Про апгрейди точно доведеться забути на роки. Поїзд пішов...
Новини
Останні статті і огляди
ASUS, Gigabyte та MSI можуть підвищити ціни на материнські плати вже в цьому кварталі
-
Wolfdale08
Junior
Пропоную обговорити ASUS, Gigabyte та MSI можуть підвищити ціни на материнські плати вже в цьому кварталі
-
Kullerok
Member
СочуствуюWolfdale08: ↑ 04.08.2026 11:25 Пропоную обговорити ASUS, Gigabyte та MSI можуть підвищити ціни на материнські плати вже в цьому кварталі
Про апгрейди точно доведеться забути на роки. Поїзд пішов...![]()
-
S0N1C
Member
попит впав - треба піднімати ціни
попит зріс - треба піднімати ціни
зараз все так працює

попит зріс - треба піднімати ціни
зараз все так працює
-
dead_rat
Member
Наступний комп зберу топчик на АМ6 щоб гоняти його до пенсії(якщо доживу і до 2030 і до пенсії
)
-
birdmihata
Junior
Не дуже зрозуміло, чому вони підвищують ціни взагалі. І так вже оверпрайс
-
Artem_K
Member
dead_rat
Був в мене період (війна, діти, переїзди), коли було не до комп'ютера, й на і5-2500 просидів 8 років (2012-2020), щось починає вважатися, що наступає знову такий період, й буду на поточному і7-11700 сидіти чергові 8 років, як раз до 2030 вийде
Був в мене період (війна, діти, переїзди), коли було не до комп'ютера, й на і5-2500 просидів 8 років (2012-2020), щось починає вважатися, що наступає знову такий період, й буду на поточному і7-11700 сидіти чергові 8 років, як раз до 2030 вийде
-
kairo
Member
Виробники материнок таки - А ми чим гірші??
-
Mozdev
Member
Ну куди ще підіймати ціни, і так вже оверпрайс лютий.
-
Charger
Member
Сенсу апгрейдити комп уже давно немає. Приріст продуктивності мінімальний (з поколінням), ціни вище в 1,5 - 2 рази, потреби для офісних, браузерних завдань повністю покриваються 10-15 річними коритами, нарід як мінімум не збільшується, тож маємо що маємо. Аби ще й овери не зачинилися 
-
denizen
Member
з такими раскладами, для ігруль комп'ютер буде не в дугу, прийдеться на консоль перелазити.
з комп'ютера роблять предмет рокіші, і це не випадково, людей хочуть перевести на тотальні підписки
з комп'ютера роблять предмет рокіші, і це не випадково, людей хочуть перевести на тотальні підписки
-
Dragobes
Member
Теж так вважаю.dead_rat: ↑ 04.08.2026 11:31 Наступний комп зберу топчик на АМ6 щоб гоняти його до пенсії(якщо доживу і до 2030 і до пенсії)
AM6. DDR6. І кажу все, стоп!
Бо потрібен новий стіл і нове крісло
-
dead_rat
Member
Саме так.Artem_K: ↑ 04.08.2026 11:41 dead_rat
Був в мене період (війна, діти, переїзди), коли було не до комп'ютера, й на і5-2500 просидів 8 років (2012-2020), щось починає вважатися, що наступає знову такий період, й буду на поточному і7-11700 сидіти чергові 8 років, як раз до 2030 вийде![]()
В мене вже вистачить набору ігр до 2030, щоб мій 10700 іх тягнув
-
Kopstr
Member
denizen
Так нові консолі теж будуть коштувати набагато більше.
Так нові консолі теж будуть коштувати набагато більше.
-
Reinmar
Member
denizen
ти на них давно дивився ціни?) вже те,що було по 20, стало 35. Про пс5 про мовчу взагалі, по хотлайну середня ціна вже 52500.
ти на них давно дивився ціни?) вже те,що було по 20, стало 35. Про пс5 про мовчу взагалі, по хотлайну середня ціна вже 52500.
-
Dilfin
Member
А ми, давайте не будемо їх купляти. Знаю, важко, сам був без комп'ютера 2 роки один час, але іншого способу повернути попередні ціни немає, і прикол ще в тому, що виробники електроніки, їм пофіг, бо є попит на ші і можна перепрофілювати виробництво суто на дата центри, але вічно так не буде, може бути гірше, а я людей просив, купляйте оперативку, купляйте ссд, коли було по 3-4 тисячі... а тепер по 30 тисяч... тай і сам не купив 5070 ti бо немав на той час грошей... коротше, "Планета желізяка".)
-
mythorns
Junior
Відчуваю я з АМ4 буду до кінця... 
-
Unsecond
Member
Можно было перейти спокойно при желании.mythorns: ↑ 04.08.2026 12:57Відчуваю я з АМ4 буду до кінця
Цены на память и ам5 процы были ниже грязи. Значит не было потребности
-
Filabatya
Member
Ссдішечки з вінчами не забувайте 
-
ParaShoK
Member
Обменяю компьютер на домик в Италии
-
werneo
Member
В них теж дефіцит? Чи вони вирішили прокататися на хвилі "здорожчання" всього?