AMD не цікавлять огляди Radeon RX 9050: партнерам заборонено надсилати зразки для тестування

Обсуждение статей и новостей сайта
Відповісти
Автор
Повідомлення
ДядяСаша
Member

Повідомлення

А може це буде диво-картка. :lol:
Інженери АМД візьмуть і випустять модифікований біос, то карта буде гнатися на всі 150Ват! :eek:
Не забуваймо подарунки з розблокуванням ядер. Недавно дивився, як челік розблоковує гпу ядра на BC-250!
Чому б і ні за такі гроші!
Buldozer.
Member

Повідомлення

Shepard1985: 17.08.2026 13:30
Buldozer.: 17.08.2026 13:23 Суть этой карты ОЕМ. И там она будет уходить тысяча и в пк, где никто никогда и игры не запустит.

Сейчас такие цены, что можно творить что угодно.

Посмотрите на 5060/5070. И это ещё не конец...
Фанати куртки не знають, що таке ціна!
В них це розуміння від народження відсутнє.
Вони готові здати нирки, легені на платне донорство, аби задовільнити апетит куртки.

Відправлено через 4 хвилини 6 секунд:
Buldozer.: 17.08.2026 13:24
Жвюаль тебя) честно. Лагеря крайностей есть разные ты в одном из них. Как и те кто кричат-эпл лучше всего. Вы соседи если шо :gigi:
А я ніде та ніколи не писав про те, що АМД краща. Я ж написав чому я обираю те, що обираю. Не треба маніпулювати.
Дело в том что ПРИНЦИПИАЛЬНО не покупать какую-то фирму уже фанатизм и отсутствие здравого смысла.

Амд процы тоже брал до райзен а? Амд ФХ скажем так? В ноутах тоже процы были амд? Фантастические A6 4400?)

А в период 2017-2019 на рх480 8гб сидел, когда были 1070-1080ти?

А когда амд бесконечно перкименовывала р9 380--рх480-580 тож не брал оверпрайснутую куртку?)))

Амд видеокарты - неплохие в нижнем и среднем сегменте. Не более.

Процы сейчас кацфовые не спорю, а карты шлак.

Раньше было шлак и то и то.
Shepard1985
Member

Повідомлення

Buldozer.: 17.08.2026 17:36
Shepard1985: 17.08.2026 13:30

Фанати куртки не знають, що таке ціна!
В них це розуміння від народження відсутнє.
Вони готові здати нирки, легені на платне донорство, аби задовільнити апетит куртки.

Відправлено через 4 хвилини 6 секунд:

А я ніде та ніколи не писав про те, що АМД краща. Я ж написав чому я обираю те, що обираю. Не треба маніпулювати.
Дело в том что ПРИНЦИПИАЛЬНО не покупать какую-то фирму уже фанатизм и отсутствие здравого смысла.

Амд процы тоже брал до райзен а? Амд ФХ скажем так? В ноутах тоже процы были амд? Фантастические A6 4400?)

А в период 2017-2019 на рх480 8гб сидел, когда были 1070-1080ти?

А когда амд бесконечно перкименовывала р9 380--рх480-580 тож не брал оверпрайснутую куртку?)))

Амд видеокарты - неплохие в нижнем и среднем сегменте. Не более.

Процы сейчас кацфовые не спорю, а карты шлак.

Раньше было шлак и то и то.
До війни я пив виключно Пепсі, тому що Пепсі мені подобалося більше, ніж Кола, але з початку повномасштабної війни я не купую більше Пепсі, так як Пепсіко не вийшла з рф і я п'ю лише колу. Також я не купую китайські телефони, бо Китай підтримує і фінансує рф. Все це я роблю з поваги до України і українців. З 2014 року в публічній сфері я не вживаю російської мови, хоча це моя рідна мова. З 2014 року я не слухаю російську музику, не дивлюся фільми російського дубляжа.... То виходить все це фанатизм? Чи здоровий глузд все таки? У кожного свої моральні межі.
Геральт
Active Member

Повідомлення

Buldozer.: 17.08.2026 17:36 Дело в том что ПРИНЦИПИАЛЬНО не покупать какую-то фирму уже фанатизм и отсутствие здравого смысла.
Амд процы тоже брал до райзен а? Амд ФХ скажем так?✅
️А в период 2017-2019 на рх480 8гб сидел, когда были 1070-1080ти? ✅
А когда амд бесконечно перкименовывала р9 380--рх480-580 тож не брал оверпрайснутую куртку? ✅

...сидів на 5700XT в часи 2080Ті
...сиджу на 9070XT в часи 5090
...

