Новини
Останні статті і огляди
Максимальна швидкість. Огляд ігрового 27″ QHD-монітора Samsung Odyssey OLED G6 G60SF з частотою оновлення 500 Гц
-
ExzoTikFruiT
Junior
DP не тянет 500гц. Картинка начинает сыпаться пикселями
-
Nihilakt
Junior
Oled и много разных герц уже не то, Pulsar новая тема)
-
Yurius
Member
Еммм новая версія стробоскопа в очі...як заманчиво.Nihilakt: ↑ 14.08.2026 17:47 Oled и много разных герц уже не то, Pulsar новая тема)
-
ProBoynick
Member
Олед за 26к а не за 260, все інше пог.
-
kabostebeztak
Member
я по курсору її бачуГеральт: ↑ 13.08.2026 14:46На роб. столі?Dragobes: ↑ 13.08.2026 13:39 60Hz -> 240 Hz Не побачив різницю,![]()
А UFO тест якщо запустити?
-
cspp
Member
Пару лет менять Моник не буду, а дальше ведь уже совсем вкусно будет, явно выпустят 1000гц 4к 32+
-
waryag
Member
Ніхто не сперечався. Просто вкид від маркетологів з 25-м кадром гарно зайшов в маси.Cactus: ↑ 13.08.2026 12:11 А раніше сперечались чи бачить людина більше 24 кадрів за секунду...
-
Геральт
Active Member
Монітор (165Hz) підключений до роб. ноута (інтеграшка, 60Hz) та ігрового ПК (дискретка, 165Hz). При переходні з компа на комп різницю не помічаю (на роб. столі) . В забавках/тестах бачуkabostebeztak: ↑ 14.08.2026 21:03 я по курсору її бачу
-
nik1985
Member
Дивлюсь я на ті обзори шоб шось полюдське 27 4к купити не за всі гроші, але бачу шо ше довго на своєму Lenovo L24q-20 сидіти, купленому на ебей давним давно.
-
Lsee
Member
А коли мова йде про "вигорання" пікселів на ОЛЕД, це про які часові проміжки, хтось дасть коротку відповідь по суті? рік-декілька років? Чи менше?
-
odessitmws
Member
Lsee
qd oled первых поколений выгорали меньше чем за год нынче они подлатали технологию, но прежде всего все зависит от помещения где стоит моник если под окном и как следствие яркость на постоянке 80+ то выгорит точно, а если брать woled да еще в затемненном помещении то ресурса хватит на пол жизни
qd oled первых поколений выгорали меньше чем за год нынче они подлатали технологию, но прежде всего все зависит от помещения где стоит моник если под окном и как следствие яркость на постоянке 80+ то выгорит точно, а если брать woled да еще в затемненном помещении то ресурса хватит на пол жизни
-
kairo
Member
В мене монік біля вікна, яскравість 27, максимум 30. Гарантія три роки від вигорання.odessitmws: ↑ 17.08.2026 11:32все зависит от помещения где стоит моник если под окном и как следствие яркость на постоянке 80+ то выгорит точно
це про які часові проміжки, хтось дасть коротку відповідь по суті? рік-декілька років? Чи менше?
- спойлер
Востаннє редагувалось 17.08.2026 11:50 користувачем kairo, всього редагувалось 1 раз.
-
Filabatya
Member
kairo
В вас самої яскравості на 20% більше ніж в більшості 3 покоління куледів
-
kairo
Member
Для денного користування зазвичай нормально 120-200 ніт. В тебе яка яскравість стоїть Гіги?Filabatya: ↑ 17.08.2026 11:50kairo
-
Filabatya
Member
Вдень еко 70%(150ніт гугл каже), вночі 50%(125ніт), ігри: шдр гейм, лупить нормально)