Gigabyte представила флагманський блок живлення Aorus P1600W із вбудованим РК-дисплеєм

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Повідомлення
Georgin
Member

Повідомлення

Ці екрани додають декілька градусів до загального нагріву системи. Абсурдна ситуація, коли СРО з таким екраном відразу і охолоджує CPU/GPU і одночасно підігріває повітря у корпусі.
S0N1C
Member

Повідомлення

якось так склалося, шо в мене комп завжди стоїть зліва, виявляється це дуже екномить на усіляких світло перделках та дисплеях :laugh:
Filabatya
Member

Повідомлення

для відкритого стенду красиво
leif
Member

Повідомлення

Georgin: 04.08.2026 15:48Ці екрани додають декілька градусів до загального нагріву системи.
декілька градусів на чому? скільки вт за вашими оцінками споживають подібні дисплеї?
Georgin
Member

Повідомлення

leif: 04.08.2026 16:12
Georgin: 04.08.2026 15:48Ці екрани додають декілька градусів до загального нагріву системи.
декілька градусів на чому? скільки вт за вашими оцінками споживають подібні дисплеї?
На повітрі у корпусі, на чому ж щє. Сам екран гріється і віддає тепло у повітря. Нічого критичного, всього пара градусів.
"Подібні" - це які? Вони з різними типами матриць і різною діагоналлю. Зазвичай LCD ~3Вт, OLED ~5Вт. У інтернетах вказано, що модуль помпи разом із дисплеєм, платою керування та RGB-підсвічуванням зазвичай споживає до 10 Вт.
Якщо корпус гарно продувається - загальна температура у корпусі піде в + на ~0.5С, якщо глухий "акваріум" - може і до +3C додати (а зазвичай саме у "акваріумах" більшість таке і ставить).
Востаннє редагувалось 04.08.2026 17:06 користувачем Georgin, всього редагувалось 2 разів.
leif
Member

Повідомлення

Georgin: 04.08.2026 17:02Можуть дотягувати до 10Вт.
10вт нічого собі! звідки інфа?
Georgin: 04.08.2026 17:02На повітрі у корпусі, на чому ж щє.
ага, і це з якого розрахунку сумарного тепловиділення дисплеїв?
Georgin
Member

Повідомлення

leif: 04.08.2026 17:03
Georgin: 04.08.2026 17:02Можуть дотягувати до 10Вт.
10вт нічого собі! звідки інфа?
Georgin: 04.08.2026 17:02На повітрі у корпусі, на чому ж щє.
ага, і це з якого розрахунку сумарного тепловиділення дисплеїв?
Ви самі інформацію шукати вмієте? Можете, як Ви любите, привести контраргументи з залізобетонними пруфами на статті та відгуки? Такі, щоб от прям відразу стало зрозуміло, що я помиляюсь?
А я буду сидіти і критикувати, домовились? :)
leif
Member

Повідомлення

Georgin: 04.08.2026 17:08Ви самі інформацію шукати вмієте?
так не я ж, а ви стверджуєте щось. от і доведіть, а не просто аби написати. якщо я щось стверджуватиму, то доводити буду я. так це працює.

складається враження що інфи у вас ніякої нема, і це що ви пишете, це якісь ваші вигадки.
Georgin: 04.08.2026 17:08як Ви любите
видно наше попереднє спілкування вам сподобалось) так, вам там напхали неслабо і це не тільки моя заслуга :laugh:
TarikMetalist
Junior

Повідомлення

Мессія не візьме, заслабенький(
Georgin
Member

Повідомлення

leif
Де саме, кому і що напхали? Якщо про обговорення того, що текстолітова плата відеокарти та матплати забирає на себе значну долю тепла - так я просто втомився по кругу повторювати одне й теж саме. Ви ж не очікували, що я знов і знов буду повторювати теж саме? Навіть мене втомлює твердолобість деяких комрадів та їх небажання визнавати власні помилки. І я не можу зрозуміти, чим Ви пишаєтесь - тим, що втомили мене своїми безаргументними вкидами?
Ну наздоров'я, Вам для щастя потрібно дуже мало :)

З Вами не дуже хочеться дискутувати з простої причини - Ви просто навалюєте купу безаргументних "а де, а як, а чому" і оце весь Ваш потенціал як опонента. Я висловив свою думку, а Ви не згодні? Так напишіть аргументовано - Вам важливо показати, що я неправий. А Ви знов починаєте оцей свій балаган і намагаєтесь прикритись "так не я, а Ви доведіть, а не просто написати". Блін, Ви ж робите те саме, що критикуєте - пишете безаргументний набір претензій. Постарайтесь дотримуватись своїх принципів у дискусії, якщо вони Вам важливі.

А зараз Ви вигадали собі схему, заявили, що це так працює і очікуєте від опонента, що він просто буде слідувати Вашим власним правилам, яким не слідуєте Ви самі? Не смішіть мене будь ласка.
leif
Member

Повідомлення

Georgin: 04.08.2026 17:25Де саме, кому і що напхали?
а, ви навіть не зрозуміли? що ж, співчуваю :laugh:
Georgin: 04.08.2026 17:25Я висловив свою думку,
одна справа коли людина говорить факти і може до чогось апелювати, інша справа коли пише з голови свої вигадки.

я просто вчергове переконався, що ви оперуєте не фактами, які ви можете пруфанути, а вигадками. чому я не маю спростовувати ваші вигадки дивіться:
Перенесення тягаря доведення (або тягаря доказування) — це переміщення обов’язку довести певне твердження з того, хто його висунув, на іншу сторону. У логіці це вважається помилкою аргументу до незнання.
демонструєте невігластво і неосвіченість. гугліть
Georgin
Member

Повідомлення

leif
Ви зараз почали просто флудити. Не пишіть мені будь ласка більше, самостверджуйтесь за рахунок когось іншого, мені нецікаво спілкуватись з "тролем".
Востаннє редагувалось 04.08.2026 17:39 користувачем Georgin, всього редагувалось 1 раз.
leif
Member

Повідомлення

Georgin
злив зараховано
gregory_amd
Member

Повідомлення

из всех свистоперделок, единственное где я как раз всегда хотел видеть дисплей с различными ридингами показателей - как раз БП.. вот ЭТО как раз хотелось бы в отличие от дисплеев в корпусе, подсветок на кулерах и тд..
но БП от гигабукт - спасибо, страшно :D
S0N1C
Member

Повідомлення

гіга різні БЖ робили, от наприклад Gigabyte G750H - стара і дуже вдала модель, пережила майнерів і працює далі :shuffle:
Polaris
Member

Повідомлення

Зображення
Afit
Member

Повідомлення

Поки немає фото що там під капотом, на оверах такі новини можна не публікувати :popcorn: Новина про екранчіки не цікава
werneo
Member

Повідомлення

Поставив комп під стіл - в результаті одні плюси:
-економія на свістопєрдєлках
-не шумить під вухом
-не світить в морду (вже і так маю купу барахла з RGB, клавіатури, мікрофони, мишки).
warp37
Member

Повідомлення

werneo: 04.08.2026 20:47 Поставив комп під стіл - в результаті одні плюси:
-економія на свістопєрдєлках
-не шумить під вухом
-не світить в морду (вже і так маю купу барахла з RGB, клавіатури, мікрофони, мишки).
Ще краще: стоїть під телевізором, з периферії дешева безпровідна клавіатура і трохи краща миша.

Кнопку натиснув, відбитком пальця розблокував на телефоні, Xbox Elite узяв і поїхав. :laugh:
Відповісти