Новини
Останні статті і огляди
Кіберпанк повертається в Neo Berlin 2087. Розробники продемонстрували геймплей у новому трейлері
-
proos
Member
Предлагаю обсудить Кіберпанк повертається в Neo Berlin 2087. Розробники продемонстрували геймплей у новому трейлері
Киберпанк у нас дома.
Киберпанк у нас дома.
-
NST1983
Member
Рожа у головного героя, наче новим огидним DLSS згенерували 
-
Afit
Member
Не зрозуміло з режимом від першої особи. Це буде опціонально чи в деякі моменти по сюжету 
-
МОНАХ
Member
► Картинка - цікава (я не про графіку)... якщо атмосфера буде під-стать, то як мінімум варто буде спробувати (сюжет і геймплей - зарішає на проходження, але хоча б просто побігати - подивитися, як локації... ігровий світ зроблено).
-
xIIImaL
Member
Графон как в кризисе 2013 года . А релиз в 2028 
-
Afit
Member
Так у нас и по железу инверсивный прогресс. Так что всё логично
-
stoned
Member
xIIImaL
Воно і геймплейно, в частині шутера, виглядає як перша локація з третього крайзісу.
Воно і геймплейно, в частині шутера, виглядає як перша локація з третього крайзісу.
-
Fiend
Member
Залишається сподіватись, що воно буде щось на кшталт Deus Ex, але надій небагато...
-
yariksom
Member
Навіть не наблизиться.Fiend: ↑ 14.08.2026 14:02 Залишається сподіватись, що воно буде щось на кшталт Deus Ex, але надій небагато...
-
Fiend
Member
yariksom: ↑ 14.08.2026 14:03Навіть не наблизиться.Fiend: ↑ 14.08.2026 14:02 Залишається сподіватись, що воно буде щось на кшталт Deus Ex, але надій небагато...
-
unique-neon
Member
Назва якась ну зусім не оригінальна, що натякає на контент гри
-
arme
Junior
Дивно - гру анонсували давно, вже стало ясно що то чергова спроба розводу інвесторів на бабки. І тут воно знову ожило...
Цікаво, чи вийде реально цей проєкт
Цікаво, чи вийде реально цей проєкт
-
Туда-Сюда
Member
ну почему же? Голос Адама Дженсена они таки взяли) Элайас Туфексис (Elias Toufexis)yariksom: ↑ 14.08.2026 14:03Навіть не наблизиться.Fiend: ↑ 14.08.2026 14:02 Залишається сподіватись, що воно буде щось на кшталт Deus Ex, але надій небагато...
-
daesz
Member
Графіка піпець унила, особливо у порівнянні із гамою.
Грати в це я, звичайно, буду. Але швидше за все на 50%+ знижчі, здається мені, цінних влуплять в 2-3к (у нас)
Грати в це я, звичайно, буду. Але швидше за все на 50%+ знижчі, здається мені, цінних влуплять в 2-3к (у нас)
А якщо ще й почитати перші два "речення" з секції "about this game" до "remember me" в стімі, то звагалі попахує синопсисомunique-neon: ↑ 14.08.2026 14:18Назва якась ну зусім не оригінальна
- спойлер

-
КурткаБейн
Member
хах, це перше про шо я подумавstoned: ↑ 14.08.2026 13:57 xIIImaL
Воно і геймплейно, в частині шутера, виглядає як перша локація з третього крайзісу.![]()
-
MqM
Member
Багато оригінальних назв знаєте?)unique-neon: ↑ 14.08.2026 14:18 Назва якась ну зусім не оригінальна, що натякає на контент гри
А може вони хочуть прославити Берлін
А карти таро на що натякають?
-
daesz
Member
поєднанні*daesz: ↑ 14.08.2026 20:23особливо у порівнянні із гамою
-
unique-neon
Member
Мова про щедре запозичення назв саме з інших кіберпанків. Я особисто за 2087 зачепився (2077). Daesz вище вказав на ще більше палєво. Враження, що взагалі нейронка назву видала для кіберпанк гри.MqM: ↑ 14.08.2026 23:42Багато оригінальних назв знаєте?)unique-neon: ↑ 14.08.2026 14:18 Назва якась ну зусім не оригінальна, що натякає на контент гри
А може вони хочуть прославити Берлін![]()
А карти таро на що натякають?![]()