Не работает хот-спот на 5ггц

Общие вопросы по настройке и разгону. А также прочие околокомпьютерные вопросы
Автор
Повідомлення
The_Rusik
Member

Повідомлення

MessiaH
Этотоже самое как чтобы сделать чашку кофе, нужно набрать целую ванну воды и кипятить с помощью "кипятильника".
MessiaH
Member

Повідомлення

The_Rusik
Ну у меня на самом деле нет необходимости в роутере, просто раздавать интернет с компа на телефон, с учётом того что комп почти не выключается это норм и скорость выше, чем на моб интернете
RoMiLiUs
Member

Повідомлення

MessiaH: 20.07.2026 17:31Ну у меня на самом деле нет необходимости в роутере, просто раздавать интернет с компа на телефон, с учётом того что комп почти не выключается это норм и скорость выше, чем на моб интернете
А потім жалієшся на статери :facepalm: :facepalm: :facepalm:
MessiaH
Member

Повідомлення

RoMiLiUs
На другой мамке заработал и хот-спот, который до обновы винды работал и память пошла на 6200. Даже не знаю что не так с моим асрок x670e
Filabatya
Member

Повідомлення

Признайтесь, десь по дорозі до магазу в церкву зайшли 100пудово :up:
MessiaH
Member

Повідомлення

Filabatya
Нет, просто наверное в старой мамке какой-то косяк в биосе, который вручную надо было править, но я не знал где. А по поводу хотспота он стопудово работал нормально до переустановки винды. Может дрова конфликтовали, я не знаю. Но вообще ситуация непонятная
dext
Member

Повідомлення

MessiaH
Варіант - скинути BIOS, вінда може міняти його параметри або навіть ініціювати оновлення прошивки окремих компонентів.
Загалом пишіть в службу підтримки micro$lop, якщо у вас система ліцензійна.

Швидким та надійним рішенням є будь-який гігабітний роутер, напряму кабель від провайдера до ПК підключають не дуже розумні люди, бо:
1) є ненульова ймовірність спалити порт ПК якщо у провайдера немає нормального захисту від блискавки або якщо сусід просто піднесе [річь, яка коштує 100 грн в магазині] до кабелю, що входить у квартиру, спалити один порт роутера у цьому випадку краще, ніж єдиний на МП
2) файервол та мережевий стек вінди загалом має репутацію не дуже надійного
MessiaH
Member

Повідомлення

dext
Подумаю над покупкой роутера
xIIImaL
Member

Повідомлення

The_Rusik: 19.07.2026 15:42 Пришел домой, пошел включать ПК, чтобы раздать интернет на смартфон - гениально :laugh:
:lol: :facepalm:
Churchill
Junior

Повідомлення

MessiaH: 02.08.2026 15:24Подумаю над покупкой роутера
Спробуйте спочатку на 4.9Ггц.
Filabatya
Member

Повідомлення

MessiaH
До роутера можна вінчестер підключити :up:
dext
Member

Повідомлення

MessiaH: 02.08.2026 15:24 dext
Подумаю над покупкой роутера
Можу порадити TP-LINK Archer AX23 як найкращу cost/perf+modding модель, яку особисто використовую і під яку є достатньо прошивок, в тому числі відкритих.

Бо підключати будь-який зовнішній кабель напряму до свого ПК це не дуже гарна ідея, свого часу мав спалений від провайдера WAN-порт, що легко вирішилось перевизначенням порту в openwrt
MessiaH
Member

Повідомлення

dext: 03.08.2026 00:17Бо підключати будь-який зовнішній кабель напряму до свого ПК це не дуже гарна ідея, свого часу мав спалений від провайдера WAN-порт, що легко вирішилось перевизначенням порту в openwrt
вообще странно, с 2009 года юзаю таким образом и всё нормально было, но над роутером реально подумаю, но через кабель у меня 300мбит скорость
Rex
Member

Повідомлення

MessiaH
через кабель у меня 300мбит скорость
Ну тогда нужен гигабитный роутер, чтобы не потерять в скорости, если провайдер реально дает 300.
Відповісти