сталкер без ЧЗВ нікому не потрібен, change my mind. популярність серії тримається на сетингу й естетиці постсовкових пейзажів Зони відчуження. Той самий ндічаз виглядає вже недолуго, імхо.
Тоді можливо краще взагалі не робити третю частину? Краще вчасно зупинитися ніж перетворити на пережовування одного і того ж, як в Call of Duty і частенько з тими самими картами
Отправлено спустя 6 минут 13 секунд: lostsoulforever забагато агресії та токсичності навіть, якщо ви праві. Звісно я тут сам стикаюся з такою маячнею, що важко стримуватися, але хоча би намагайтеся адекватно донести думку
Я зрозумів, тут тупо взагалі не розуміють що це за система за що відповіда і що робить, заходь у профільні діскорди модерів попитай, у мене нема питання розжовувати це (раз г*ндон Григорович не хоче нічо робить, як і 19 років тому скинув гру на плечі модерів, то і мені воно не потрібно)
офлайн симуляція в с2 краще за сок з патча 1.4, радіус відмалювання до а-лайф не має жодного відношення, це рушій (хоча звичайно дроу дістанс місцеві ігсперти теж в алайф записують)
і вже краще за ЧН з 1.7 (мабуть забули про спавнящихся в парашах або посеред поля паках мобів по кд і які як тупі балванчики ідуть в кемп), буквально є ті самі войнушки за хотспоти (так же всрато і криво працюють як і в ЧН), комбат ai гірше досі за ЧН (кращий у серій бай зе вей, хоч і ці переприжки через бочки дебільні) - це правда
Та яка різниця як воно там працює на рівні скриптів, коли в старій трилогії світ живе незалежно від тебе, і гравець це відчуває. А в другій частині ти ніфіга цього не відчуваєш. Я ще не зустрічав гравців, які б хвалили живість світу в другій частині – всі бачать кінцевий результат, а не скрипти.
Человек играет, ему нравиться и он с пеной у рта защищает заскриптованый под приближение главного героя сталкер2. Сталкеру2 ближе к метро по его поведению npc, их спавну чем до первых сталкеров.
Он доказывает что это все скрипты в первых частях а не а-life как сейчас, а как должно быть по другому? За каждого npc должен играть сотрудник студии или иишка в онлайне управлять им когда нет главного героя?
а тепер запусти перший сталкер без гамми і аномалі і подивися ще раз (бзв багато років тому прикладав особисто зусилля в доопрацювання скриптів ші болванчиків в аномалі, знаю про що кажу), a-life там і поряд не валявся лул
оці мамкині ігсперти які знають який був а-лайф у ванільних сталкерах це прос посміховисько
справедливості заради варто зазначити, що деякі речі вже виправили, хоча ні, "дотягнули" до гри 2007. а так, саме порівняння виглядає забавним, коли між іграми майже 20 років і нова номерна частина наздоганяє.
Посмотрел эти сравнения и стало еще печальнее, просто пропасть. Надо отдать должное, "скрипты" старого сталкера показывают результат во много раз лучше современного a-life2
сталкер без ЧЗВ нікому не потрібен, change my mind. популярність серії тримається на сетингу й естетиці постсовкових пейзажів Зони відчуження. Той самий ндічаз виглядає вже недолуго, імхо.
Тоді можливо краще взагалі не робити третю частину? Краще вчасно зупинитися ніж перетворити на пережовування одного і того ж, як в Call of Duty і частенько з тими самими картами
Отправлено спустя 6 минут 13 секунд: lostsoulforever забагато агресії та токсичності навіть, якщо ви праві. Звісно я тут сам стикаюся з такою маячнею, що важко стримуватися, але хоча би намагайтеся адекватно донести думку
Я думаю, що зупинятися треба з ЧЗВ, а не з серією загалом. В іншій точці світу будуть інші сюжети, інші легенди, інші мутанти, аномалії, артефакти... Загальна річ тут – лише ноосфера. Можна багато цікавого придумати. І без такої маячні, як в Ассасін Крід. Тут це буде більше схоже на TES, який ніколи не стане конвеєром.