ASUS, Gigabyte та MSI можуть підвищити ціни на материнські плати вже в цьому кварталі

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Повідомлення
МОНАХ
Member

Повідомлення

Dilfin: 04.08.2026 12:49 А ми, давайте не будемо їх купляти... і прикол ще в тому, що...
► Так ціни й підвищують, що ВЖЕ ніхто не купляє :rotate: . І в даному випадку, на жаль, прикол саме в цьому...
► Не купують, бо піднялися ціни на інше, то піднімемо ціни ще й на це - щоб навіть забули про бажання і взагалі можливість щось таке колись купити! :lamer:
► Таки схоже якщо не на останній, то на один з передостанніх "цвяхів" в "труну" повноцінного персонального домашнього комп'ютера :( ...
waryag
Member

Повідомлення

werneo: 04.08.2026 13:39 В них теж дефіцит? Чи вони вирішили прокататися на хвилі "здорожчання" всього?
Не дефіцит, але подорожчання. І так, задеруть ціни з запасом... А потім будуть бідкатися, коли продажі проваляться, а залишки ринку почнуть забирати китайці.
MSiAventador
Member

Повідомлення

В лісі пукнув їжачок,
Швидше купуй свіжачок.

Конхвуцій.
:laugh:

Відправлено через 1 хвилину 38 секунд:
МОНАХ: 04.08.2026 14:01
Dilfin: 04.08.2026 12:49 А ми, давайте не будемо їх купляти... і прикол ще в тому, що...

► Таки схоже якщо не на останній, то на один з передостанніх "цвяхів" в "труну" повноцінного персонального домашнього комп'ютера :( ...
Але спочатку посунь труну соснолей і флагманських ігрових смартфонів.
waryag
Member

Повідомлення

MSiAventador: 04.08.2026 14:18Але спочатку посунь труну соснолей і флагманських ігрових смартфонів.
Консолям нічого не буде. Нінка показала, що можна жити і на старому залізі.

Цікаво, скільки продається флагманських ігрових смартів?
МОНАХ
Member

Повідомлення

MSiAventador: 04.08.2026 14:18 Але спочатку посунь труну соснолей і флагманських ігрових смартфонів.
► По таких смартах, напевно, погоджусь, а от що до консолей, то, мені здається, так просто все ж не доб'ють - поки ще включили "режим вужа на сковорідці", хоч і теж ціни задрали... в той же час як в сфері домашнього ПК - регулярно "обносять зону полювання червоними прапорцями високих цін" і впевненим курсом продовжують звужувати цей своєрідний ціновий Storm Circle для абсолютної більшості поточних і потенційних ПК-користувачів. Скоро взяти додому (якщо ми не рахуємо ноутбук-мобільність, а говоримо саме за стаціонарний ПК) якийсь неттоп-формат буде багато кому з пересічних - за щастя. :(
yariksom
Member

Повідомлення

ПК скоро буде як Тесла коштувати.
harito
Member

Повідомлення

Charger: 04.08.2026 11:52 Сенсу апгрейдити комп уже давно немає. Приріст продуктивності мінімальний (з поколінням), ціни вище в 1,5 - 2 рази, потреби для офісних, браузерних завдань повністю покриваються 10-15 річними коритами, нарід як мінімум не збільшується, тож маємо що маємо. Аби ще й овери не зачинилися :spy:
Ты полностью прав. Переставлял винду 10 на i7-2600 и обычном ссд 3.0 128 гиг разницы с i5-10400 и nvne 4.0 500 гиг в интернете и других офисных задачах по скорсти на глаз вообще не увидел . Что там , что там - всё очень быстро .
А вот монитор бы с удовольствием поменял с 27" на 32" или больше .
tornadox
Member

Повідомлення

МОНАХ: 04.08.2026 14:01► Так ціни й підвищують, що ВЖЕ ніхто не купляє :rotate: . І в даному випадку, на жаль, прикол саме в цьому...
► Не купують, бо піднялися ціни на інше, то піднімемо ціни ще й на це - щоб навіть забули про бажання і взагалі можливість щось таке колись купити! :lamer:
Так воно дійшло до того що китайці запхали в B650 чіпсет в PCIe карту. На мою думку, це чудово ілюстрює гузицю ситуацію в якій ми знаходимося. Попит настільки низький, що простіше продати цілий чіпсет як карту розширення, для тих хто ще має ПК, ніж продати комусь новий ПК.
mythorns
Junior

Повідомлення

Unsecond: 04.08.2026 13:11
mythorns: 04.08.2026 12:57Відчуваю я з АМ4 буду до кінця
Можно было перейти спокойно при желании.
Цены на память и ам5 процы были ниже грязи. Значит не было потребности
Так я и не говорю что было. В прошлом году я об этом и не думал. Я про то что сейчас понимаю что с этой платформы я уже апгрейтиться не буду. Максимум, возможно, проц более мощный возьму..
Charger
Member

Повідомлення

harito
Може ой5 у Вас задушений по теплопакету? Чи справа в невдалому ССД? Бо особисто я відчув різницю між i7 3700 4100 мгц та і7 6700k без розгону. Велика різниця є в швидкому ССД. Швидкий сата ссд диск дасть фору посередньому псі-х 4.0 особливо без slc чи dram кешу. Вже неодноразово це ловив на різних компах :shuffle: Он другу двічі ставив топові самсунги - так шо з 970pro на АМ4 що з 860pro на ноут 7 покоління - системи були шо "самольот". :up:
Ще один випадок: є у мене старенький ноут сонька 13" один з перших ультрабуків, так там виробник поставив основний диск з системою hdd і піндюрочку mini sata на 32 гіг як кеш до вінди. Ну рішення таке собі, звісно пішов туди самсунг ссд, а хдд на поличку, а от диск який кешом виступав - тепер тестовий у кармані :gigi: так от, коли я підкидаю цей диск до лівої збірки - я кожного разу ловлю ефект надшвидкого ссд :) аж жалко що він всього лиш на 32 гіг.
zaqik
Member

Повідомлення

Мы чипы используем? Используем. Цены поднимаем, а кто будет писать, что чипы не такие - тот душнила и токсик.
Відповісти