Вибір відеокарти

Видеокарты, графические процессоры, драйверы
Відповісти
Автор
Повідомлення
JIPOCTO_AHAHAC
Member

Повідомлення

Techseller.in.ua норм магаз? Хочу там 9070 ХТ взяти
oversteve
Member

Повідомлення

JIPOCTO_AHAHAC: 03.08.2026 12:18 Techseller.in.ua норм магаз? Хочу там 9070 ХТ взяти
почитайте відгуки на хотлайні - типові сіровози
Ektalion
Member

Повідомлення

oversteve: 03.08.2026 12:59 почитайте відгуки на хотлайні - типові сіровози
Сіровози - це жук, у.юа і тому подібні, які навіть фіскальний чек не дають. Відгуки на хотлайні нормальні.
Hells Angels
Member

Повідомлення

Ektalion: 03.08.2026 13:40Відгуки на хотлайні нормальні.
тіпи дістали зотак 5080 котрий до нас не поставляється офіційно, ну який це притомний магазин, це реально сіровози :shuffle:
oversteve
Member

Повідомлення

Ektalion: 03.08.2026 13:40
oversteve: 03.08.2026 12:59 почитайте відгуки на хотлайні - типові сіровози
Сіровози - це жук, у.юа і тому подібні, які навіть фіскальний чек не дають. Відгуки на хотлайні нормальні.
то відгуки в дусі заплатив предоплату і чекав 2-3 тижні то вже не сіровози? :gigi:
Yaroslav308
Member

Повідомлення

JIPOCTO_AHAHAC: 03.08.2026 12:18 Techseller.in.ua норм магаз? Хочу там 9070 ХТ взяти
В даний момент моя відеокарта в них на діагностиці, поки не зрозуміло, чи вони відтворять проблему та чи поїде вона по гарантії, але зразу не бортанули. Відпишу коли буде щось зрозуміло.
JIPOCTO_AHAHAC
Member

Повідомлення

Yaroslav308: 03.08.2026 18:04
В даний момент моя відеокарта в них на діагностиці, поки не зрозуміло, чи вони відтворять проблему та чи поїде вона по гарантії, але зразу не бортанули. Відпишу коли буде щось зрозуміло.
А що за відяха? Що з нею?
МОНАХ
Member

Повідомлення

Hells Angels: 03.08.2026 10:32 який сенс паритись над цінами коли є вже нова карта в пк?
► Та я навіть не за себе тут... Періодично знайомі запитують, знаючи мою дотошність до кожного "гвинтика", що б подивитись на предмет таки вже придбати, не взяти відверте "лайно" і "чи ще не пізно?" ( :rotate: ), а по факту (тут об'єктивно без образ) дупля в тому не відстрілюють ще більше ніж я. Відслідковуючи ціни на карти, які сам дивився до цього тривалий час - дуже приблизно можна зорієнтуватися, що там на цінових напрямках інших карт можна очікувати (за останні моделі від АМД - зараз не мова, бо там щось з ціноутворенням трохи дивно...)
спойлер
► ... Орієнтуються, звісно, в першу чергу по цінах, а я тут згадую свій стан в тому ж лютому-березні - що це аж ніяк не головний фактор, бо сьогодні - одне, буквально завтра - вже інше. (іншими словами: сьогодні дивився на відносно дешеву карту - завтра вона стрибнула на 25% і ти вже вирішив взяти її, бо на неї дивився, а якщо подумати, то ще трохи доплатити і тут вже можна взяти карту з вищого сегменту потужності або компановки... і т.п.)
Hells Angels: 03.08.2026 10:32 хібап що можеш свою продати з профітом +200уе коли ціни ще підскочать :gigi:
► А який сенс? :D То хіба перекупом бути і на тому баришити...
спойлер
► По факту, брати щось потужніше чи холодніше чи трохи більше енергоефективніше - не має сенсу, тим більше з моїми обмеженнями по монітору і вимогами до ігор: карта і так з запасом (хіба в найближчому майбутньому в іграх з пазтрейсінгом його не можна буде вже відключити :gigi: ). Саме головне, що на перевірку - модель хороша, попався екземпляр без браку і стабільний (здається...). Як не "зригне", то, боюсь (а може й - радуюсь, тут не знаю, що краще з нашими теперішніми "приколами" навколо ШІ) карта в мене точно до 2030-2032-го року (а скоріш за все і до 2034-го)
Yaroslav308
Member

Повідомлення

JIPOCTO_AHAHAC: 03.08.2026 18:34 А що за відяха? Що з нею?
Хелхаунд 9070 хт, в одному з 3х портів дісплейпорт пропадає зображення при запуску гри. Перевіряв на QHD 144 Гц моніторі і валв індекс, але вони при початковій перевірці проблеми не виявили. Поки спілкуюсь з ними, мали сьогодні додатково протестувати, жду.
Відповісти