Новини
Останні статті і огляди
Запеклі бої з монстрами у трейлері кооперативного режиму Aliens: Fireteam Elite 2
-
yariksom
Member
Предлагаю обсудить Запеклі бої з монстрами у трейлері кооперативного режиму Aliens: Fireteam Elite 2
Мені здається, що гравці вже подібного наїлися і добавки не просять.
-
Vpupkin
Member
А якщо я в подібне не грав, а от тепер вирішив спробувати.yariksom: ↑ 07.08.2026 17:38Мені здається, що гравці вже подібного наїлися і добавки не просять.
-
yariksom
Member
Пробуй, потім розкажеш як на смакVpupkin: ↑ 07.08.2026 17:42А якщо я в подібне не грав, а от тепер вирішив спробувати.
-
KimRomik
Member
спершу пограй в AVP (1999), оце відчуй весь класичний справжній хардкор і олдскульний шармVpupkin: ↑ 07.08.2026 17:42А якщо я в подібне не грав, а от тепер вирішив спробувати.yariksom: ↑ 07.08.2026 17:38Мені здається, що гравці вже подібного наїлися і добавки не просять.
-
yariksom
Member
Крутезна гра булаKimRomik: ↑ 07.08.2026 18:11спершу пограй в AVP (1999), оце відчуй весь класичний справжній хардкор і олдскульний шарм
-
MqM
Member
Розкажи, як багато достойних ігор подібного жанру в всесвіті Чужогоyariksom: ↑ 07.08.2026 17:38 Предлагаю обсудить Запеклі бої з монстрами у трейлері кооперативного режиму Aliens: Fireteam Elite 2
-
Shaolin_Style
Member
первый Fireteam был хорошей, хоть и не идеальной игрой. В коопе с друзьями - вполне заходило на ура.
-
yariksom
Member
З тих що я грав, була 1999 року (грав коли комп з'явився у 2002му або й третьому) та Alien: Isolation теж зайшла, але щось не те.MqM: ↑ 07.08.2026 20:07Розкажи, як багато достойних ігор подібного жанру в всесвіті Чужого
Взагалі перша тому, що до того майже не грав, враження-бімба, а друга тому, що чогось подібного не було.
Підсумовуючи скажу, що взагалі саме достойних ігорів в цій серії не було взагалі як на мене, на відміну того, що в тебе на аватарі.
І взагалі років 20ть тому зрозумів, що моє це РПГ з хорошою ізометрією різних жанрів крім япенців і сосаликів (останній приклад БГ_3), та не чисті екшни як Зоряні війни (всі ігри на ПК виключаючи серію Лего).
Взагалі не можу конкретно відповісти, коли йде загалом, мені навіть Вуаль зайшла
-
MqM
Member
Ну, щоб взагалі не було перебільшуєш, саме в екшен складовій достойних давно не було. А так кілька є, а от Ізолейшен це більш хорорyariksom: ↑ 07.08.2026 20:20З тих що я грав, була 1999 року (грав коли комп з'явився у 2002му або й третьому) та Alien: Isolation теж зайшла, але щось не те.MqM: ↑ 07.08.2026 20:07Розкажи, як багато достойних ігор подібного жанру в всесвіті Чужого
Взагалі перша тому, що до того майже не грав, враження-бімба, а друга тому, що чогось подібного не було.
Підсумовуючи скажу, що взагалі саме достойних ігорів в цій серії не було взагалі як на мене, на відміну того, що в тебе на аватарі.
І взагалі років 20ть тому зрозумів, що моє це РПГ з хорошою ізометрією різних жанрів крім япенців і сосаликів (останній приклад БГ_3), та не чисті екшни як Зоряні війни (всі ігри на ПК виключаючи серію Лего).
Взагалі не можу конкретно відповісти, коли йде загалом, мені навіть Вуаль зайшла![]()
-
yariksom
Member
Кав же, плавно перейшов на РПГ, а ті мені якось запам'яталисяMqM: ↑ 07.08.2026 21:06Ну, щоб взагалі не було перебільшуєш, саме в екшен складовій достойних давно не було. А так кілька є, а от Ізолейшен це більш хорор
-
Unsecond
Member
выглядит как полное уг 
-
yariksom
Member
малий ще ти, мабуть і зрозуміти не зможеш, але за тобою майбутнє
-
Frost-Nick
Member
Та в коопі багато ігор стають "кращими". Я в коопі пройшов такий висер індустрії як Aliens: Colonial Marines. Всю гру спілкувалися про фільми, режисерів та інші ігрові адаптації. А потім ще й звук пропав у напарника в такий важливий момент, де треба було перейти якусь заболочену місцевість і там ксеноморфи спали. Напарник їх хропіту не чує, доводилося підказувати куди йти. У фінальній катсцені ще й викинуло його.Shaolin_Style: ↑ 07.08.2026 20:15 первый Fireteam был хорошей, хоть и не идеальной игрой. В коопе с друзьями - вполне заходило на ура.
