фрі версії, і не тільки фрі вже сильно пережаті і загалюціновані, для простої інфи яку гугл видасть пошуком = воно підійде, але якщо потрібно щось складне вже рандом на рандомі.
Ну і потрібно розуміти як процюють всі ці нейронні моделі - вони просто питаються вгадати яко слово підійде к іншому слову і ще якийсь обьем загружають для розуміння контексту, це ніякий не ШІ це як толпа малолеток 8 класників які сидять в "меил ответах" в 200х, і вставляють щось що і не бачили і не використовували, а десь чули . В платних моделях працює відразу толпа нейронок які друг за другом перевіряють.
Тому багато компаніі навчають нейронки на своіх датасетах і потім вже це використовують, бо там інфа вже яка потрібна.
Новини
Останні статті і огляди
OpenAI переводить усіх користувачів ChatGPT на GPT‑5.6 та скасовує обмеження на текстові чати для безплатних тарифів
-
Klon
CG graphikos fan
-
starik_0
Member
начал с ними общаться месяца 4 назад. и такое чувство что в последнее время нейронки научили во всем соглашаться с пользователем, хоть я написал в глобальных инструкциях что общайся без сикофанства и честно. доходит до того что заведомо неверное утверждение спрашиваешь он отвечает что верно но в дальнейшем тексте все наоборот. Раньше они как то покритичнее были к тому что ты ему пишешь, изза этого чувство что она тупее стала. и выдумывает на голубом глазу всякий бред. Ну хоть чат джипити начал в ответ добавлять пикчи по теме после глобальных инструкций, а у джемини все туго с этим.
а еще джипити боится отвечать на какие то чувствительные темы, про оружие или про здоровье. вот даже новости некоторые отказывается обсудить
а джемини пока держится, но думаю это не надолго, левые их додавят
а еще джипити боится отвечать на какие то чувствительные темы, про оружие или про здоровье. вот даже новости некоторые отказывается обсудить
а джемини пока держится, но думаю это не надолго, левые их додавят