MSiAventador
Ну то ж кажу, що було б цікаво порівняти кінцеву реалізацію. Але згідно датащитам, які в мене є по Дінам, там повністю все (тобто і живлення і підсилення) побувано на рішеннях Pascal.
Новини
Останні статті і огляди
Выбор акустики
-
RoMiLiUs
Member
-
QFlash
Member
Не зараховується, немає даних графічної характеристикиRoMiLiUs: ↑ 08.08.2026 14:53Що саме тобі пояснити? За моїм суб'єктивним досвідом - PMC це найкраща акустика для мене яку я чув в адекватному бюджеті. Для мене вони номер один вже багато років.
-
RoMiLiUs
Member
Прохання, відстань від мене зі своїм алкоголічним брєдом. Я в тебе ж не питав поради. Малюй собі які хоч характеристики до всирачки.QFlash: ↑ 08.08.2026 15:26Не зараховується, немає даних графічної характеристики
-
QFlash
Member
Не так. Ти шукаєш рішення яке у Тебе під носом.RoMiLiUs: ↑ 08.08.2026 15:36Прохання, відстань від мене зі своїм алкоголічним брєдом. Я в тебе ж не питав поради. Малюй собі які хоч характеристики до всирачки.
-
RoMiLiUs
Member
Що? Я тебе ще раз прошу, позбав мене від свого спілкування. Паяй свій макінтош.QFlash: ↑ 08.08.2026 15:43Не так. Ти шукаєш рішення яке у Тебе під носом.
-
QFlash
Member
Ну-ну. Ти ж читаєш мої шедеври. Значить голова болить. Чудово. Включився понятійний апаратRoMiLiUs: ↑ 08.08.2026 15:48Що? Я тебе ще раз прошу, позбав мене від свого спілкування. Паяй свій макінтош.
-
RoMiLiUs
Member
Зараз сидів і задля цікавості постарався відтворити в голові список акустики, якою володів особисто починаючи десь з року 2006
Mordaunt-Short Mezzo 6
Dali Mentor 2
Genelec G Five
Genelec 8260
Epos M12
Dali Epicon 2
B&W почині 700-ї серії
Monitor Audio GX100
Acoustic Energy AE1 Active
KEF LS 50 Wireless II
Dynaudio Focus 10

Mordaunt-Short Mezzo 6
Dali Mentor 2
Genelec G Five
Genelec 8260
Epos M12
Dali Epicon 2
B&W почині 700-ї серії
Monitor Audio GX100
Acoustic Energy AE1 Active
KEF LS 50 Wireless II
Dynaudio Focus 10
- YBA Passion Integre 100 + Dali Mentor 2 + NordOst SortKone TC

Востаннє редагувалось 08.08.2026 16:38 користувачем RoMiLiUs, всього редагувалось 2 разів.
-
Radio Bay
Member
RoMiLiUs
Достійно
Достійно
-
MSiAventador
Member
Коли відмовлявся від Monitor Audio GX100 , ЦАП був від ESS , я вгадав ?RoMiLiUs: ↑ 08.08.2026 16:30Monitor Audio GX100
-
RoMiLiUs
Member
Це суто те, за що так чи інакше було моїм. А якщо врахувати в список те що було на перетримках, то в мене в коридорі стояли Sonus Faber Elipsa пів року)Radio Bay: ↑ 08.08.2026 16:37Достійно
-
MSiAventador
Member
А Dali Mentor 2 в мене і досі є ... тільки називається Dali Ikon 1 
Відправлено через 2 хвилини 40 секунд:
Відправлено через 2 хвилини 40 секунд:
RoMiLiUs: ↑ 08.08.2026 16:40в мене в коридорі стояли Sonus Faber Elipsa пів року)Radio Bay: ↑ 08.08.2026 16:37Достійно

-
RoMiLiUs
Member
Ні, просто під час п'янки вони впали і побились, відреставрував і продав.MSiAventador: ↑ 08.08.2026 16:38Коли відмовлявся від Monitor Audio GX100 , ЦАП був від ESS , я вгадав ?
Доречі цікава історія з цими МА. Просто для розуміння ціноутворення сучасного HiFI. Їх роздрібна ціна була 2100уе. Дилерська знижка на той момент була 40% для мене. А є ще ціна інвойсу від дистрибутора. Так от на вході вони вартували 770уе. Я їх забрав за 800 по ряду причин, нові, запаковані. Не тому що вони класні і тп, просто ну треба бути бараном, щоб не забрати їх за 800 замість 2100. Але, див вище, я їх розбив, відреставрував і продав за 900уе:)
Відправлено через 3 хвилини 34 секунди:
Вони там на відео раніше були в менеMSiAventador: ↑ 08.08.2026 16:43в мене в коридорі стояли Sonus Faber Elipsa пів року)
- спойлер

Не пам'ятаю чи показував тут це фото) Перший хай-фай з Мордами Mezzo 6 + Creek Evolution 2 + останній піск моди на той час - DacMagic) Перший чи другий курс КПІ.
- спойлер

Востаннє редагувалось 08.08.2026 17:01 користувачем RoMiLiUs, всього редагувалось 1 раз.
-
MSiAventador
Member
RoMiLiUs
А що можешь розповісти про надійність та жор Парасаундів? Бо стільки історій жахів на цю тему...
А що можешь розповісти про надійність та жор Парасаундів? Бо стільки історій жахів на цю тему...
-
RoMiLiUs
Member
Не до кінця зрозумів питання) З точки зору звука - це просто *здец. Особисто я парасаундами не володів, ну в розрізі щоб от вдома стояли. Я їх дистрибутором був в Україні. Мені їх в салоні вистачало) Ну наче як нарікань не було. Їх інтегральнік HINT6 розлітався як пиріжки:)MSiAventador: ↑ 08.08.2026 17:01А що можешь розповісти про надійність та жор Парасаундів? Бо стільки історій жахів на цю тему...
Була історія, що була бракована партія, де підстроечні резистори були криво налаштовані і тому канали з різною гучністю грали. Така історія була.
А жор - чесно, не заміряв. Але грілись ДУЖЕ сильно. Особливо якщо виставити в чистий А клас.
Ще цікавий експірієнс з Парасандом. Вони в свій час на дуже довго пішли з нашого ринку, тому що наш дистрибутор на той час демпінгував так, що людям з США було дешевше купити підсилювач в Україні і навіть з урахуванням розтаможки і доставки це виходило дешевше, аніж він придбав би його по місцю в себе в США, бо в них 3-4% було за щастя, а в нас ліпили -30-40 і всі довольні:)
Там були довгі судові справи.