"натхненний творами письменника Г.Ф. Лавкрафта" потрібно додати та режисурою Уве БОЛА (я про кроваву стрільбу)
Новини
Останні статті і огляди
Похмурий затоплений Аркгем у новій демонстрації ігрового процесу The Sinking City 2
-
yariksom
Member
Предлагаю обсудить Похмурий затоплений Аркгем у новій демонстрації ігрового процесу The Sinking City 2
"натхненний творами письменника Г.Ф. Лавкрафта" потрібно додати та режисурою Уве БОЛА (я про кроваву стрільбу)
-
AlexWest
Member
Все виглядає неймовірно. Хіба-що анімації та імпакт стрільби трохи дешеві, але плюси перекривають це з головою. І ніяких тобі порожніх здоровенних світів. Концентрована соковита пригода зі стилем. Ще й надихалися Resident Evil. Треба брати.
-
Prescott
Member
Выглядит интересно, возьму на заметку
-
Afit
Member
Українська студія, без української озвучки. Уявляєте гру з США без англійської?Незабаром вийде нова гра в жанрі жахів The Sinking City 2 від української компанії Frogwares.
-
AlexWest
Member
Перелічіть ігри з українською озвучкою, якщо не складно.Afit: ↑ 13.08.2026 14:00Українська студія, без української озвучки. Уявляєте гру з США без англійської?Незабаром вийде нова гра в жанрі жахів The Sinking City 2 від української компанії Frogwares.
-
yariksom
Member
Українських студій?AlexWest: ↑ 13.08.2026 14:17Перелічіть ігри з українською озвучкою, якщо не складно.
S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
Серія Sherlock Holmes (зокрема The Awakened)
Strategic Mind: Spirit of Liberty.
Достойні ігри з озвучкою.
-
Zaelot
Member
а метро?) та мені здається що і в SC2 будеyariksom: ↑ 13.08.2026 16:57
-
NST1983
Member
Frogwares сама видає гру, а Kickstarter The Sinking City 2 зібрав €554 тис. при заявленій цілі €100 тис. Звичайно, це не означає, що ці гроші можна просто взяти й витратити на дубляж.Afit: ↑ 13.08.2026 14:00Українська студія, без української озвучки. Уявляєте гру з США без англійської?Незабаром вийде нова гра в жанрі жахів The Sinking City 2 від української компанії Frogwares.
-
Afit
Member
Мінусатори бісяться... Звісно: "вчи англійську!!!". Але хто як не українці повинні підтримувати українську? Якщо нас без неї привчають обходитись, то хто за кордоном має з нею рахуватись? 
-
AlexWest
Member
В жодному Sherlock Holmes немає укр. озвучки. Хіба-що якась фанатська. Фактично, окрім Сталкер і Метро, офіційна укр. озвучка є лише в інді іграх, де й озвучувати майже немає чого.yariksom: ↑ 13.08.2026 16:57Українських студій?AlexWest: ↑ 13.08.2026 14:17Перелічіть ігри з українською озвучкою, якщо не складно.
Якщо на старті не буде – ок. Але якщо TSC2 нормально заробить, могли б і додати озвучку згодом.
-
_nevermind
Member
@Afit: ↑ 13.08.2026 14:00 Українська студія, без української озвучки. Уявляєте гру з США без англійської?
@Afit: ↑ 13.08.2026 20:51 Якщо нас без неї привчають обходитись, то хто за кордоном має з нею рахуватись?![]()
frogwares.com
Frogwares Ireland Ltd.
У них и на сайте украинского языка нет.
Что дальше?
В мовный патруль звонить жаловаться ?
-
VirusikZloy
Member
Тока тассс щас набегут мовные скажут почему не на фронте_nevermind: ↑ 13.08.2026 23:36@Afit: ↑ 13.08.2026 14:00 Українська студія, без української озвучки. Уявляєте гру з США без англійської?@Afit: ↑ 13.08.2026 20:51 Якщо нас без неї привчають обходитись, то хто за кордоном має з нею рахуватись?![]()
frogwares.com
Frogwares Ireland Ltd.
У них и на сайте украинского языка нет.
Что дальше?
В мовный патруль звонить жаловаться ?