Zotac випустить GeForce RTX 5080 у «ювілейній» версії Solid Core OC 20th Anniversary Edition

Обсуждение статей и новостей сайта
Відповісти
Автор
Повідомлення
warp37
Member

Повідомлення

Предлагаю обсудить Zotac випустить GeForce RTX 5080 у «ювілейній» версії Solid Core OC 20th Anniversary Edition

И в какую стоимость, RTX 5090 догонит?

А то там китайцы уже взялись RTX 5080 на свои фермы для майнинга ИИ тащить, потому что RTX 5090 слишком дорогая. :lol:
Sanьka
Member

Повідомлення

А чим вона відрізняється від звичайної Солід Кор? Тільки написом? і ціною :gigi:

Топова ж у Зотака АМР! Екстрім, доречі дуже жирна серія (принаймі за часів НВ 1000 серії).
yariksom
Member

Повідомлення

warp37: 13.08.2026 14:07И в какую стоимость, RTX 5090 догонит?
Sanьka: 13.08.2026 14:38А чим вона відрізняється від звичайної Солід Кор? Тільки написом? і ціною
Ціна була просто солідною тепер стала ще соліднішою. :laugh:
як на вино 20річної витримки :rotate:
GipeR
Member

Повідомлення

ну обычная solid core oc мне нравиться, холодная, компактная, но цена сейчас жуть, хотя успел взять за 1070 евро.
Archer
Member

Повідомлення

GipeR: 13.08.2026 17:41 ну обычная solid core oc мне нравиться, холодная, компактная, но цена сейчас жуть, хотя успел взять за 1070 евро.
У меня еле держит 70+ градусов с андервольтом и при 80% скорости вертушек которьіе шумят шо самолет. Думаю охлад не очень вот как раз из-за компактности, ее сделали просто очень узкой, что б туда поместился охлад на отвод 350W.
daesz
Member

Повідомлення

Archer: 13.08.2026 18:36
GipeR: 13.08.2026 17:41 ну обычная solid core oc мне нравиться, холодная, компактная, но цена сейчас жуть, хотя успел взять за 1070 евро.
У меня еле держит 70+ градусов с андервольтом и при 80% скорости вертушек которьіе шумят шо самолет. Думаю охлад не очень вот как раз из-за компактности, ее сделали просто очень узкой, что б туда поместился охлад на отвод 350W.
У зотаків ще й пропелери на шарикопідшипнику :(
Vladys77
Member

Повідомлення

Питання ціни не розкрито. За 900$ я б взяв таку :laugh:
Filabatya
Member

Повідомлення

Vladys77
5070)
MessiaH
Member

Повідомлення

Какая разница как будет называться модель и от какого производителя если там слабый и ниочемный чип ртх 5080. В 50-й серии всё кроме 5090 Хуанг выпустил тупо мусором
Sanьka
Member

Повідомлення

GipeR: 13.08.2026 17:41ну обычная solid core oc мне нравиться, холодная, компактная
По відгукам вона шумна.
MessiaH: 14.08.2026 06:52всё кроме 5090 Хуанг выпустил тупо мусором
Мася, там новий БЖ на 5Кв випустили, біжи подивись, не заважай дядям розмовляти.
daesz
Member

Повідомлення

І губозакатувальна машинка в подарунок :gigi:
gavr
Member

Повідомлення

Тупо смахивает на Strix от Asus
MessiaH
Member

Повідомлення

Sanьka: 14.08.2026 07:07Мася, там новий БЖ на 5Кв випустили, біжи подивись, не заважай дядям розмовляти.
Особенно если в розетке 3,2квт, то конечно он обязательно пригодится
GipeR
Member

Повідомлення

Sanьka: 14.08.2026 07:07
GipeR: 13.08.2026 17:41ну обычная solid core oc мне нравиться, холодная, компактная
По відгукам вона шумна.
тоже этого боялся, но нет, при нормальной продувке корпуса она не греется, шума от неё прям сильного нет точнее даже не сильно понятно где она шумит, а комп у меня на столе.
Sanьka
Member

Повідомлення

GipeR: 14.08.2026 09:33тоже этого боялся, но нет, при нормальной продувке корпуса она не греется, шума от неё прям сильного нет точнее даже не сильно понятно где она шумит, а комп у меня на столе.
Особисто я її не чув, відгуки шукав, бо вона була в списку можливих при купівлі (під неї є водоблоки)
Але все таки обрав Асус (бо водоблок простіше дістати), а штатна СО і так в коробку піде.
Archer
Member

Повідомлення

Sanьka: 14.08.2026 10:51
GipeR: 14.08.2026 09:33тоже этого боялся, но нет, при нормальной продувке корпуса она не греется, шума от неё прям сильного нет точнее даже не сильно понятно где она шумит, а комп у меня на столе.
Особисто я її не чув, відгуки шукав, бо вона була в списку можливих при купівлі (під неї є водоблоки)
Але все таки обрав Асус (бо водоблок простіше дістати), а штатна СО і так в коробку піде.
Охлад в ній відстій, попередня rx 7900 gre pulse в тих же умовах максимум прогрівалась до 60 і не шуміла, ця ж ледве тримає 70-75 градусів та дуже шумить, якщо звісно збавити оберти шуму такого не буде, але точно більше 80 буде, можливо навіть під 90, думаю ви не прогадали що взяли асус. Я коли купував думав що буде як сапфір тільки для нвідії(якісно зроблено навіть у найдешевших серіях по типу пульсу) але ні, цей охлад добре працює до 250W, якщо карта буде споживати більше 250 - 360 це габела. Я не знаю що за нормалньій продув у людини що у неї все ок с цією картою, мабуть такий продув що і sli c двох gtx 590 в фулл навантаженні буде як в простої.
Відповісти