Хаха, мій Айфон буде зі мною поки не згниє чи взагалі перестане відкривати браузер
Новости
Последние статьи и обзоры
Угода Apple та CXMT зірвалася через те, що китайський виробник не захотів надати знижку на пам’ять
-
dead_rat
Member
Пропоную обговорити Угода Apple та CXMT зірвалася через те, що китайський виробник не захотів надати знижку на пам’ять
Хаха, мій Айфон буде зі мною поки не згниє чи взагалі перестане відкривати браузер
-
KimRomik
Member
30 років годували Китай, диктуючи свої умови... Тепер Китай годує світ, диктуючи свої умови...
Отправлено спустя 34 секунды:
Отправлено спустя 34 секунды:
3GS?dead_rat: ↑ 06.08.2026 12:06 Хаха, мій Айфон буде зі мною поки не згниє чи взагалі перестане відкривати браузер![]()
-
Rabbitultra
Member
А я на реддіті абсолютно непідробно бачив як американчики молилися на китайоз і розповідали що кетай прийде порядок наведе з пам'яттю
Прийшов і навів
Прийшов і навів
-
hohlid19
Member
Rabbitultra
Менталитет китаез всё разрушил
Менталитет китаез всё разрушил
-
CnC_General
Member
- спойлер
- А нук да. Навіщо давати знижку на свою пам'ять, якщо інших виробників немає?
наступне, спочатку пам'ять йде для насичення внутрішнього ринку китаю, а потім залишки на світовий ринок.
Якщо бульбашка АІ не зникне до кінця року, то заплановий вихід ДДР6 у 2027 році буде перенесено.
А це значить що бу платформа АМ4 буде ще довго актуальною!!!!
-
Afit
Member
Ой умора
Як же тепер ті кліше про демпінгові ціни у Китайців щоб захоплювати нові ринки?
Вони без змазки входять навіть у найдорожчу компанію світу 
-
MSiAventador
Member
Знижка є? А якщо знайду ?! 
-
Барбарис
Member
CnC_General, дивлячись для яких карт, кількості пам'яті та ссд. Там обмеженням є плати та лінії рсіе. Але для простих пк чи геймінгу піде.
-
Megaclite
Member
НУ попит від датацентрів не вічнийAfit: ↑ 06.08.2026 12:35 Ой умораЯк же тепер ті кліше про демпінгові ціни у Китайців щоб захоплювати нові ринки?
![]()
Коли він обвалиться, то вони будуть повзати на пузі і самі пропопнувати знижки
-
CnC_General
Member
Барбарис: ↑ 06.08.2026 12:39 CnC_General, дивлячись для яких карт, кількості пам'яті та ссд. Там обмеженням є плати та лінії рсіе. Але для простих пк чи геймінгу піде.
- спойлер
-
гарно кажете. розписуєте.
Хто в темі що йому треба та скільки - той дивиться та збирає кошти на свою альтернативу.
Для пересічної кількості геймерів яким грошей обмаль / другий третій ПК для соцмережі фільми ютуб серіали / після обстрілів хоч якийсь дешевий та потужний ..... - АМ4 цілком задовольняє.
5700х/5800х+32ДДР4+1Тб М2+3070/4070 - на поточний момент досить непагоно тягне у фул хд. А інше можна докупити та вставити пізніше.
-
Afit
Member
Я не з тих хто вірить в ці обвали. Я вірю що ШІ з нами назавжди і з часом буде відбуватись тільки модернізація тих потужностей, котрі зупиняться на піку. Ще можливі технологічні або програмні прориви де буде потрібно менше ресурсів пам'яті, але зросте й запит тому скорочень не буде. Це не майнінг. Це явно новий крок в цифровій еволюції і чекати на обвали це те саме що чекати скорочення інтернет трафіку який з моменту заснування постійно тільки ростеMegaclite: ↑ 06.08.2026 12:44НУ попит від датацентрів не вічнийAfit: ↑ 06.08.2026 12:35 Ой умораЯк же тепер ті кліше про демпінгові ціни у Китайців щоб захоплювати нові ринки?
