Feras
я про обычную - не про
Новини
Останні статті і огляди
Мышь для Геймера! На чем остановиться?
-
vdemeshko
Member
-
feniks_tm
Member
Feras: ↑ 26.07.2026 13:32 Ще раз вдячний за пораду і допомогу feniks_tm щодо цієї миші, поки (надіюсь так буде і надалі) я повність задоволений Rapoo VT3S PRO V2.
Я собі таки замовив VT3S Air Max V2, от тільки щось підзастрягло на митниці з 22 числа
-
Clever
Member
Після 2+ років активного використання з'явився дабл клік на лівій кнопці VGN Dragonfly F1 MOBA, мишкою був задоволений на 100%. Хто в темі, яку зараз взяти? Бо думаю може знов її за 2к гривень.
-
The_Rusik
Member
Clever
Перепаять микрик и пользоваться дальше.
Перепаять микрик и пользоваться дальше.
-
destructX
Member
а якщо підняти затримку кнопки, не допомагає?Clever: ↑ 06.08.2026 09:44 Після 2+ років активного використання з'явився дабл клік на лівій кнопці VGN Dragonfly F1 MOBA, мишкою був задоволений на 100%. Хто в темі, яку зараз взяти? Бо думаю може знов її за 2к гривень.
в темі тут багато хто, але мишок мільйон. якшо коротко, то по ціні/якості продукція від АТК, як на мене, найкраща зараз. але якщо прям подобається dragonfly то у них восени 2025 вийшла F2 версія, по оглядам наче непогана, про макс версія має наче ті ж самі пінк дот мікріки, але енкодер вже кращий - ттс голд, і акум більший. але вона трошки більша в розмірах
-
пирожок с малиной
Member
Clever
rapoo gen2 серия, max вариации, по вашей форме это либо vt1 либо vt2 хорошие мыши с своими драйверами и оптическими микриками у самого такая единственный минус это дно стало блестеть через месяц изза дивана. с того что я понял смотря по мышкам старые варианты покупать не выгодно изза устаревающих микроконтроллеров
rapoo gen2 серия, max вариации, по вашей форме это либо vt1 либо vt2 хорошие мыши с своими драйверами и оптическими микриками у самого такая единственный минус это дно стало блестеть через месяц изза дивана. с того что я понял смотря по мышкам старые варианты покупать не выгодно изза устаревающих микроконтроллеров
-
Clever
Member
Мені простіше нову мишку купити і забути) Або хіба у когось є перевірені контакти, хто може це зробити.
Два пива цьому чоловіку!) Скачав VGN Hub, по дефолту Key Anti-Shake Delay стояв 2мс, я онлайн тестором перевірив і у мене дабл клік в 15% випадків, тобто на 100 кліків 15 дабл кліків. Підняв Key Anti-Shake Delay до 4мс і все чудово, жодного дабл кліку. ШІ каже що і на 8 і 10мс буде ок, а після вже або паяти або міняти мишу.destructX: ↑ 06.08.2026 11:00а якщо підняти затримку кнопки, не допомагає?Clever: ↑ 06.08.2026 09:44 Після 2+ років активного використання з'явився дабл клік на лівій кнопці VGN Dragonfly F1 MOBA, мишкою був задоволений на 100%. Хто в темі, яку зараз взяти? Бо думаю може знов її за 2к гривень.
в темі тут багато хто, але мишок мільйон. якшо коротко, то по ціні/якості продукція від АТК, як на мене, найкраща зараз. але якщо прям подобається dragonfly то у них восени 2025 вийшла F2 версія, по оглядам наче непогана, про макс версія має наче ті ж самі пінк дот мікріки, але енкодер вже кращий - ттс голд, і акум більший. але вона трошки більша в розмірах
- спойлер
Дуже дякую, якщо на 4-8-10 мс затримці теж помре, то rapoo gen2 vt1/2 виглядає дуже ок.пирожок с малиной: ↑ 06.08.2026 11:40 Clever
P.S. Прям дуде цікаво наскільки тепер вистачить мишки від переходу на затримку 4-8-10мс
-
destructX
Member
Ну, болячка прогресуюча але піднімати можна допоки комфортноClever: ↑ 06.08.2026 12:37
Два пива цьому чоловіку!) Скачав VGN Hub, по дефолту Key Anti-Shake Delay стояв 2мс, я онлайн тестором перевірив і у мене дабл клік в 15% випадків, тобто на 100 кліків 15 дабл кліків. Підняв Key Anti-Shake Delay до 4мс і все чудово, жодного дабл кліку. ШІ каже що і на 8 і 10мс буде ок, а після вже або паяти або міняти мишу.destructX: ↑ 06.08.2026 11:00
а якщо підняти затримку кнопки, не допомагає?
- спойлер
- Screenshot 2026-08-06 124023.png
P.S. Прям дуде цікаво наскільки тепер вистачить мишки від переходу на затримку 4-8-10мс![]()
Теж маю запасну МОБУ, але була в користуванні рік і не відригнула, також був задоволений мишакою.
-
пирожок с малиной
Member
на моей прошлой требовалось около 30-40мс. впринципе если дебаунсер eager то можно поднимасть сколько угодно без влияния на задержку