Розробники Gears of War: E‑Day продемонстрували мультиплеєрні битви під пісню Metallica

Обсуждение статей и новостей сайта
Відповісти
Автор
Повідомлення
alex_sul
Advanced Member

Повідомлення

Пропоную обговорити Розробники Gears of War: E‑Day продемонстрували мультиплеєрні битви під пісню Metallica

Послухавши сучасні Metallica можна повністю зрозуміти вислів Rock is Dead.
Жодного натяку на душу, жодного бунтарства, ритм паскудний, нульова навизна - це тепер комерційна музика. Полегла легенда :mad: :weep:

Від серця бажаю успіху грі!
А цим старпьорам продажним згинуть у кислоті свого ж яду!
FarCry
Member

Повідомлення

В свій час повівся на хайп, вирішив спробувати Gears 5 на ПК. Графон був нічого так... але яка ж це параша в плані сюжету та геймплею. Наче повернувся в 2008. Катайся колобком від стіни до стіни, варення на весь екран і ніякого різноманіття. Never again. :lamer:
walkman3000
Member

Повідомлення

FarCry: 31.07.2026 13:09В свій час повівся на хайп, вирішив спробувати Gears 5 на ПК
нормальний пінг у 15 років :laugh:
FarCry
Member

Повідомлення

walkman3000
Брешу, то була Gears of War 4 - вона вийшла тільки в MS Store і я ще плювався, що її нема в Стімі. Зараз по скріншотам навіть не зміг їх відрізнити. :laugh:
До п'ятої мені вже не було діла. Просто цікаво, чим серія змогла зацепити мільйони гравців? Ось я наприклад фанбой нових Думів. (2016 - 2026)
Але Gears of War не можу зрозуміти ніяк... не чепляє взагалі нічим. Піду краще перепройду Bulletstorm.
proos
Member

Повідомлення

Жаль что игра провалится? ((
Bukakanga
Member

Повідомлення

не тот альбом выбрали, надо было под St. Anger трейлеры делать
MqM
Member

Повідомлення

proos: 31.07.2026 14:04 Жаль что игра провалится? ((
З якого дива?
oversteve
Member

Повідомлення

FarCry: 31.07.2026 13:09 В свій час повівся на хайп, вирішив спробувати Gears 5 на ПК. Графон був нічого так... але яка ж це параша в плані сюжету та геймплею. Наче повернувся в 2008. Катайся колобком від стіни до стіни, варення на весь екран і ніякого різноманіття. Never again. :lamer:
так вони здається іншого і не пропонували ніколи і в тому вся суть гирі :dontknow:
Барбарис
Member

Повідомлення

FarCry, хоч запустилась. Я захотів спробувати- не запускалась, декілька днів мучився. А крли вдалось, то просто повернув :lol: Єдина гра, яка на 1080ті не йшла- то драйвер, то версія вінди, то фаза місяця не підходяща :gigi:
1234waltz
Member

Повідомлення

alex_sul: 31.07.2026 13:01 Послухавши сучасні Metallica можна повністю зрозуміти вислів Rock is Dead.
Жодного натяку на душу, жодного бунтарства, ритм паскудний, нульова навизна - це тепер комерційна музика. Полегла легенда :mad: :weep:
>ритм паскудний
Так Ларс ніколи і не вмів грати на барабанах, гурт цілком гітарами та голосом Хета витягувався.
>нульова навизна
Останній раз коли спробували щось нове, вийшло жиденько по штанях. Настільки, що є легендарне відео, де батько Ларса на студії слухає матеріал і каже "Я думаю це все треба стерти і не позоритись".
>Жодного натяку на душу
>комерційна музика
З часів судів з власниками сайтів, що завантажували мп3-шки, це теж в той самий період початку нульових.
oversteve
Member

Повідомлення

1234waltz: 31.07.2026 15:27 З часів судів з власниками сайтів, що завантажували мп3-шки, це теж в той самий період початку нульових.
та навіть раніше, лоад і релоад то вже фактично чистий комерс, я би навіть сказав, що блек елбум частково також
Shaolin_Style
Member

Повідомлення

FarCry: 31.07.2026 13:55 walkman3000
Брешу, то була Gears of War 4 - вона вийшла тільки в MS Store і я ще плювався, що її нема в Стімі. Зараз по скріншотам навіть не зміг їх відрізнити. :laugh:
До п'ятої мені вже не було діла. Просто цікаво, чим серія змогла зацепити мільйони гравців? Ось я наприклад фанбой нових Думів. (2016 - 2026)
Але Gears of War не можу зрозуміти ніяк... не чепляє взагалі нічим. Піду краще перепройду Bulletstorm.
для людей которые начинали играть с первой или второй части, она заходит на ура. Попытайтесь пройти оригинальную трилогию, тогда все эти бесконечные сиквелы про рандомных персонажей будут восприниматься совсем иначе. Будет понятна и прогрессия геймплея в серии и останетесь в контексте происходящих событий. Gow4 была калом, тут вообще говорить не о чем, Gow5 - отличная, особенно дополнение Hive.

Что до E-Day она точно не провалится, так как по сути является софтребутом\приквелом первой части. А значит ожидаем мрачную атмсоферу и хороший кооп.
walkman3000
Member

Повідомлення

тому що треба грати на релізі, ТОДІ це була топова ігрова механіка укриттів. Bulletstorm класний, згоден. здорові накачені мужикі бігаюь зі здоровими пушками та рубають здорових монстрів та ще й матюкаються. це не гачі, це стандартна формула успіху гри, колись була. якщо персів з гри не косплеять то це лайно. зараз ці здорові накачені мужикі стали сосками тому що жиробаси, лесби та всякі трансформери образились. це можна побачити на прикладі нових Думів 2016 - 2026
Breathtaking
Junior

Повідомлення

Shaolin_Style: 01.08.2026 12:13
для людей которые начинали играть с первой или второй части, она заходит на ура. Попытайтесь пройти оригинальную трилогию, тогда все эти бесконечные сиквелы про рандомных персонажей будут восприниматься совсем иначе. Будет понятна и прогрессия геймплея в серии и останетесь в контексте происходящих событий. Gow4 была калом, тут вообще говорить не о чем, Gow5 - отличная, особенно дополнение Hive.

Что до E-Day она точно не провалится, так как по сути является софтребутом\приквелом первой части. А значит ожидаем мрачную атмсоферу и хороший кооп.
Грав у 5 в коопі з друзями. Було прикольно.
Відповісти