Новини
Останні статті і огляди
У Steam розпочався фестиваль кіберпанку та розпродаж серії Need for Speed
-
dead_rat
Member
Пропоную обговорити У Steam розпочався фестиваль кіберпанку та розпродаж серії Need for Speed
Дякую, забрав кілька NFS по 2-3€ щоб спробувать сучасність, бо не грав гонок з часів універу
Дякую, забрав кілька NFS по 2-3€ щоб спробувать сучасність, бо не грав гонок з часів універу
-
XXXshadyXXX
Member
Купил Need for Speed(пусть будет), рекомендую, очень стильная игра в духе Underground та и физика как в старых Underground 
-
arkadiilem0n
Member
Вайб і стильок пристутні, але з твердження про фізику взагалі не згоден. Фізика гірша в якості геймплею, хоч і кілька гарних аспектів має. Штучний інпут лаг на керування весь кайф ламає, як і відосіки твоїх аварій. А про є*** з контролером, шоб пограти на ньому, я навіть згадувати не хочу.XXXshadyXXX: ↑ 04.08.2026 14:53 Купил Need for Speed(пусть будет), рекомендую, очень стильная игра в духе Underground та и физика как в старых Underground![]()
-
XXXshadyXXX
Member
Без понятия что там у вас не получалось, играл в неё в 2017 году на PS4 и тогда игралось всё прекрасно. Выбил платину, от игры очень кайфанул. Особенно когда сделал BMW M3 E92 под дрифт и по серпантинам по красоте боком раздавал.arkadiilem0n: ↑ 04.08.2026 15:03Фізика гірша в якості геймплею, хоч і кілька гарних аспектів має. Штучний інпут лаг на керування весь кайф ламає, як і відосіки твоїх аварій. А про є*** з контролером, шоб пограти на ньому, я навіть згадувати не хочу.
Конечно фанатикам бездушных и стерильных FH5 и FH6 этот NFS будет казаться чепухой, я не спорю
-
XXXshadyXXX
Member
YesFilabatya: ↑ 04.08.2026 16:32мова про 2016 року версію?
-
AntonyKandaurov
Member
Катався давно вже на g29 в цей нфс 2015. Ну на баранці з педальками зовсім без челленджу, суперників майже не відчутно плюс фізика така що спокійно залітаєш в повороти, деколи і гальмувати не треба. Щодо графіки - вона чудова, навіть зараз виглядає дуже гарно, хоч і пройшло більше десяти років
- спойлер
- Шкода що Едді так і не показали
-
BoKl
Member
Побачив знижки та придбав Most Wanted, через пів години повернув назад. Не знав, що зараз продається зовсім інша гра зі старою назвою, шкода.
-
Rex
Member
Я б зараз з задоволенням придбав би перші 10 частин НФС. Шкода, що це неможливо зробити(
-
The_Rusik
Member
Хочу ремастер underground, underground 2 и most wanted.
-
Yaroslav308
Member
Underground 2 пробують освіжити реміксом, але, останній раз коли дивився, справи були дуже далекі до фіналу.The_Rusik: ↑ 04.08.2026 20:16 Хочу ремастер underground, underground 2 и most wanted.
-
Denvys5
Member
>Розпродаж серії НФС
>В продажі ігри починаючи з 2012го

>В продажі ігри починаючи з 2012го
-
Melki
Member
купил все, пусть будут - 592 гривны (11 местными деньгами) сейчас ниочём
Rex
да, первые части хотелось-бы, с 4 начиная (Hot Pirsuit), хотя играть в них сейчас наверное уже "вырвиглаз"
Rex
да, первые части хотелось-бы, с 4 начиная (Hot Pirsuit), хотя играть в них сейчас наверное уже "вырвиглаз"
-
arkadiilem0n
Member
Може на ПС і було все гуд, але в 2020, 2022, 2024 і 2026 на пєкарні, коли прям хотів в нього пограти, мучався шо з боксовим геймпадом, шо з дуалшоком. І це давно відома проблема цієї гри, я не один такий був/є, заперечувати не варто, краще погуглітьXXXshadyXXX: ↑ 04.08.2026 15:50 Без понятия что там у вас не получалось, играл в неё в 2017 году на PS4 и тогда игралось всё прекрасно. Выбил платину, от игры очень кайфанул. Особенно когда сделал BMW M3 E92 под дрифт и по серпантинам по красоте боком раздавал.
