Выбор телевизора

Мониторы и другие устройства отображения информации
Відповісти
Автор
Повідомлення
Entar
Member

Повідомлення

Zita: 15.08.2026 22:39 А що краще із цих моделей: LG C6, S90h
Приєднуюсь до питання по цим моделям, але якщо ми говоримо виключно про 77"

Ну і саме складне питання - наскільки можна їх все-таки у сіряків купувати, і які сіряки в Києві - самі надійні?. Хочу зекономити але стрьомно, бо не зовсім зрозуміло як там все перевірити. А у нас зараз ракети літають, склади коцають...
FirstTDM
Member

Повідомлення

Entar: 17.08.2026 13:04Хочу зекономити але стрьомно, бо не зовсім зрозуміло як там все перевірити. А у нас зараз ракети літають, склади коцають...
Ну да... это реальность - всё стремно... еще и дорого. Имхо, есть такие варианты:

* заказать в Розетке/Фокстроте/MOYO с гарантией - привезут домой - можно будет спокойно проверить - дорого...
* заказать у серяков - заметно дешевле - без проверки - стремно...
fantomrulezz
Member

Повідомлення

Я б ще подивився на топи минулого року, якщо є залишки по гарним цінам (які не затронуло подорожчання пам'яті).
Якщо 77"+, то S95H=G6 > C6H=S95F=G5 > S90H
Entar
Member

Повідомлення

fantomrulezz: 17.08.2026 14:00 Я б ще подивився на топи минулого року, якщо є залишки по гарним цінам (які не затронуло подорожчання пам'яті).
Якщо 77"+, то S95H=G6 > C6H=S95F=G5 > S90H
Тобто С6 краще S90H однозначно?

А в сучасних телевізорах цього року не з'явилось чогось в технологіях (я про чіпи апскейлу, тощо) чогось сильно краще ніж в минулорічних?
fantomrulezz
Member

Повідомлення

Entar: 17.08.2026 14:18Тобто С6 краще S90H однозначно?
В діагоналі 77 і 83 - так, безумовно, C6H значно краще за S90H за рахунок Primary RGB Tandem 2.0 матриці (такої як і в флагманському G6, лише трохи порізаної прошивкою і охолодженням).
В діагоналях 65 і менше - вони співставні, десь виграє лижа, десь самс.
Entar
Member

Повідомлення

fantomrulezz: 17.08.2026 14:37 В діагоналі 77 і 83 - так, безумовно, C6H значно краще за S90H за рахунок Primary RGB Tandem 2.0 матриці (такої як і в флагманському G6, лише трохи порізаної прошивкою і охолодженням).
В діагоналях 65 і менше - вони співставні, десь виграє лижа, десь самс.
Просто раніше вважалось, що самсунгівські QD-OLED (які в s90f ставилися тільки в 65") це прям топчик-топчик, порівняно з LG матрицями, хіба ні? Тому я й питаю про самсунг, чи зараз ситуація з їх екранами така ж? Чи ці екрани "Primary RGB Tandem 2.0" - навіть краще QD-OLED від самсунгу?
walkman3000
Member

Повідомлення

Entar: 17.08.2026 15:14Тому я й питаю про самсунг, чи зараз ситуація з їх екранами така ж?
S90H qdoled має тільки 77", інше це або woled або тандемка. що краще залежить від того що вам треба від тв
fantomrulezz
Member

Повідомлення

Entar: 17.08.2026 15:14Просто раніше вважалось, що самсунгівські QD-OLED (які в s90f ставилися тільки в 65") це прям топчик-топчик, порівняно з LG матрицями, хіба ні?
Так було у порівнянні QD-OLED від самса з матрицями WOLED від лижі.
Нова топова матриця від лижі Primary RGB Tandem (яка ставиться в G6, G5 та C6H) все змінила.
Тепер в неї така само величезна яскравість в HDR (з головою достатньо у обох брендів) і в рази краща яскравість в SDR (а от тут це величезна перевага лижі, у самса яскравості малувато).
Зображення
Entar
Member

Повідомлення

walkman3000: 17.08.2026 15:23
Entar: 17.08.2026 15:14Тому я й питаю про самсунг, чи зараз ситуація з їх екранами така ж?
S90H qdoled має тільки 77", інше це або woled або тандемка. що краще залежить від того що вам треба від тв
Я якраз про 77".
Хочу розуміти, що краще буде для мене S90H чи C6
FirstTDM
Member

Повідомлення

Entar: 17.08.2026 17:33Хочу розуміти, що краще буде для мене S90H чи C6
На самом деле практически все предтопы/топы олед ТВ 65" и больше обеспечивают реально шикарную картинку с 2-3 метров! Если исходный видеоматериал правильный (4K UHD BD remux c DV и высоким битрейтом) то нет никаких проблем и всем всё нравится - я серьёзно... никто еще не жаловался затащив себе домой большой ТВ... это на мониторах мы тестируем, настраиваем и вылавливаем тонкости, а для ТВ - буквально пару настроек и вперед смотреть что-то хорошее...
walkman3000
Member

Повідомлення

S90H. зараз C6 тільки сіряк але за його ціну є сірий 77G5. якщо потрібен глянець, долбівіжн та green tint :gigi: чекати чорну п'ятницю та ловити знижки на офіційну лижу
Entar
Member

Повідомлення

walkman3000: 17.08.2026 18:52
S90H. зараз C6 тільки сіряк але за його ціну є сірий 77G5. якщо потрібен глянець, долбівіжн та green tint :gigi: чекати чорну п'ятницю та ловити знижки на офіційну лижу
Я планую покупку якраз на ЧП. Якщо офіціали не знизять ціни то у сіряка
Filabatya
Member

Повідомлення

fantomrulezz
Там від джі5 панель, а не від джі 6 в цій 77
artem_artem9
Junior

Повідомлення

Подскажите, а блокировки для серых телеков
Это только у Самсунг было лет 5-6 назад один раз или другие производители также подобное практикуют?
FirstTDM
Member

Повідомлення

artem_artem9: 18.08.2026 12:58Подскажите, а блокировки для серых телеков
Куча юзеров покупая серяки (любой фирмы) начитаю кричать, что ничего не работает и их обманули - это факт :lol:

Одновременно, вменяемые люди знают как обойти эти ограничения на свой страх и риск... ничего сверхсложного в этом нет... без комментариев... B-)
Відповісти