Новини
Останні статті і огляди
Выбор наушников
-
WaRMacTep
Member
Radio Bay
дякую
дякую
-
MSiAventador
Member
Ви той унікум що в маршрутці і метро їздить з Верум 2 повнорозмірними відкритими планарами?S0N1C: ↑ 26.07.2026 13:27 наярювати на дроти та r2r dac-і шоб в результаті вийти на бездротові затички у стилі слухових апаратів - потужно![]()
Іноді краще жувати.
Відправлено через 5 хвилин 43 секунди:
P.S. Доречі цей девайс має PEQ , що просто необхідно якщо я захочу дістати з шафи свої TRN Kirin.
Це була б цікава бійня на рингу LHDC : TRN Kirin проти ONEPLUS DYNAUDIO Buds 3 Pro .
Щось підказує що навіть з LHDC v5 TRN Kirin програє LHDC v3 ONEPLUS DYNAUDIO Buds 3 Pro (на Xiaomi 14T v5 не доступний для ONEPLUS DYNAUDIO Buds 3 Pro).
Відправлено через 11 хвилин 5 секунд:
І взагалі, такі девайси можуть похитнути продажі на ринку мобільних Type-C ЦАП-ів. Зарядний кошик має багато місця для того аби не знімати динаміки на час зарядки (вдома).

Відправлено через 10 хвилин 25 секунд:
І це він ще не тестував девайс на кодеках LDAC/LHDC ...Feras: ↑ 26.07.2026 13:20На Хед-фі всього один огляд:MSiAventador: ↑ 26.07.2026 12:18
$204.51 - і це без навушників. Бо $204.51 це саме те аби будь-які дротові вставні навушники підходили і якість була співставна з дротовим з,єднанням.
Почекаємо огляду і прямого порівняня з топами рівня ONEPLUS DYNAUDIO Buds 3 Pro.
-
S0N1C
Member
звідки такі хворі фантазії? коли я їздив в громадському транспорті то юзав Sennheiser HD 25MSiAventador: ↑ 26.07.2026 15:42Ви той унікум що в маршрутці і метро їздить з Верум 2 повнорозмірними відкритими планарами?S0N1C: ↑ 26.07.2026 13:27 наярювати на дроти та r2r dac-і шоб в результаті вийти на бездротові затички у стилі слухових апаратів - потужно![]()
![]()
![]()
Іноді краще жувати.
-
MSiAventador
Member
Тут https://headfonics-com.translate.goog/f ... x_tr_hl=uk
протестували на LDAC 990 кбіт/с. від Motorola Edge .
протестували на LDAC 990 кбіт/с. від Motorola Edge .
-
пирожок с малиной
Member
крайне безсмысленная штука как и 90% аудиоприколов, когда в твс динамик и микрофоны с электроникой настроены с завода под друг друга тут просто унифицированое решение которое всегда будет работать хуже алл инклюзив наушников при чем и стоит дороже, если бы небыло хайфай твс это имело бы смысл но они к сожалению существуют, а еще елдак переоценен, 70мс боже
-
DEVES
Member
Очередная китайская муйня
-
lewerlin
Member
Не можуть. Окремо цапи купують люди, котрі вже щось чують. І всі особливості бт чутимуть теж.MSiAventador: ↑ 26.07.2026 15:42І взагалі, такі девайси можуть похитнути продажі на ринку мобільних Type-C ЦАП-ів.
-
konb999
Member
-
MSiAventador
Member
konb999
Стереопанорама розширилась ?!
Стереопанорама розширилась ?!
-
konb999
Member
Они более чувствительные, - легче раскачиваются, в целом звук немного стал так сказать более насыщеный! Реально эволюция есть. Оголовье повеселее качественнее. Амбушюры принципиально другие, реально круче. Я вообще фанат кларков то мне супер. Я доволен. У меня уже четверо кларков. Но все они очень интересные наушники в плане подбора источника. И дело даже не в мощности. Просто с одним источником они спелись не обязательно мощнее, а с другим нет пусть даже он и мощнее...
-
vdemeshko
Member
как BF6 в них ?konb999: ↑ 04.08.2026 19:19 Новые ухи подьехали. Обновил свои DanClark aeon 2 noire до DanClark noire x!