:-/
kairo
Member

Повідомлення

Shepard1985: 17.08.2026 18:19До війни я пив виключно Пепсі, тому що Пепсі мені подобалося більше, ніж Кола, але з початку повномасштабної війни я не купую більше Пепсі, так як Пепсіко не вийшла з рф і я п'ю лише колу.
"Coca-Cola досі працює в Росії, попри заяви про вихід із ринку"
https://www.ukrainianworldcongress.org/ ... vyi-zavod/
Shepard1985: 17.08.2026 18:19я не вживаю російської мови, хоча це моя рідна мова.
Ти ж розповідав, що ти угорець? Яка ще російська?))
Shepard1985: 17.08.2026 18:19З 2014 року я не слухаю російську музику, не дивлюся фільми російського дубляжа....
Ігри з російською локалізацією не граєш?))
У кожного свої моральні межі.
"Чипи Intel і AMD знайшли в російських ракетах: компанії отримали позови"
"Адвокати Мікал Уоттс та Baker & Hostetler заявляють, що виробники чипів проявили «навмисне невігластво» і не зупинили перепродаж потрібних росії компонентів через треті країни."
https://speka.ua/news/cipi-intel-i-amd- ... ovi-9wr8on

Відправлено через 56 секунд:
Геральт
Ну те, що пан Геральт активний фанбой АМД, це ж ні для кого не секрет))
AssayMAS
Member

Повідомлення

Shepard1985: 17.08.2026 13:18Ніколи не мав Інтела чи Нвідіа.
секта, хотя уже новая религия? Я вот верую в огнелис, и превосходство Винды над никсами на домашнем ПК из за экосистемы... но мои религиозные воззрения не означают
Shepard1985: 17.08.2026 13:18ціна=якість.
Ибо у АМД технологии в видеокартах появляются через значительное время пусть и дешевле чутка чем у конкурента. Удобная позиция вечно догоняющего... и никто ничего менять не собирается. По этому слава альфа и бета тестерам "новинок" за свой счёт, а я буду веровать что надо покупать продукт спустя пару лет когда все детские болезни исправлены или известны. Брака то у всех 1+-%.

Відправлено через 2 хвилини 12 секунд:
Buldozer.: 17.08.2026 17:36Раньше было шлак и то и то.
"дешевый" шлак
Shepard1985
Member

Повідомлення

Ну офіційно Coca-Cola вийшла з ринку рф і на тому дякую. То, що там є якісь мутки, обхід санкцій і т.д., то вже інша справа. Я обираю менше зло, і на жаль повністю відмовитися від певних продуктів не можна, але мінімізувати можна і треба. Я взагалі п'ю мало газованих напоїв, тому мій вклад 10 євро на рік нікчемний.
Щодо російської - то так, в мене російська і угорська рідні мови, бо в мене батьки різної національності, але я зробив вибір на користь української у публічній сфері. Тобто я пишу угорською, українською, румунською, але в жодному випадку не російською і це з 2014 року, не з 2022 року!
Щодо ігор і локалізації, то я граю українською та іншими мовами і навіть підписаний на "Buy me a coffee" на хлопців із Sandigo Studio, які роблять українську локалізацію і я про це не раз писав.
А щодо ракет та дронів, то звісно що там є і від Інтел, і від АМД і навіть від Нвідіа компоненти завдяки обходу санкцій і підтримки Китаєм рф, тому я не купую китайські бренди, намагаюсь мінімізувати потрапляння моїх коштів до вузькооких.
Євген Коновелець, С. Бандера і Р. Шухевич... більшість володіли різними мовами, але вони боролися за те, що здавалось неможливим і на них дивились в ті часи, як на якихось фанатиків, божевільних та неадекватів. Якби ви почитали щось інше, окрім різного роду лайна, то ви б зрозуміли, про що йде мова...
daesz
Member

