Оверклокінг GeForce RTX 50 вийшов на новий рівень: в застосунку HYDRA збільшено ліміт частоти GDDR7 та Power Limit

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Повідомлення
Artem_M
Member

Повідомлення

Пропоную обговорити Оверклокінг GeForce RTX 50 вийшов на новий рівень: в застосунку HYDRA збільшено ліміт частоти GDDR7 та Power Limit
Головне мамкиним оверклокерам це не показувати, а то сімейний бюджет може не стягти нової відяхи :laugh:
warp37
Member

Повідомлення

Сейчас бы ради 5-10% жарить "полтинники" с чудо-разъёмом.
GipeR
Member

Повідомлення

при такой цене нужно ограничивать до 50%, что бы не сгорела
S0N1C
Member

Повідомлення

типічна 5090 після такої новини

Зображення
МОНАХ
Member

Повідомлення

Artem_M: 18.08.2026 12:29 Головне мамкиним оверклокерам це не показувати, а то сімейний бюджет може не стягти нової відяхи :laugh:
► Або і всієї "нутрянки", якщо:
Енергоспоживання відеокарти в такому режимі сягало приблизно 640 Вт проти штатного ліміту 600 Вт.
- вчасно не занюхають дим від вкрай "офігівшого" 12VHPWR. :D
S0N1C
Member

Повідомлення

та роз"єм то ще ладно, а от якщо пам"ять скаже гудбай ото буде квест :rotate:
NST1983
Member

Повідомлення

S0N1C: 18.08.2026 12:37 та роз"єм то ще ладно, а от якщо пам"ять скаже гудбай ото буде квест :rotate:
Та вже можна порішать
viewtopic.php?f=5&t=297275 :lol:
Robostyle
Member

Повідомлення

Это на фоне того как погорелец превращается в abandonware.

Но толку с разгона гддр7…
Олег963
Member

Повідомлення

Зіронька палай ......
kairo
Member

Повідомлення

S0N1C: 18.08.2026 12:37та роз"єм то ще ладно, а от якщо пам"ять скаже гудбай ото буде квест
Я думаю, що вбити пам'ять підняттям частоти нереально.
n+gibat[]r
Member

Повідомлення

Сейчас нужно наоборот андервольты делать, ведь придётся передавать видеокарту по наследству внукам, новых уже не будет по ценам ниже 1000-2000 долларов за бюджетку :lol:
yariksom
Member

Повідомлення

kairo: 18.08.2026 13:11Я думаю, що вбити пам'ять підняттям частоти нереально.
Ну можна якось все разом вбити коли запалає від напруги :D
Сidonix
Member

Повідомлення

Купити карту за 6000 євро щоб спалити її заради +1-2 FPS :facepalm:
S0N1C
Member

Повідомлення

kairo: 18.08.2026 13:11
S0N1C: 18.08.2026 12:37та роз"єм то ще ладно, а от якщо пам"ять скаже гудбай ото буде квест
Я думаю, що вбити пам'ять підняттям частоти нереально.
У відеоролику нижче на прикладі ASUS ROG Astral LC GeForce RTX 5090 демонструється робота пам’яті GDDR7 на швидкості 36 Гбіт/с. Завдяки 512-бітній шині це забезпечує теоретичну пропускну здатність 2,3 ТБ/с. Енергоспоживання відеокарти в такому режимі сягало приблизно 640 Вт проти штатного ліміту 600 Вт.
ну споживання збільшилося, тож збільшення частоти має цілком осяжні фізичні наслідки, типу там контролери каналів почали шустріше працювати, збільшилися струми витоку десь в комірках модулів пам"яті, може навіть якісь приховані вольтажі автоматом підняло, то ж я б не дивувався потім якщо раптом помилки які раніше ще могло переварити вбудоване ЕСС - полізуть на екран :popcorn:
kairo
Member

Повідомлення

S0N1C: 18.08.2026 13:26ну споживання збільшилося, тож збільшення частоти має цілком осяжні фізичні наслідки, типу там контролери каналів почали шустріше працювати, збільшилися струми витоку десь в комірках модулів пам"яті, може навіть якісь приховані вольтажі автоматом підняло, то ж я б не дивувався потім якщо раптом помилки які раніше ще могло переварити вбудоване ЕСС - полізуть на екран
В любому Афтербьорнері чи аналогічних прогах є повзунок збільшення частоти, після певного рівня карта в тестах почне крашитись просто. В мене карта на 450 Вт з офіційною можливістю підняти PL до 133% (600 Вт).
n6407
Member

Повідомлення

Юрій «1usmus» Бублій - почёт и уважение :super: многие забыли истоки, энтузиасты и оверклокинг :up: пока буду наблюдать :gigi:
FarCry
Member

Повідомлення

n6407
А чому він з форуму зник? :think: Останній комментар з 2022.
xIIImaL
Member

Повідомлення

n6407: 18.08.2026 13:32 Юрій «1usmus» Бублій - почёт и уважение :super: многие забыли истоки, энтузиасты и оверклокинг :up: пока буду наблюдать :gigi:
почёт и уважение ему , но все же на msi ab жить спокойнее так сказать :popcorn:
afhpwnd
Member

Повідомлення

Як там RTX5050 на GDDR7 ?
Ох, як мені подобаються ці заголовки. Аби клікбейт був. :tomat:
shnok
Member

Повідомлення

afhpwnd: 18.08.2026 17:25 Як там RTX5050 на GDDR7 ?
Ох, як мені подобаються ці заголовки. Аби клікбейт був. :tomat:
Як як, краще за 4060, та 3060 з її 12 гб
Відповісти