Замена товаров Logitech после гарантийного срока

Разговоры обо всем
Відповісти
Автор
Повідомлення
ANDR11
Member

Повідомлення

Комрады, приветствую,
помню что лет так 10 тому назад, читал информацию, даже со скриншотами (к сожалению, не помню точно где именно) о том, что Logitech якобы так сильно уважает своего покупателя, что готова бесплатно обменивать сломавшийся товар даже после истечения гарантийного срока, - причём даже доставку оплачивает: как сломанного, так и и нового.
Я прямо потрясён тогда был.
Может, это был фейк? Есть такое?
(Сломалась мышка - понятное дело что замена микропереключателей обойдётся дороже чем купить новую, пусть и другой модели а можно даже найти и новую такую модель)
Востаннє редагувалось 09.08.2026 12:57 користувачем ANDR11, всього редагувалось 3 разів.
Georgin
Member

Повідомлення

ANDR11
Мені замість старої MX620 безкоштовно відправили Performance MX, хоча я просив всього лише новий комплект слайдерів. Це було у 2012-му році.
Писав відразу у міжнародну підтримку англійською, а не регіональну підтримку (яка тоді була через рашкованію).

Зараз навряд чи спрацює, забагато хитрованів тоді почали аб'юзити систему (масово скуповували б.в. продукцію Logitech і нили про заміну).
Тому дуже швидко атракціон щєдрості закінчився.

Можете спробувати але навряд чи щось вийде без гарантії.
Klon
CG graphikos fan

Повідомлення

ANDR11
не фейк, було таке, і тут не потрібно питати - пищіть в соц мережи\оф пошту логітека з фотографіями товару і ситуацією (мол дуже ціную вашу продукцію, а гарантія закинчилась, можливо допоможите ...) , і дивиться що кажуть, бо Логітечь вже не тій якості як раніше.
Можливо запчастини пришлють = якщо у вас щось з корпусом\щось нестандартне.

п.с. - нещодавно писав Церцаніту (сантехника) , бо пластикових кріплень вже нема бо купувалось 10р тому, спочатку на фб, далі спіслкувался с рег. менеджером і прислали бескоштовно.
Ще стискався с облізанням навушникив Реалтек (типа геймерськи) , це продукція Свен = тут за гроши присилали амброшури, подголовники з "розборки" (по 200грн комплект - що в ціну навушників 2к , вигідно змінити).

Не бойтеся звертатися в соц мережи = бо адекватні компанії йдуть на зустріч :up:
ANDR11
Member

Повідомлення

Дякую за відповіді, комради

Відправлено через 1 годину 39 хвилин 40 секунд:
Поспілкуався з живою підтримкою - обов'язково потрібен чек, а в мене він не зберігся - після того як написав про це, написали відмову:
"...Хочемо повідомити, що гарантійний термін на мишу вже минув, тому ми не можемо розглянути можливість задоволення вашої претензії..."
Відповісти