Выбор монитора

Мониторы и другие устройства отображения информации
Відповісти
Автор
Повідомлення
Filabatya
Member

Повідомлення

Там ще є варіант маски для зварки, коли потужність аж переповняє :gigi:
спойлер
Але без жартів, вдень в світлій кімнаті, мінілед все-таки буде крутіше за рахунок яскравості для футбольчика якогось :shuffle:
Востаннє редагувалось 07.08.2026 14:48 користувачем Filabatya, всього редагувалось 1 раз.
Gold_Star
Member

Повідомлення

Filabatya: 07.08.2026 14:34мінілед все-таки буде крутіше за рахунок яскравості для футбольчика якогось
Головне не дивитись під кутом у компанії гостей, щоб соромно не було
Filabatya
Member

Повідомлення

Кути огляду в ва жахливі, як і чорний в простого айпіес B-) Зараз прийде Страйкер і скаже, що 3к контраст і 1к, то одне й те саме :gigi:
mult
Member

Повідомлення

FirstTDM
kairo
Почитавши chatgpt я зрозумів що я робив не так :)
Просто я прочитавши в налаштуваннях Auto HDR, не розібравшись вирішив, що то автоматичне визначення hdr контенту і відповідно вмикає hdr коли він підтримується :)
А виявляється Auto HDR то зовсім інша штука і по хорошому вмикати її не потрібно.
AutoActions штучний інтелект високо оцінив, але на перше місце поставив ручне перемикання з допомогою комбінації клавіш :)
Треба спробувати цю програму.
spong
Member

Повідомлення

Kopstr

тролль обыкновенный :lol: кому и что ты пытаешься доказать ? :insane:
kairo
Member

Повідомлення

Kopstr: 07.08.2026 13:57блуминг есть но не такой большой если у тебя уже 2300 зоны локалки
Я щось не зразу допер, 2300 зон, це ж квадрати 1х1см)) В такій зоні 3600 пікселів, навіть якщо один загориться, має світити уся зона. Звичайно, що буде блумінг.
FirstTDM
Member

Повідомлення

mult: 07.08.2026 14:52А виявляється Auto HDR то зовсім інша штука і по хорошому вмикати її не потрібно.
Да. Не надо её включать.

Отправлено спустя 1 минуту 50 секунд:
kairo: 07.08.2026 16:57Я щось не зразу допер, 2300 зон, це ж квадрати 1х1см)) В такій зоні 3600 пікселів, навіть якщо один загориться, має світити уся зона. Звичайно, що буде блумінг.
Угу... лень вот это каждый раз объяснять... при всех костылях для VA/IPS под названием MicroLED будет блуминг без вариантов...
walkman3000
Member

Повідомлення

FirstTDM: 07.08.2026 17:53 при всех костылях для VA/IPS под названием MicroLED будет блуминг без вариантов...
его и на оледе можно увидеть :popcorn:
Filabatya
Member

Повідомлення

Цікаво, яка ціна буде на старті)
Востаннє редагувалось 07.08.2026 18:05 користувачем Filabatya, всього редагувалось 1 раз.
Djay
Member

Повідомлення

walkman3000: 07.08.2026 17:58
FirstTDM: 07.08.2026 17:53 при всех костылях для VA/IPS под названием MicroLED будет блуминг без вариантов...
его и на оледе можно увидеть :popcorn:
Доречі так, звернув увагу на курсор при завантаженні системи. Мені здалося, що це за рахунок плівки на екрані.
FirstTDM
Member

Повідомлення

walkman3000: 07.08.2026 17:58его и на оледе можно увидеть
Не, ну при желании и наличии лупы/микроскопа - всё можно увидеть B-)

Где-то читал, что после перехода на олед 16К (до 85") все эксперты "вымрут" и картинка станет идеальной... просто подождем... :)
Аціо
Member

Повідомлення

Filabatya: 07.08.2026 17:58 Цікаво, яка ціна буде на старті)
Мікро лед? Ну Соні їх вже років 6+ продає, а прототип ще років 10+ показували.
Коштувало воно під 200 000, модульовані сектори ще наче продавали.
Kopstr
Member

Повідомлення

Заказал себе LG OLED 42" OLED42C54LA ради интереса посмотреть его в роли монитора и что может один из хайповых ЛГ телеков. Еще приедет новое чудо от Шляпсус PG27UCWM прямо интересно как тендем что то прям улучшил или нет.
walkman3000
Member

Повідомлення

Djay: 07.08.2026 18:01Мені здалося, що це за рахунок плівки на екрані
технічно блумінга на олед немає :gigi:
FirstTDM: 07.08.2026 18:11Не, ну при желании и наличии лупы/микроскопа - всё можно увидеть
та не, самое очевидное белые субтитры на черном фоне
kairo
Member

Повідомлення

Геміні каже, що блумінгу на ОЛЕД немає, це оптична ілюзія. Коли сітківка ока сприймає яскравий об'єкт (наприклад, білий текст) на абсолютно чорному тлі в темній кімнаті, світло розсіюється всередині самого кришталика та ока. Мозок обробляє надзвичайно високий контраст і створює "уявне" сяйво навколо яскравого об'єкта, якого фізично на екрані немає.
walkman3000
Member

Повідомлення

kairo: 07.08.2026 19:54блумінгу на ОЛЕД немає, це оптична ілюзія
технічно немає але фізічний/оптичний ефект дає блумінг
Відповісти