MessiaH
Этотоже самое как чтобы сделать чашку кофе, нужно набрать целую ванну воды и кипятить с помощью "кипятильника".
Новини
Останні статті і огляди
Не работает хот-спот на 5ггц
-
The_Rusik
Member
-
MessiaH
Member
The_Rusik
Ну у меня на самом деле нет необходимости в роутере, просто раздавать интернет с компа на телефон, с учётом того что комп почти не выключается это норм и скорость выше, чем на моб интернете
Ну у меня на самом деле нет необходимости в роутере, просто раздавать интернет с компа на телефон, с учётом того что комп почти не выключается это норм и скорость выше, чем на моб интернете
-
RoMiLiUs
Member
А потім жалієшся на статериMessiaH: ↑ 20.07.2026 17:31Ну у меня на самом деле нет необходимости в роутере, просто раздавать интернет с компа на телефон, с учётом того что комп почти не выключается это норм и скорость выше, чем на моб интернете
-
MessiaH
Member
RoMiLiUs
На другой мамке заработал и хот-спот, который до обновы винды работал и память пошла на 6200. Даже не знаю что не так с моим асрок x670e
На другой мамке заработал и хот-спот, который до обновы винды работал и память пошла на 6200. Даже не знаю что не так с моим асрок x670e
-
Filabatya
Member
Признайтесь, десь по дорозі до магазу в церкву зайшли 100пудово 
-
MessiaH
Member
Filabatya
Нет, просто наверное в старой мамке какой-то косяк в биосе, который вручную надо было править, но я не знал где. А по поводу хотспота он стопудово работал нормально до переустановки винды. Может дрова конфликтовали, я не знаю. Но вообще ситуация непонятная
Нет, просто наверное в старой мамке какой-то косяк в биосе, который вручную надо было править, но я не знал где. А по поводу хотспота он стопудово работал нормально до переустановки винды. Может дрова конфликтовали, я не знаю. Но вообще ситуация непонятная
-
dext
Member
MessiaH
Варіант - скинути BIOS, вінда може міняти його параметри або навіть ініціювати оновлення прошивки окремих компонентів.
Загалом пишіть в службу підтримки micro$lop, якщо у вас система ліцензійна.
Швидким та надійним рішенням є будь-який гігабітний роутер, напряму кабель від провайдера до ПК підключають не дуже розумні люди, бо:
1) є ненульова ймовірність спалити порт ПК якщо у провайдера немає нормального захисту від блискавки або якщо сусід просто піднесе [річь, яка коштує 100 грн в магазині] до кабелю, що входить у квартиру, спалити один порт роутера у цьому випадку краще, ніж єдиний на МП
2) файервол та мережевий стек вінди загалом має репутацію не дуже надійного
Варіант - скинути BIOS, вінда може міняти його параметри або навіть ініціювати оновлення прошивки окремих компонентів.
Загалом пишіть в службу підтримки micro$lop, якщо у вас система ліцензійна.
Швидким та надійним рішенням є будь-який гігабітний роутер, напряму кабель від провайдера до ПК підключають не дуже розумні люди, бо:
1) є ненульова ймовірність спалити порт ПК якщо у провайдера немає нормального захисту від блискавки або якщо сусід просто піднесе [річь, яка коштує 100 грн в магазині] до кабелю, що входить у квартиру, спалити один порт роутера у цьому випадку краще, ніж єдиний на МП
2) файервол та мережевий стек вінди загалом має репутацію не дуже надійного
-
MessiaH
Member
dext
Подумаю над покупкой роутера
Подумаю над покупкой роутера
-
xIIImaL
Member
The_Rusik: ↑ 19.07.2026 15:42 Пришел домой, пошел включать ПК, чтобы раздать интернет на смартфон - гениально![]()
-
Churchill
Junior
Спробуйте спочатку на 4.9Ггц.MessiaH: ↑ 02.08.2026 15:24Подумаю над покупкой роутера
-
Filabatya
Member
MessiaH
До роутера можна вінчестер підключити
До роутера можна вінчестер підключити
-
dext
Member
Можу порадити TP-LINK Archer AX23 як найкращу cost/perf+modding модель, яку особисто використовую і під яку є достатньо прошивок, в тому числі відкритих.
Бо підключати будь-який зовнішній кабель напряму до свого ПК це не дуже гарна ідея, свого часу мав спалений від провайдера WAN-порт, що легко вирішилось перевизначенням порту в openwrt
-
MessiaH
Member
вообще странно, с 2009 года юзаю таким образом и всё нормально было, но над роутером реально подумаю, но через кабель у меня 300мбит скоростьdext: ↑ 03.08.2026 00:17Бо підключати будь-який зовнішній кабель напряму до свого ПК це не дуже гарна ідея, свого часу мав спалений від провайдера WAN-порт, що легко вирішилось перевизначенням порту в openwrt
-
Rex
Member
MessiaH
Ну тогда нужен гигабитный роутер, чтобы не потерять в скорости, если провайдер реально дает 300.через кабель у меня 300мбит скорость