Новини
Останні статті і огляди
Acer незабаром випустить ноутбук Aspire Go 15 на базі платформи Qualcomm Snapdragon C
-
big_bang
Member
Пропоную обговорити Acer незабаром випустить ноутбук Aspire Go 15 на базі платформи Qualcomm Snapdragon C
8 ГБ оперативної пам’яті - ШООО ???
680$ або 30 з копійко грн...
а на кого він розрахований ?
для чого це все ?
mac book neo - твій вихід)))
8 ГБ оперативної пам’яті - ШООО ???
680$ або 30 з копійко грн...
а на кого він розрахований ?
для чого це все ?
mac book neo - твій вихід)))
-
1234waltz
Member
>конкурувати, зокрема, з Apple MacBook Neo
>1920×1080 пікселів
>Корпус виготовлено з пластику
>попереднє замовлення за £499,99. = 675 $
Реально невиліковні кліничні імбіцили.
>1920×1080 пікселів
>Корпус виготовлено з пластику
>попереднє замовлення за £499,99. = 675 $
Реально невиліковні кліничні імбіцили.
-
Барбарис
Member
big_bang, нео вже дорожче.
1234waltz, а в нео сильно краще екран? Та й для 15' це нормально.
-
yuriy_dd
Member
це ви дуже гарно і влучно про Microsoft сказали з її Surface 8/256 за $13001234waltz: ↑ 10.08.2026 11:28Реально невиліковні кліничні імбіцили.
задає зразок для всієї індустрії віндовс ноутів
-
1234waltz
Member
>НеоБарбарис: ↑ 10.08.2026 11:32 big_bang, нео вже дорожче.
>2408×1506
>Яскравість 500 кд/м²
>Колірна гама sRGB
Можете скрінити, але в уродця на снапі буде якись мотлох на 250-300 кд/м² з "45% NTSC" (тобто 55% RGB).
-
nv_ua
Member
1234waltz
напевно висєр придумав дефіцит магнію і ЧПУ станків вже
напевно висєр придумав дефіцит магнію і ЧПУ станків вже
-
big_bang
Member
можна до ціни 680$ +20% робити прямо зі стартуБарбарис: ↑ 10.08.2026 11:32 нео вже дорожче.
-
tornadox
Member
1234waltz
Єдиний аргумент, що цей застарілий пластиковий хлам з 5 річним ультрабюджетним процесором і 128гб буде трішки дешевший за макбук нео. Але якщо свою ОС епл довели до розуму за ці 6 років, вирішили дитячі проблеми, і брак оперативки компенсується швидким ССД, то на ейсері буде слопвіндовс.
Я теж не розумію для кого це, невже корпорації закуповую ейсер своїм працівникам?
Єдиний аргумент, що цей застарілий пластиковий хлам з 5 річним ультрабюджетним процесором і 128гб буде трішки дешевший за макбук нео. Але якщо свою ОС епл довели до розуму за ці 6 років, вирішили дитячі проблеми, і брак оперативки компенсується швидким ССД, то на ейсері буде слопвіндовс.
Я теж не розумію для кого це, невже корпорації закуповую ейсер своїм працівникам?
-
1234waltz
Member
Можливо в якості покарання, коли через місцеве законодавство та контракт неможливо звільнити без вихідного за 6 місяців та сплати якої страховки на перед.tornadox: ↑ 10.08.2026 11:58 Я теж не розумію для кого це, невже корпорації закуповую ейсер своїм працівникам?
-
Барбарис
Member
1234waltz, і навіщо він там такий? На 13 все однаково буде, а для 15 вистачить. Ніби там хтось графікою має займатись
big_bang, так нео за 700 все рівно дорожче вже.
big_bang, так нео за 700 все рівно дорожче вже.
-
yurius_r
Member
Проц там 778G Snapdragon із розширеним тепло пакетом і розігнати iGPU. Якесь позорисько у 2026.
-
Shuginubi
Member
электронный отход?
-
big_bang
Member
але це не точноbig_bang: ↑ 10.08.2026 10:46 Acer незабаром випустить ноутбук
-
Devijack
Member
З цього міг би вийти непоганий хромбук.
-
yariksom
Member
Най випускає, будь який арм ноут зараз підпадає під розуміння Аксіоми Ескобара 
-
waryag
Member
Смішно на фоні новини, що майки все ще намагаються заставити він11 нормально працювати на 8ГБ.
Страшно подумати, що вінда буде робити з ссд на 128ГБ. (ще й, мабуть, на QLC)
Страшно подумати, що вінда буде робити з ссд на 128ГБ. (ще й, мабуть, на QLC)
-
1234waltz
Member
Вони не намагались) Там для "намагання", всього лише конфіг автозавантаження програм змінити, видалити софт типу "віджету погоди" (що при запуску може жерти 1 ГБ рами) та створити окремий профіль суперфетч для конфігів з невеликим обсягом рами.waryag: ↑ 11.08.2026 10:24 Смішно на фоні новини, що майки все ще намагаються заставити він11 нормально працювати на 8ГБ.
Нічого страшного. В мене є доісторичний САТА крушиал на 240 ГБ, який 8 років тому купувався під системний диск. По оновленню конфіга став додатковою файлопомийкою, а ще через пару конфігів став диском під запис відео геймплею. В нього досі ресурс в районі 85%.waryag: ↑ 11.08.2026 10:24Страшно подумати, що вінда буде робити з ссд на 128ГБ
Відправлено через 15 хвилин 40 секунд:
Хоча...QLC... Крушиал то в мене на TLC.
-
waryag
Member
То 240. І пам'яті, мабуть, не менше 16? На більш економічній він10 або 7?1234waltz: ↑ 11.08.2026 10:54Нічого страшного. В мене є доісторичний САТА крушиал на 240 ГБ, який 8 років тому купувався під системний диск. По оновленню конфіга став додатковою файлопомийкою, а ще через пару конфігів став диском під запис відео геймплею. В нього досі ресурс в районі 85%.
Відправлено через 15 хвилин 40 секунд:
Хоча...QLC... Крушиал то в мене на TLC.
А там 120 і 8, половину з яких одразу сжере 11 вінда. А залишок буде інтенсивно вбивати.
Намагалися. Можливо, їм не дають душити сервіси та телеметрію, або індуси з нейронками гірше за просто індусів )1234waltz: ↑ 11.08.2026 10:54Вони не намагались) Там для "намагання", всього лише конфіг автозавантаження програм змінити, видалити софт типу "віджету погоди" (що при запуску може жерти 1 ГБ рами) та створити окремий профіль суперфетч для конфігів з невеликим обсягом рами.
-
1234waltz
Member
За найперший конфіг точно не скажу, але більшу частину часу це було 16 ГБ та Він10, на якій дуже довго сидів. Але в цілому, досі активне використання на запис.waryag: ↑ 11.08.2026 11:30 То 240. І пам'яті, мабуть, не менше 16? На більш економічній він10 або 7?
А там 120 і 8, половину з яких одразу сжере 11 вінда. А залишок буде інтенсивно вбивати.
Думаю там політика верховного менеджменту, яка просто забороняє певні речі прибирати не з технічних міркувань, а з точки зору політики впровадження.waryag: ↑ 11.08.2026 11:30 Намагалися. Можливо, їм не дають душити сервіси та телеметрію, або індуси з нейронками гірше за просто індусів )