Новини
Останні статті і огляди
MSI анонсувала вихід GeForce RTX 5080 Suprim у версії DRACO EPIC EDITION
-
MessiaH
Member
Предлагаю обсудить MSI анонсувала вихід GeForce RTX 5080 Suprim у версії DRACO EPIC EDITION
Маркетологи никак не угомонятся, никогда не понимал тех кто ведётся на всю эту хрень, 5080 от любого производителя будет одной и той же картой в какую расцветку её не покрась
Маркетологи никак не угомонятся, никогда не понимал тех кто ведётся на всю эту хрень, 5080 от любого производителя будет одной и той же картой в какую расцветку её не покрась
-
maxn
Member
MessiaH
Но на Палите больше статтеров чем на Гигабайте, это все знают.
Но на Палите больше статтеров чем на Гигабайте, это все знают.
-
Shaolin_Style
Member
-
Sanьka
Member
Могли б вже старий МСІ лого зробити і зробити в червоному кольорі, бо довгий проміжок часу МСІ мала червоний текстоліт, Гіга синій, Асус жовтий і темний.
-
aaleksandrenko
Member
на звичайну карту зробив нову наклейку і всі канали випустили новину про тебе. це найдешевша реклама 
-
Sanьka
Member
Ну не скажи. Наприклад одне діло Асус, МСІ інше якийсь Паліт. Правда?MessiaH: ↑ 04.08.2026 13:335080 от любого производителя
-
Hells Angels
Member
просто потрібно випустити карту де кожух знімається з карти без втрати гарантії і щоб його можна було покрасити з балончика в любий колір 
-
Filabatya
Member
На моїй знімається 
-
AlexWest
Member
У вас msi ventus чи palit dual, я так зрозумів?MessiaH: ↑ 04.08.2026 13:33 Предлагаю обсудить MSI анонсувала вихід GeForce RTX 5080 Suprim у версії DRACO EPIC EDITION
-
warp37
Member
Я раньше покупал видеокарты ASUS ROG STRIX, но, как они теперь называются "ASTRAL" стоят столько, что их покупка кажется маразмом. Теперь беру "лишь бы влезала".
-
Hells Angels
Member
самою цікавою версією серед 5080 могла бути версія від cooler master, плата від рог астрал а охолодження розроблене таким чином що можна просто зняти верхню пластину, поставити туди абсолютно любі 120мм вентилі 25/30мм та зібрати назад, але не пішла у виробництво
-
Filabatya
Member
warp37
Тішка як 80тка коштують
Відправлено через 1 хвилину 21 секунду:
Hells Angels
Супер ноктуа) я про них першим ділом подумав
Тішка як 80тка коштують
Відправлено через 1 хвилину 21 секунду:
Hells Angels
Супер ноктуа) я про них першим ділом подумав
- спойлер
- Але моє серце забрав Хаф 2 500)
Востаннє редагувалось 04.08.2026 14:42 користувачем Filabatya, всього редагувалось 3 разів.
-
Hells Angels
Member
фантексиFilabatya: ↑ 04.08.2026 14:22Супер ноктуа)
- спойлер

-
aaleksandrenko
Member
паліт ніколи не робив топ сегмент типу астрал. а при умовному мсі вантуз і паліт геймрок другий виглядає кращеSanьka: ↑ 04.08.2026 13:47Ну не скажи. Наприклад одне діло Асус, МСІ інше якийсь Паліт. Правда?MessiaH: ↑ 04.08.2026 13:335080 от любого производителя
-
Sanьka
Member
Не заважай тролити Месюaaleksandrenko: ↑ 04.08.2026 14:29умовному мсі вантуз і паліт геймрок другий виглядає краще
-
kairo
Member
Я коли вибирав 4090, паліт коштував 66к, але менша СО та без випарної камери, Гіга 73к та Стрікс 94к. Останній, крута карта, але переплачувати за це 21к, якось занадто.