Повідомлення

Buldozer.: 17.08.2026 17:36Амд ФХ скажем так?
8320, навіть після заміни на райзен 2600 - трудився в другому компі як рендер нод. Продав тут на форумі декілька років тому як повністю робочий :rotate:
kairo: 17.08.2026 18:55"Чипи Intel і AMD знайшли в російських ракетах: компанії отримали позови"
"Адвокати Мікал Уоттс та Baker & Hostetler заявляють, що виробники чипів проявили «навмисне невігластво» і не зупинили перепродаж потрібних росії компонентів через треті країни."
Хтоби в цьому сумнівався. Читав про це в новинах декілька місяців тому :rolleyes:
yurius_r
Member

Повідомлення

AssayMAS: 17.08.2026 10:12чипы они по программе управляемые их можно в любой теплопакет зажать вендору
а на рынке есть? Есть! Значит "щось повільніше за GDDR6" норма.
До чого тут це? Ви генеруєте тексти ігноруючи контекст.
Shepard1985
Member

Повідомлення

kairo: 17.08.2026 18:55
Ну офіційно Coca-Cola вийшла з ринку рф і на тому дякую. То, що там є якісь мутки, обхід санкцій і т.д., то вже інша справа. Я обираю менше зло, і на жаль повністю відмовитися від певних продуктів не можна, але мінімізувати можна і треба. Я взагалі п'ю мало газованих напоїв, тому мій вклад 10 євро на рік нікчемний.
Щодо російської - то так, в мене російська і угорська рідні мови, бо в мене батьки різної національності, але я зробив вибір на користь української у публічній сфері. Тобто я пишу угорською, українською, румунською, але в жодному випадку не російською і це з 2014 року, не з 2022 року!
Щодо ігор і локалізації, то я граю українською та іншими мовами і навіть підписаний на "Buy me a coffee" на хлопців із Sandigo Studio, які роблять українську локалізацію і я про це не раз писав.
А щодо ракет та дронів, то звісно що там є і від Інтел, і від АМД і навіть від Нвідіа компоненти завдяки обходу санкцій і підтримки Китаєм рф, тому я не купую китайські бренди, намагаюсь мінімізувати потрапляння моїх коштів до вузькооких.
Євген Коновелець, С. Бандера і Р. Шухевич... більшість володіли різними мовами, але вони боролися за те, що здавалось неможливим і на них дивились в ті часи, як на якихось фанатиків, божевільних та неадекватів. Якби ви почитали щось інше, окрім різного роду лайна, то ви б зрозуміли, про що йде мова...
kairo
Member

Повідомлення

Shepard1985: 17.08.2026 19:51Щодо ігор і локалізації, то я граю українською та іншими мовами і навіть підписаний на "Buy me a coffee" на хлопців із Sandigo Studio, які роблять українську локалізацію і я про це не раз писав.
Якщо в гри немає української локалізації(99% ігор), тоді що? Якою граєте?
Євген Коновалець, С. Бандера і Р. Шухевич... більшість володіли різними мовами, але вони боролися за те
Чувак, який сидить за бугром, розповідає про людей, які воювали за Україну)))
на них дивились в ті часи, як на якихось фанатиків, божевільних та неадекватів
Порівняти національно-визвольну боротьбу із своїм фанбойством корпорації, це сильно))
Якби ви почитали щось інше, окрім різного роду лайна, то ви б зрозуміли, про що йде мова...
Це ти до кого звертаєшся, до форумчан?)))
dead_rat
Member

Повідомлення

Shepard1985: 17.08.2026 18:19 Також я не купую китайські телефони, бо Китай підтримує і фінансує рф.
Алеж Китай основний і практично єдиний постачальник комплектуючих для дронів ЗСУ. То треба якось визначитися
Shepard1985
Member

Повідомлення

daesz: 17.08.2026 19:53
Buldozer.: 17.08.2026 17:36Амд ФХ скажем так?
8320, навіть після заміни на райзен 2600 - трудився в другому компі як рендер нод. Продав тут на форумі декілька років тому як повністю робочий :rotate:
kairo: 17.08.2026 18:55"Чипи Intel і AMD знайшли в російських ракетах: компанії отримали позови"
Хтоби в цьому сумнівався. Читав про це в новинах декілька місяців тому :rolleyes:
Там так само знайшли і чіпи від Нвідіа.
https://www.ukr.net/news/details/russia ... 50290.html
Buldozer.
Member