-
Irvin Smith
Member
Купив першу частину на останньому розпродажі за 190грн. Награв аж 70годин. Один, бо онлайн - мертвий. За цей час можна відкрити усю зброю і усі навіси на неї.
Виглядає пристойно, художники старалися і знали свою роботу. Гра доволі вдало поєднує класичну дилогію з новою. Якщо тримати в голові, що це - не сюжетна гра, то можна отримати задоволення. Якщо грати ні з ким (як мені), то дають 2 боти і вони тупі, але дозволяють пройти гру на перших трьох рівнях складності. На рівнях нема майже ніякого рандому, крім пари мобів, які кожну ходку міняють заскриптовані місця спауну, та секретного необов'язкового ящика з лутом.
Як не дивно, гра дуже схожа на старі рельсові шутери, коли тебе везуть від точки А до точки Б, а ти лише встигай усе відстрілювати. Тут так само, тільки сам бігаєш від однієї арени до іншої.
Грі не вистачає прокачки персонажа і більше усіляких обвісів на зброю. Рівні персонажа в грі є, але вони ніякі стати не повишають і це прикро. Я люблю, щоб як в рпг - циферки росли усюди. І альтернативних сбособів проходження: типу ось на рівні три коридори - вибери лише 1 і біжи по ньому. Хоч якесь різноманіття.
Виглядає пристойно, художники старалися і знали свою роботу. Гра доволі вдало поєднує класичну дилогію з новою. Якщо тримати в голові, що це - не сюжетна гра, то можна отримати задоволення. Якщо грати ні з ким (як мені), то дають 2 боти і вони тупі, але дозволяють пройти гру на перших трьох рівнях складності. На рівнях нема майже ніякого рандому, крім пари мобів, які кожну ходку міняють заскриптовані місця спауну, та секретного необов'язкового ящика з лутом.
Як не дивно, гра дуже схожа на старі рельсові шутери, коли тебе везуть від точки А до точки Б, а ти лише встигай усе відстрілювати. Тут так само, тільки сам бігаєш від однієї арени до іншої.
Грі не вистачає прокачки персонажа і більше усіляких обвісів на зброю. Рівні персонажа в грі є, але вони ніякі стати не повишають і це прикро. Я люблю, щоб як в рпг - циферки росли усюди. І альтернативних сбособів проходження: типу ось на рівні три коридори - вибери лише 1 і біжи по ньому. Хоч якесь різноманіття.
-
Kullerok
Member
Тоже играл в соло с ботами. Ну такое. В копе намного интереснее было бы с адекватными типамиIrvin Smith: ↑ 08.08.2026 16:12 Купив першу частину на останньому розпродажі за 190грн. Награв аж 70годин. Один, бо онлайн - мертвий. За цей час можна відкрити усю зброю і усі навіси на неї.
-
MqM
Member
Треба якось організуватися на форумі. Хоч гру не встиг купити, але теж би пограв з кимось онлайнKullerok: ↑ 08.08.2026 17:16Тоже играл в соло с ботами. Ну такое. В копе намного интереснее было бы с адекватными типамиIrvin Smith: ↑ 08.08.2026 16:12 Купив першу частину на останньому розпродажі за 190грн. Награв аж 70годин. Один, бо онлайн - мертвий. За цей час можна відкрити усю зброю і усі навіси на неї.
-
Unsecond
Member
Умный мне нашёлся. Любишь такой кал, да на здоров'я
-
Sutter_Cane
Member
Как правило такие отзывы называют "ошибкой выжившего". Игра была в идеальном техническом состоянии на момент релиза: https://primagames.com/gaming/aliens-fi ... ech-reviewFrost-Nick: ↑ 08.08.2026 11:08Та в коопі багато ігор стають "кращими". Я в коопі пройшов такий висер індустрії як Aliens: Colonial Marines. Всю гру спілкувалися про фільми, режисерів та інші ігрові адаптації. А потім ще й звук пропав у напарника в такий важливий момент, де треба було перейти якусь заболочену місцевість і там ксеноморфи спали. Напарник їх хропіту не чує, доводилося підказувати куди йти. У фінальній катсцені ще й викинуло його.Shaolin_Style: ↑ 07.08.2026 20:15 первый Fireteam был хорошей, хоть и не идеальной игрой. В коопе с друзьями - вполне заходило на ура.
-
yariksom
Member
те, що ти згадав у тебе в головіUnsecond: ↑ 08.08.2026 18:38Умный мне нашёлся. Любишь такой кал, да на здоров'я