Новини
Останні статті і огляди
Выбор звуковой карты
-
Filabatya
Member
а яке питання було хоч?
-
QFlash
Member
Radio Bay: ↑ 15.08.2026 20:19проаналізував, наприклад, у Room EQ Wizard?
-
Radio Bay
Member
Спрашивай. Да, флуда капецMelofon: ↑ 16.08.2026 05:08Девять страниц назад зашел спросить, оказалось не совсем по теме поэтому и удалил чтоб не флудить, зашел сегодня почитать тему и тупо 9 страниц флуда
-
Radio Bay
Member
QFlash
Прячь под спойлер эту хрень!
Задрал! *ля, теперь еще и дергается! Реально з**бал!
Прячь под спойлер эту хрень!
Задрал! *ля, теперь еще и дергается! Реально з**бал!
-
MSiAventador
Member
Зразковий огляд від Дмитро Федорченко
https://era-in-ear.com/luxsin-x9-sin-is-sincere Luxsin X9 – Sin is sincere
Після таких оглядів залишається лише одне :

Після таких оглядів залишається лише одне :

Востаннє редагувалось 16.08.2026 14:45 користувачем MSiAventador, всього редагувалось 1 раз.
-
Radio Bay
Member
Корисної інформації нуль, спамQFlash: ↑ 16.08.2026 14:28На музиці, така крива
Відправлено через 23 хвилини 36 секунд:
MSiAventador
Цікавий девайс, лише треба, щоб світло на індікаторах вимикалось
Ах, думав вони аналогові
QFlash
Почитай огляд, як описується звук, а ти АЧХ, АЧХ, тьфу.
Нікому твоя АЧХ не цікава, бо вона усюди нормальна +/-.
Головний вплив мають зовсім інші речі
-
QFlash
Member
Краще даташити почитаю.Radio Bay: ↑ 16.08.2026 15:05Почитай огляд, як описується звук, а ти АЧХ, АЧХ, тьфу.
-
Radio Bay
Member
Краще огляд почитай на які речі люди звертають у звуці та як його описують,QFlash: ↑ 16.08.2026 15:44Краще даташити почитаю
може зрозумєш, що таке звук
-
Radio Bay
Member
Та немає різниціFilabatya: ↑ 16.08.2026 15:48все що більше 10 баксів,то дорого
Це що?Filabatya: ↑ 16.08.2026 15:48В мене сонар 12 річний
-
aaleksandrenko
Member
Почитав ще про K13 R2R і Topping DX5 II. Вони в порівннянні з К7 мають PEQ (Parametric EQ — параметричний еквалайзер) — це інструмент, який дозволяє дуже точно змінювати частоти звуку.Radio Bay: ↑ 15.08.2026 17:11Нашел кого спитати, хоча я пока роздивлявся спеки тех до К7 прийшов,MSiAventador: ↑ 15.08.2026 16:57Gemini
навить став писати "Так на вскидку К7"
Відправлено через 9 хвилин 43 секунди:FiiO K13 R2R?aaleksandrenko: ↑ 15.08.2026 16:59до 300 макс
Щоб не пілило мозок, а Хайфаймани можуть, R2R треба братиMSiAventador: ↑ 15.08.2026 16:57Щось АКМ-івське, аби середньо-високі частоти не пилили мозок
Мої фаворити K7 / K13 R2R, але бажалось бы знати модель навушнуків точно
Відправлено через 30 секунд:K7, бо К13 трохи вилазить за 300aaleksandrenko: ↑ 15.08.2026 16:59Бажано до 200
Це корисна штуковина? Колись в мене були недовго Hifiman XS. Там було забагато басу для мене. З цією технологією буде зручніше таке налаштувати чим простим програмним еквалайзером?
K13 R2R в порівнянні з Topping DX5 II буде видавати більш насиченіший звук? Topping більш студійні як я розумію, а для звичайного користування Fiio наче цікавіші?
-
Filabatya
Member
В топпінга багато негативних відгуків про поломки, як відразу так і через місяць два, так що з алі би його не брав, тільки в портативі чи іншому норм магазі 
-
QFlash
Member
Це штука на мільйон, якщо працює належним чином.aaleksandrenko: ↑ 16.08.2026 15:55(Parametric EQ — параметричний еквалайзер) — це інструмент, який дозволяє дуже точно змінювати частоти звуку.
Це корисна штуковина?
Можна зробити.
-
Radio Bay
Member
Як на мене ні, особливо програмні, усі вони вносять спотворення у звук, того у плеерах, щоб добитися максимальної якості, вимикають все зайве, а ASIO або WASAPI exclusive, у більшості випадків, взагалі не дозволяє їх застосовувати.aaleksandrenko: ↑ 16.08.2026 15:55Це корисна штуковина?
Є и є, але застосовувати необов'язково
- Необов'язково

Ніякий він не студійний, просто техніка з стерильним нецікавим звуком, так, Fiio цікавішіaaleksandrenko: ↑ 16.08.2026 15:55Topping більш студійні, як я розумію, а для звичайного користування Fiio наче цікавіші?
Набагато, R2R - це драйв та насиченність апріоріaaleksandrenko: ↑ 16.08.2026 15:55K13 R2R в порівнянні з Topping DX5 II буде видавати більш насиченіший звук?
-
QFlash
Member
На касетах аналогічно.
-
Melofon
Member
Вопрос примерно такой: недавно купил - акустическая система Edifier S351DB ( Triphonic 2.1) + звуковая карта Creative Sound BlasterX AE-5 Plus, к какому из выходов карты лучше подключать акустику?Filabatya: ↑ 16.08.2026 05:33 а яке питання було хоч?