Вибір роутера

Локальные сети и Интернет
Відповісти
Автор
Повідомлення
Васильович
Member

Повідомлення

Ortyomko: 12.08.2026 09:54стабільність роутингу між точками - це вузьке місце.
З'єднуйте ноди кабелем :)
В минулому житті так робив, меш працював ідеально.
BorisBrejcha
Member

Повідомлення

Ortyomko: 12.08.2026 09:54 роутингу
роумингу
Ortyomko
Member

Повідомлення

BorisBrejcha: 12.08.2026 11:42
Ortyomko: 12.08.2026 09:54 роутингу
роумингу
так, дякую

Відправлено через 1 хвилину 58 секунд:
Васильович: 12.08.2026 10:34
Ortyomko: 12.08.2026 09:54стабільність роутингу між точками - це вузьке місце.
З'єднуйте ноди кабелем :)
В минулому житті так робив, меш працював ідеально.
безумовно кабелем, але все одно момент переключення це вузьке місце. Він може 98 раз переключити нормально, але 2 рази із 100 - з відвалами, або просто не переключити, або переключити пізно, так що користувач помітить падіння швидкості.
Yurius
Member

Повідомлення

Порекомендуйте Роутер :
- Недорогий , якихось примх по протоколлом нема , просто 1 гбіт , Вай фай 6 вистачить;
- Головний критерій (причина заміни) , можливість підключення по юсб ХДД 3.5. у кармані і організацію його в домашню сітку з ПК , Ноутом та телефонами;
- Адекватний софт , шоб я зміг наплуштувати пункт вище.

Можливо тут новий чи бв , можливо з а лі , амазону якщо щось виграємо :rotate:
MSiAventador
Member

Повідомлення

9005: 12.08.2026 09:07
MSiAventador: 08.08.2026 10:23 ASUS RT-AX52 - чудова потужність , стабільно пробиває 2 балкони на відстані 25 метрів.
Лучше много маломощных точек с уменьшенным до минимума сигналом на передачу чем один прожектор, что бы соседям не мешать и себя не поджаривать.
Лучшее - враг хорошего.
daesz
Member

Повідомлення

Melki: 12.08.2026 08:51
daesz: 12.08.2026 08:18прошивки, інтриги. Я в цьому 'не бум-бум'
я таке саме
одно только: оперативка и процессор таки решают, там всё как в компьютере, чем больше/мощнее - тем лучше
daesz: 04.08.2026 16:19мені потрібне щось на заміну хот-споту в квартиру, що мало би кращий радіус дії ніж хот спот
вот для этих целей, любой недорогой, из нормальных производителей (Tp-Link, Asus и т.д.) тебе должен подойти.
спойлер
у меня был самый дешевый Tp-Link когда-то и в какой-то момент, когда дома стало слишком много девайсов на нём висеть (компьютер, 4 смартфона, кондиционер, телевизор, пара-тройка девайсов умного дома) то стало постоянно что-то отваливаться от сети. Заменил роутер на четырехядерный и многоантенный проблема ушла моментально. С радиусом у меня в 70 квадратах проблем не было никогда, а тот первый Tp-Link до сих пор трудится у тещи, где 1-2 телефона и компьютер он покрывает с головой
Дяк за пояснення, гляну по хотлайну якісь самі базові моделі у асуса/тр-лінка і на тому й зупиню вибір тоді :)
Filabatya
Member

Повідомлення

daesz
візьміть такий як в мене хлаомі бе5К, з мінусів що білий і партії дані шле, з плюсів потужний і мало жре, на зиму корисно буде :shuffle:
Melki
Member

Повідомлення

не надо кормить китайцев
Yurius
Member

Повідомлення

Yurius: 12.08.2026 13:08 Порекомендуйте Роутер :
- Недорогий , якихось примх по протоколлом нема , просто 1 гбіт , Вай фай 6 вистачить;
- Головний критерій (причина заміни) , можливість підключення по юсб ХДД 3.5. у кармані і організацію його в домашню сітку з ПК , Ноутом та телефонами;
- Адекватний софт , шоб я зміг наплуштувати пункт вище.

Можливо тут новий чи бв , можливо з а лі , амазону якщо щось виграємо :rotate:
Придбав оце https://rozetka.com.ua/ua/keenetic-kn-3811/p585349915/
Melki
Member

Повідомлення

дорогобогато
username_1
Member

Повідомлення

Melki: 12.08.2026 20:37дорогобогато
И с разработчиками прошивки роутера из РФ :)
Yurius
Member

Повідомлення

Як завжди тут усе на "висоті" ,жодної поради в темі,тільки мінуси мовчки :lol: "якеж кончене" :idea:
MSiAventador
Member

Повідомлення

Yurius: 12.08.2026 20:45 Як завжди тут усе на "висоті" ,жодної поради в темі,тільки мінуси мовчки :lol: "якеж кончене" :idea:
Всі минулі "100 сторінок" тут с*аними тряпками закидували покупців Кінетік/Гіга за узьку прошивку... то якої поради ви чекали ? :laugh:
Ortyomko
Member

Повідомлення

Yurius: 12.08.2026 20:45 Як завжди тут усе на "висоті" ,жодної поради в темі,тільки мінуси мовчки :lol: "якеж кончене" :idea:
я тільки зайшов, ті мінуси не я ставив. але останній вже я.
Пишу щоб не сказали що і я мовчки поставив
Yurius
Member

Повідомлення

Ortyomko: 12.08.2026 21:21
я тільки зайшов, ті мінуси не я ставив. але останній вже я.
Пишу щоб не сказали що і я мовчки поставив
Амінь :super:
Gold_Star
Member

Повідомлення

Можете видихати, на цей роутер є опенврт :gigi:
Відповісти