-
konb999
Member
Огонь. Планары ... слышно мельчайшие детали. Баса хватает. Он инфранизкий его не слишком много но он есть и он прямо реалистичнуй и упругий. Я вообще люблю планарный бас он прямо четкий. От цапоуся еще много зависит. Они к источнику очень специфический подход имеютvdemeshko: ↑ 05.08.2026 12:10как BF6 в них ?konb999: ↑ 04.08.2026 19:19 Новые ухи подьехали. Обновил свои DanClark aeon 2 noire до DanClark noire x!![]()
-
vdemeshko
Member
konb999
там основное как оно взрывы и выстрелы передает - если тебе хватает его "веса" и "тела" то ок.. потому что в таком классе наушников остальное будет в норме
там основное как оно взрывы и выстрелы передает - если тебе хватает его "веса" и "тела" то ок.. потому что в таком классе наушников остальное будет в норме
-
konb999
Member
Все супер. Взрывы прямо увесистые. Сейчас в хеллблейд 2 играю. Прямо бас отличный!vdemeshko: ↑ 05.08.2026 13:49 konb999
там основное как оно взрывы и выстрелы передает - если тебе хватает его "веса" и "тела" то ок.. потому что в таком классе наушников остальное будет в норме![]()
-
пирожок с малиной
Member
konb999
денкларки боже это те самые с резонаторами гельмгольца и в которых сумели подружить закрытую чашку с изодинамикой такое я бы послушал
денкларки боже это те самые с резонаторами гельмгольца и в которых сумели подружить закрытую чашку с изодинамикой такое я бы послушал
-
Telcontar
Member
Вітаю! Чи є зараз на ринку цікаві варіанти гарнітури з файним мікрофоном? Використовуватися буде переважно для дзвінків, бажано хоч якусь шумоізоляцію, не обов'язково активну.
-
aaleksandrenko
Member
Постестував я неділю Sony INZONE H9 II. Що можу сказати в порівнянні Audeze Maxwell:
Основне для чого брались, щоб отримати легші та комфортніші навушники для довгого використання. З цією задачею вони справляються. Можна годинами сидіти без дискомфорту. Плюс сподобалась кнопка окремого налаштування звуку гри/чату. Ще коли нажимаєш кнопку вимкнення мікро то на ньому світиться червоний світлодіод, який добре видно.
Але й без мінусів не обійшлось. Автономності вистачає помітно менше. Заряджають десь раз в 3-4 дні при активному користуванні. Але при звуковому сигналі, що батарея розряджена ще пограв пару годин і повторного сигналу ще не чув. Maxwell при першому звуковому сигналі потім дуже часто просять поставити їх на зарядку. Також Maxwell мають кращу пасивну звукоізоляцію, вухо повністю закривається і навушники щільніше сидять (з амбюшурами wicked cushions). Але це також і мінус. в жару помітно парять в порівнянні з Sony. Ще на Maxwell можна налаштувати гучність голосового асистента, в соні такої можливості не знайшов.
Під музику то звук не такий гарний, що очікувано. Якщо оцінювати Maxwell на 10 то Sony дав би 8.
Основне для чого брались, щоб отримати легші та комфортніші навушники для довгого використання. З цією задачею вони справляються. Можна годинами сидіти без дискомфорту. Плюс сподобалась кнопка окремого налаштування звуку гри/чату. Ще коли нажимаєш кнопку вимкнення мікро то на ньому світиться червоний світлодіод, який добре видно.
Але й без мінусів не обійшлось. Автономності вистачає помітно менше. Заряджають десь раз в 3-4 дні при активному користуванні. Але при звуковому сигналі, що батарея розряджена ще пограв пару годин і повторного сигналу ще не чув. Maxwell при першому звуковому сигналі потім дуже часто просять поставити їх на зарядку. Також Maxwell мають кращу пасивну звукоізоляцію, вухо повністю закривається і навушники щільніше сидять (з амбюшурами wicked cushions). Але це також і мінус. в жару помітно парять в порівнянні з Sony. Ще на Maxwell можна налаштувати гучність голосового асистента, в соні такої можливості не знайшов.
Під музику то звук не такий гарний, що очікувано. Якщо оцінювати Maxwell на 10 то Sony дав би 8.
-
konb999
Member
Херасе, кацапская тема но очень интересно я бы послушал. Совершенно новый тип драйвера. Реально обзорщики пока хвалят даже на буржуйских форумах. Интересненько...
-
Radio Bay
Member
Да, интересно. Буржуи хвалят, думаю, появятся на еБее. На болотах в Патефоне косарь просят.konb999: ↑ 11.08.2026 22:43Реально обзорщики пока хвалят даже на буржуйских форумах. Интересненько...
Ну, с рашкой отношений нет, а вот с Белорусью не знаю, какие у нас отношения, хотя я помню с чего все начиналось
https://netbox.by/naushniki-i-personal- ... 4mm-black/
Звучат прикольно, очень легко играют, быстро
С таймкода, как часики
-
пирожок с малиной
Member
технология на бумаге спорная но не удивлен что ктото догадался реализовать ее ирл учитывая что аудиофилов можно кормить технологиями самых безумных уровней абсурдности не заботясь об эфективности ведь они всё сами услышат. вы реально думаете что плоская жесткая пластина не будет давать резонансы выше 5кгц они даже на записи в ютубе звучат убого