У мене ввідний автомат ДТЕКа 32А (був, зараз 25А поставили, коли лічильник день/ніч ставили), відповідно стаб брався на 6кВт.
За 7 років ані стаб, ані автомат 32А не вибило жодного разу по перевантаженню. Ба більше, за 4роки жодного разу не вибило автомат 25А.
Отже гібридника на 6кВт має вистачити.
А алгоритм йому:
1. СЕС
2. АКБ
І намагання ото використовувати як off-grid систему та zero export.
3. ДТЕК на підстраховку якщо не вистачило.
Але я хочу як зараз, втикати будь-що в будь-яку розетку і не паритися.
Головне не вилізти за 6кВт загального навантаження на мережу домоволодіння. За 11 років ще не виліз, гадаю що в майбутньому і не вилізу.
Але отой весь господарський електрохлам на індукційних асинхрониках + зварювальник, наштовхують на думку що трансформаторна НЧ залізяка мені більше підійде ніж народні ВЧ-інвертори 6кВт з Алі чи Deye Sun 6k.
Оно навіть сусіда з "керхером" нагадали, в якого 6кВт інвертор аненджи в аварію падає...
Тим паче оно трансформаторним кіловатним Кулоном живив свого інвертора, коли болта в лонжерон вварював електродом 2мм на струмі 43-47А. Не знаю що там за споживання було, але на 47А коли запалив дугу, Кулон пищав перевантаженням але не вимикався. Значить десь поряд із порогом захисту був.
Напівавтомат вмикати на пробу було без варіантів, він гарантовано 2+ кВт в комплексі у мене жере.