Вітання!
Сиджу я собі нікого не рухаю + вмикаю ПК. Картинки на моніторі немає. Але завантаження відбувається, оскільки відпрацював писк спікера.
Пройшло 2 хв. і появляється картинка уже з завантаженим Win11/
Але можуть бути моменти, що при включені картинка взагалі не появляється, чекав 10хв, далі не витримав.
Поки розібрав, поперепихав шнурки в гніздах і включився.
Ймовірність, що завтра все повториться, висока.
Може у кого було таке?
Gigabyte Z370PD3 + I3-9100+R7 350 Samoa/
Дякую.
PS/ Вчора теж саме було.
Новини
Останні статті і огляди
Проблема. На монітор ПК не виводиться картинка при старті.
-
QFlash
Member
-
x0taby4
Member
Або прогрів матриці або дохне підсвітка. Візьми фонарик і притули до матриці при включенні пк і подивись чи є картинка
-
QFlash
Member
Дякую. Можна більш конкретно. Ніколи з таким не стикався, так монітор Old як T-Rexx0taby4: ↑ 04.08.2026 08:08 Або прогрів матриці або дохне підсвітка. Візьми фонарик і притули до матриці при включенні пк і подивись чи є картинка
Чесно, не пам'ятаю коли купляв це. Може 2010-2012рр.
-
sasha76
Member
Samsung SyncMaster_2243 умер он.
-
QFlash
Member
Ні, ще живий. Але лопату на поготові тримаюsasha76: ↑ 04.08.2026 08:30Samsung SyncMaster_2243 умер он.
-
sasha76
Member
моник старый,там конденсаторы уже высохли и лампы уже почти дохлые.знаю я эту модель.на отдых его.я бы за таким не сидел,глаза дороже.
-
QFlash
Member
Так, я піратsasha76: ↑ 04.08.2026 08:35глаза дороже.
-
big_bang
Member
спробуйте підключити до іншого пк і буде ясно на скільки він живийQFlash: ↑ 04.08.2026 08:31 Ні, ще живий.
-
QFlash
Member
Дякую. Так і зробив. Наразі працює. Напевне потрібен деякий проміжок часу простою.big_bang: ↑ 04.08.2026 08:55спробуйте підключити до іншого пк і буде ясно на скільки він живий