-
MessiaH
Member
Никакой разницы, палит сейчас это бренд, который делает хорошие вещи, но стоит значительно дешевле, у меня была палитовская 2080s, отпахала 2 года без проблем и продал ещё дороже, чем покупал. Так что 5090 взял от Палитра даже не думая. Асус и Мси ну ничем не лучше, доски у всех одинаковые, отличия только у версии астрал, но двукратной переплаты оно не стоит.Sanьka: ↑ 04.08.2026 13:47Ну не скажи. Наприклад одне діло Асус, МСІ інше якийсь Паліт. Правда?
Отправлено спустя 2 минуты 34 секунды:
Palit Gamerock 5090, потратил 3 минуты и зашил в неё Бивис от Gamerock OC, получил старшую версию по цене младшейAlexWest: ↑ 04.08.2026 14:12У вас msi ventus чи palit dual, я так зрозумів?
-
Filabatya
Member
MessiaH
ясний перець, що при такій кількості промислових вертуханів ноктуа, подвійної вальниці на паліті не почути і про мінус рік гарантії в нас теж забули)
ясний перець, що при такій кількості промислових вертуханів ноктуа, подвійної вальниці на паліті не почути і про мінус рік гарантії в нас теж забули)
- спойлер
- а даремно, андервольт такій красуні обов'язковий імхо
Востаннє редагувалось 04.08.2026 15:37 користувачем Filabatya, всього редагувалось 3 разів.
-
MessiaH
Member
Брал 4090 самую дешмарную от KFA2 SG1-OC кажись версию, отпахала 2,5 года без проблем, выходила по цене дешевле палита и вполне тихая и холодная. В видеокарте главное это какой там чип, все карты с одинаковым чипом будут работать одинаково и разниц не будет, ну максимум по температуреkairo: ↑ 04.08.2026 14:52Я коли вибирав 4090, паліт коштував 66к, але менша СО та без випарної камери, Гіга 73к та Стрікс 94к.
Отправлено спустя 1 минуту 48 секунд:
Filabatya
Там где я её брал гарантии считай нет вообще, кульки я всегда на всех картах настраиваю вручную, карту не разгоняю, использую чистый сток
-
AlexWest
Member
А чому переплачували за Gamerock, якщо "карти всі однакові"?MessiaH: ↑ 04.08.2026 15:22Никакой разницы, палит сейчас это бренд, который делает хорошие вещи, но стоит значительно дешевле, у меня была палитовская 2080s, отпахала 2 года без проблем и продал ещё дороже, чем покупал. Так что 5090 взял от Палитра даже не думая. Асус и Мси ну ничем не лучше, доски у всех одинаковые, отличия только у версии астрал, но двукратной переплаты оно не стоит.Sanьka: ↑ 04.08.2026 13:47Ну не скажи. Наприклад одне діло Асус, МСІ інше якийсь Паліт. Правда?
Отправлено спустя 2 минуты 34 секунды:Palit Gamerock 5090, потратил 3 минуты и зашил в неё Бивис от Gamerock OC, получил старшую версию по цене младшейAlexWest: ↑ 04.08.2026 14:12У вас msi ventus чи palit dual, я так зрозумів?
Відправлено через 6 хвилин 12 секунд:
Зараз маразмом є покупка будь-чого для ПК. А дорожчі варіанти відрізняються від найдешевших тишою, прохолодністю (відповідно, трохи довше живуть, мають менший шанс полихнути, менше гріють весь системник, тобто, в компі все довше житиме; і при цьому швидші; розжени карту в бюджетному виконанні, і отримаєш бомбу сповільненої дії), потужнішими ланцюгами живлення, тобто, під-час проблем з електропостачанням мають менший шанс вийти з ладу, мають додаткові захисти і т.д. Якщо береш ХХ80, ХХ90, то тупо брати якраз щось окрім Астрала чи Супріма. Це з простішими картами можна підзабити на виконання, і то.warp37: ↑ 04.08.2026 14:20 Я раньше покупал видеокарты ASUS ROG STRIX, но, как они теперь называются "ASTRAL" стоят столько, что их покупка кажется маразмом. Теперь беру "лишь бы влезала".
Востаннє редагувалось 04.08.2026 15:52 користувачем AlexWest, всього редагувалось 1 раз.