![]()
-
yariksom
Member
Демпінговими вони будуть там де ринок переповнений пропозицією.Afit: ↑ 06.08.2026 12:35 Ой умораЯк же тепер ті кліше про демпінгові ціни у Китайців щоб захоплювати нові ринки?
![]()
Зараз китайці бачать, що можна торгувати по повній ціні, дядечко Ляо далеко не благодійник.
-
Megaclite
Member
Датацентри це не вічний двигун, можна збудувати декілька десятків на країну, а далі щоAfit: ↑ 06.08.2026 12:52Я не з тих хто вірить в ці обвали. Я вірю що ШІ з нами назавжди і з часом буде відбуватись тільки модернізація тих потужностей, котрі зупиняться на піку. Ще можливі технологічні або програмні прориви де буде потрібно менше ресурсів пам'яті, але зросте й запит тому скорочень не буде. Це не майнінг. Це явно новий крок в цифровій еволюції і чекати на обвали це те саме що чекати скорочення інтернет трафіку який з моменту заснування постійно тільки ростеMegaclite: ↑ 06.08.2026 12:44
НУ попит від датацентрів не вічний
-
MqM
Member
Китайці настільки в себе повірили, що посилають навіть саму Apple 
Отправлено спустя 1 минуту 29 секунд:
Уявіть, якби так молилися на радянську продукцію в США це ж просто комедія
Отправлено спустя 1 минуту 29 секунд:
І головне їм не соромноRabbitultra: ↑ 06.08.2026 12:13 А я на реддіті абсолютно непідробно бачив як американчики молилися на китайоз і розповідали що кетай прийде порядок наведе з пам'яттю
Прийшов і навів![]()
Уявіть, якби так молилися на радянську продукцію в США це ж просто комедія
-
big_bang
Member
а, нащо їм давати якісь знижки ?dead_rat: ↑ 06.08.2026 12:06 китайський виробник не захотів надати знижку на пам’ять
дефіцит, це коли попит більший за пропозицію.
їх клієнти ще прийдуть і абсолютно байдуже хто це буде.
-
AntonyKandaurov
Member
ну як там почекуни дешевої чінг-чонг пам'яті? точно вірите що чіноси вам привезуть дешеву пам'ять? 
-
mycolaevich
Member
"Індустрія обвалиться" і "ШІ з нами назавжди" не є взаємовиключними сценаріями.Afit: ↑ 06.08.2026 12:52 Я не з тих хто вірить в ці обвали. Я вірю що ШІ з нами назавжди
-
Tyler
Member
Китай-спасітель як він є, вздрючить всіх виробників пам'яті ще і витіснить їх з ринку на дистанції
-
Robostyle
Member
Написали А, пишите и Б
TSMC Sits on $1 Billion of Apple Chips as It Waits for DRAM
Так же еще интересней
Как бы эти аппле м5/а20 не протухли там
TSMC Sits on $1 Billion of Apple Chips as It Waits for DRAM
Так же еще интересней
Как бы эти аппле м5/а20 не протухли там
-
Kyro
Member
Ну да, бабло в инвестиционных фондах оно ж бесконечное.Afit: ↑ 06.08.2026 12:52Я не з тих хто вірить в ці обвали. Я вірю що ШІ з нами назавжди і з часом буде відбуватись тільки модернізація тих потужностей, котрі зупиняться на піку. Ще можливі технологічні або програмні прориви де буде потрібно менше ресурсів пам'яті, але зросте й запит тому скорочень не буде. Це не майнінг. Це явно новий крок в цифровій еволюції і чекати на обвали це те саме що чекати скорочення інтернет трафіку який з моменту заснування постійно тільки ростеMegaclite: ↑ 06.08.2026 12:44
НУ попит від датацентрів не вічний