Повідомлення

Геральт: 17.08.2026 18:40
Buldozer.: 17.08.2026 17:36 Дело в том что ПРИНЦИПИАЛЬНО не покупать какую-то фирму уже фанатизм и отсутствие здравого смысла.
Амд процы тоже брал до райзен а? Амд ФХ скажем так?✅
️А в период 2017-2019 на рх480 8гб сидел, когда были 1070-1080ти? ✅
А когда амд бесконечно перкименовывала р9 380--рх480-580 тож не брал оверпрайснутую куртку? ✅

...сидів на 5700XT в часи 2080Ті
...сиджу на 9070XT в часи 5090
...

:-/
Выбрали удобный момент, хотя я спрашивал про времена Когнда АМД мягко говоря ничего не могла?

Когда в мире есть 1080=-1080ТИ зачем сидеть на рх 580,которая еле дотягивала до 1066 в реальных играх?

если в мире есть 4770\4790 ,зачем сидеть на вишере от АМД?

Так же и дальше.

У АМД топ был 5700ХТ, когда у нвидиа уже планировалась 3я линейка.

А ноуты? у вас были ноуты АМД времен АМД А6-А10 чипов? С видяхами от АМД той же 8970 если не ошибаюсь? Это ж была настолько редкая мусорка что хана

кроме как фанатизмом этот выбор не оправдатьт.

Да и сейчас такая же история по картам.

4090\5090 просто существуют-амд такие,а мы не видим, вот вам 7900ХТХ кое-как которая работает :rolleyes:

Я прост ооставлю это здесь... И так было во всем в 2015-2019х годах АМД VS интел и нвида :rolleyes:

но мыши плакали,кололись видимо

https://technical.city/ru/cpu/Core-i7-3 ... -A10-5750M
Востаннє редагувалось 17.08.2026 21:02 користувачем Buldozer., всього редагувалось 1 раз.
Shepard1985
Member

Повідомлення

dead_rat: 17.08.2026 20:37
Shepard1985: 17.08.2026 18:19 Також я не купую китайські телефони, бо Китай підтримує і фінансує рф.
Алеж Китай основний і практично єдиний постачальник комплектуючих для дронів ЗСУ. То треба якось визначитися
Так було декілька років тому, але зараз переважна більшість деталей є власного виробництва, до 80-90%, тому потрохи відходимо від Китаю. Звісно електроніка там ще китайська в якійсь мірі і батареї теж, адже Китай володіє майже всіма необхідними рідкісними мінералами для виготовлення батерей. Але в нас був завод електрон, який можна було відновити...
dead_rat
Member

Повідомлення

Shepard1985: 17.08.2026 21:01
dead_rat: 17.08.2026 20:37
Так було декілька років тому, але зараз переважна більшість деталей є власного виробництва, до 80-90%, тому потрохи відходимо від Китаю. Звісно електроніка там ще китайська в якійсь мірі і батареї теж, адже Китай володіє майже всіма необхідними рідкісними мінералами для виготовлення батерей. Але в нас був завод електрон, який можна було відновити...
Не смішіть про власне виробництво, це балачки з розряду «импортозамещения» у росіян. Електроніка, магніти, камери, батареї - все імпортне.

Збірка елементів докупи не є заміщенням.
Shepard1985
Member

Повідомлення

kairo: 17.08.2026 19:56
Shepard1985: 17.08.2026 19:51Щодо ігор і локалізації, то я граю українською та іншими мовами і навіть підписаний на "Buy me a coffee" на хлопців із Sandigo Studio, які роблять українську локалізацію і я про це не раз писав.
Якщо в гри немає української локалізації(99% ігор), тоді що? Якою граєте?

Граю англійською, угорською...

Чувак, який сидить за бугром, розповідає про людей, які воювали за Україну)))
Ну якщо чуваки, які сидять в Україні не знають ніхера про своїх героїв, то нехай їм хтось розповість з-за бугра, аби їм було соромно. Хоча....

Порівняти національно-визвольну боротьбу із своїм фанбойством корпорації, це сильно))

Ну якщо людина має якісь пріоритети, то вона в усьому має пріоритети. Це не про вас шановний! Ми зрозуміли, що ви готові вести бізнес і на росії, і на окупованих територіях. Ви в нас, як СерГей Бубка.

