликано технологічними моментами і їм довелося довго працбвати над продуктами в інших кольорах.
Востаннє редагувалось 18.08.2026 15:48 користувачем yariksom, всього редагувалось 1 раз.
ASTON
Member

Повідомлення

Kopstr: 18.08.2026 15:16 dead_rat
Не всі водянку хочуть.
Мій D15S живе років вже так, мабуть, 8-9 зі мною. І я в принципі не маю на меті щось змінювати. Окрім кріплень на 3 різних чіпсетах.
warp37
Member

Повідомлення

yariksom: 18.08.2026 15:42
leniksss: 18.08.2026 14:58Якщо RGB не потрібно, то його просто вимикати та і все, але австрійці лукавять та дуже швидко пристосувались до ринкових трендів і випустили багато продуктів іншого кольору
Не знаю в мене на платі ROG CROSSHAIR VIII HERO не відключається підсвітка, мова йде про саму плату, а не підключену підсвітку, те ж саме з відеокартою.
У BIOS відсутній Stealth Mode?
Artem_K
Member

Повідомлення

dead_rat: 18.08.2026 15:23купив за безцінь Нокту u12s
Гарна штука, малий, а в тестах в мене тримає до 209Вт з одним вентилятором (80°С).

Підсвітку не дуже полюбляю, на платі щось там зеленим світиться трохи, й логотип на відеокарті ним же, й усе. Корпус спеціально брав без підсвічування.
yariksom
Member

Повідомлення

warp37: 18.08.2026 15:48У BIOS відсутній Stealth Mode?
Пошукаю, просто в гула питав, форуми дивився, ніхто нічого путного не сказав.
Відповісти