Конечно фанатикам бездушных и стерильных FH5 и FH6 этот NFS будет казаться чепухой, я не спорю![]()
btw я не писав, шо гра чепуха або шось в цьому роді, перечитайте пост уважніше. Я лише не погодився з вашим твердженням про фізику, аж ніяк не приплітаючи форзу чи нахвалюючи її
На просторах інтернету є отакий проєкт - https://www.youtube.com/@LoopSkaify/videosYaroslav308: ↑ 04.08.2026 20:21Underground 2 пробують освіжити реміксом, але, останній раз коли дивився, справи були дуже далекі до фіналу.The_Rusik: ↑ 04.08.2026 20:16 Хочу ремастер underground, underground 2 и most wanted.
Покраще, ніж просто ртх ремікс чи редукс умовний. Раз на рік дивлюсь прогрес, якось демку навіть качав. Сподобалось.
-
doc-oc
Member
Спустя десять лет, наконец-то забрал перезапуск Need for Speed
Игра великолепно выглядит и имеет восхитительную оптимизацию! Играю с удовольствием
Отправлено спустя 1 минуту 6 секунд:

Игра великолепно выглядит и имеет восхитительную оптимизацию! Играю с удовольствием
Отправлено спустя 1 минуту 6 секунд:
Какая ещё е… с контроллером?!arkadiilem0n: ↑ 04.08.2026 15:03Вайб і стильок пристутні, але з твердження про фізику взагалі не згоден. Фізика гірша в якості геймплею, хоч і кілька гарних аспектів має. Штучний інпут лаг на керування весь кайф ламає, як і відосіки твоїх аварій. А про є*** з контролером, шоб пограти на ньому, я навіть згадувати не хочу.XXXshadyXXX: ↑ 04.08.2026 14:53 Купил Need for Speed(пусть будет), рекомендую, очень стильная игра в духе Underground та и физика как в старых Underground![]()
-
XXXshadyXXX
Member
Из всех проблем, что есть с этой игрой - это я знаю что нужно постоянное подключение к онлайну со всеми вытекающими если будет обрыв связи. В офлайн не поиграть ни как, вот и всё. Какие там могут быть проблемы с геймпадами я понять не могуdoc-oc: ↑ 05.08.2026 05:58Какая ещё е… с контроллером?!
-
Rex
Member
Melki
Вообще-то, Hot Pursuit - это третья часть. Четвертая - это High Stakes, которая, кстати, даже сейчас вполне сносно смотрится в режиме Direct3D или OpenGL, без всяких модов. Ну а HP2 и выше - вообще отлично. Незнающему человеку можно показать U или U2 и никто и не скажет, что игре 20+ лет.да, первые части хотелось-бы, с 4 начиная (Hot Pirsuit), хотя играть в них сейчас наверное уже "вырвиглаз"
-
7mindfields
Member
В якому місці фізика в nfs 2015 на фростбайті як в nsfu1/nfsu2?XXXshadyXXX: ↑ 04.08.2026 14:53 Купил Need for Speed(пусть будет), рекомендую, очень стильная игра в духе Underground та и физика как в старых Underground![]()
-
XXXshadyXXX
Member
Та я утрировал. Шо там симулятор утюга шо там, просто под разным движком7mindfields: ↑ 05.08.2026 12:29В якому місці фізика в nfs 2015 на фростбайті як в nsfu1/nfsu2?
-
kairo
Member
Слова NFS та фізика в одному реченні, це оксюморон.