Це ти до кого звертаєшся, до форумчан?)))
Це я звернувся не за адресою, проходь повз....
Buldozer.
Member

Повідомлення

Shepard1985: 17.08.2026 13:18
kairo: 17.08.2026 10:50
ЛОЛ, ти на цій карті одну гру все життя зібрався грати?

Чому одну гру? На Ютубі є безліч відео, де порівнюють цю картку з іншими картами і вона видає 60 кадрів в більшості ігор. Що ще треба?

:facepalm:

Дурнику, в мене в профілі AMD Ryzen 7 9800X3D.
Так то процесор! А в тебе був процесор Атлон, Феном....? В мене були різні процесори АМД, різні відеокарти на протязі 25 років. Перша відеокарта Радеон 1650, потім була Радеон 4830, R9 380x... Я пройшов увесь шлях з АМД від початку, тому я знаю, про що пишу.
Ніколи не мав Інтела чи Нвідіа. Принципово не купую. Так само ніколи не мав IPhone і ніколи не куплю собі і справа не в грошах, а справа в тому, що я не збираюсь віддавати 2000 євро за шмат лайна, собівартість якої становить 20 баксів. Я завжди обираю - ціна=якість.
попробуйте на любой топовой АМД карте, которая цена качество сделать разницу хот спот меньше 20 кадров и нормально подключить второй монитор с другим разрешением и герцовкой без танцев с бубнами?)

Это невозможно. цена впочти всегда РАВНО качество, за исключением премиума, который сделан для 5% людей на планете, где закон Паретто (погуглите) не работает, где люди готовы платить +300% за +20% к качеству.

Нвидиа не зря дороже,это не люди дураки и фанбои,она банально качественее и приятней обычному юзеру.

АМД вполне ОК для - любителей сяоми (топ за свои деньги(С) ) , Рено меган (практичный и мало кушает) и "зачем покупать суши,рис с рыбой тожде саоме и дешевле" ну и все в таком духе.

Ну НИКОГДА у компании АТИ не было достойного конкурента ИНВИДА со времен пожалуй... AMD 9600PRo, и то потом вышла 7600GT и амд сдала. Ну зато да, по цене-качеству они пожалуй лучше, НО как по мне лучше переплатить те 20% за нвидиа без вариантов.

А процы сейчас да,у АМД топ, сам на нем сижу и конкурента от Интел не вижу вообще,хотя думаю заменить на 9950х3д2
Shepard1985
Member

Повідомлення

dead_rat: 17.08.2026 21:05
Shepard1985: 17.08.2026 21:01

Не смішіть про власне виробництво, це балачки з розряду «импортозамещения» у росіян. Електроніка, магніти, камери, батареї - все імпортне.

Збірка елементів докупи не є заміщенням.
Чому ви не вірите власним джерелам, а завжди песимістично налаштовані? Так, деякі елементи ще не виробляємо, але вже частково і електроніку виробляють. Подивіться сюжет про той самий Фламінго, який все ще на форумах та різних стрічках дауни якісь намагаються не помічати і кажуть, що вони не існують, і т.д.. Там майже всі комплектуючі наші і тому ми можемо ними бити по території рф, бо якби там щось було західне, то нам би не дали на це дозвіл. В дронах так само. З часом зможемо виробляти все, але з таким песимізмом не можна жити своє життя, треба в щось вірити.
daesz
Member

Повідомлення

Buldozer.: 17.08.2026 21:00если в мире есть 4770\4790 ,зачем сидеть на вишере от АМД?
Не умісне порівняння - вішера (8320 в часності) вийшов в 2012, 4790 - в 2014. А в 2012 у інтеля був 3770к і різниця виглядала ось так всього-то навсього.
https://technical.city/ru/cpu/Core-i7-3 ... iv-FX-8320
А в робочих завданнях (по типу ае/вегаса/прем'єра) - ця різниця взагалі анігілюється в 0.

В той же час
https://www.techpowerup.com/cpu-specs/fx-8320.c1215 рекомендована 170$
https://www.techpowerup.com/cpu-specs/c ... 770k.c1001 313$
І це без ціна дошки для інтуля, яка коштувала стільки ж, скільки й сам проц лол.
Відповісти