Маршрутизатори MikroTik | Обговорення маршрутизаторів компанії MikroTik на платформі RouterOS

Куратор теми: SashkoS
Локальные сети и Интернет
Відповісти
Автор
Повідомлення
tablestikus
Member

Повідомлення

Robostyle
для цього схоже ще 1-2 роки треба буде почекати.
vdemeshko
Member

Повідомлення

SashkoS: 14.07.2026 08:08 але зараз основна проблема у них це Hap be3
получилось в итоге решить ее ?
username_1
Member

Повідомлення

SashkoS: 14.05.2026 09:51Навчальний центр ДЕПС проводе безкоштовний курс для початківцев «MTB – MikroTik Basic». Наступний тренінг безкоштовний MТВ, 07.08.2026, бонусом слухачи отримують безкоштовно ліцензію Р4
https://deps.ua/ua/training/catalog/mikrotik/10538.html
Смотрел его в фоне. На 3 часе отключился от трансляции, потому что было жалко время.

Такой треш. Каша и вода. Они лишь на 3 часе пошли в настройки роутера и создали bridge, а до этого рассказывали про лицензии, другие платные курсы и прочее.

Я лишь продвинутый пользователь ПК, но решил, что лучше уже потом посмотрю миникурсы на Ютьюб.
klim0056
Junior

Повідомлення

username_1
плюсую, але я протримався до години до кінця "курсу". Хоча на 3ій годині було бажання піти, як і у вас
BorisBrejcha
Member

Повідомлення

На ЮТ очень много тематических роликов по Микротикам.
KashernoTaki
Member

Повідомлення

klim0056: 10.08.2026 15:13 username_1
плюсую, але я протримався до години до кінця "курсу". Хоча на 3ій годині було бажання піти, як і у вас
А які там умови доречі були для отримання халявної ліцензії? Бо я наприклад протимався хвилин 5 :D .
klim0056
Junior

Повідомлення

KashernoTaki
треба було написати на пошту до 13ої години, дати логін з сайту мікротіків, там далі в препейд буде ліцензія на самому сайті
username_1
Member

Повідомлення

klim0056: 10.08.2026 15:13плюсую, але я протримався до години до кінця "курсу". Хоча на 3ій годині було бажання піти, як і у вас
То есть после 3 часа ничего интересного так и не рассказали?

На трекерах, кстати, есть книга Ehab Abo Elazm - MikroTik MTCNA 2025
klim0056
Junior

Повідомлення

username_1
ну там був юзер менеджмент, налаштування вай фай. корисні поради для налаштування домашнього роутера)
Відповісти