Так 960 також вийшла пізніше. GTX 950 взагалі через рік вийшла, тобто 960 рік була найбюджетнішою карткою в лінійці. З тих часів Хуанг зсунув усю лінійку вниз, сучасна *70, це минулі *60.waryag: ↑ 29.07.2026 21:20Релізна лінійка закінчувался на 980, 970 - передтоп, 960 - мідл. 980ті вийшла пізніше
Новини
Останні статті і огляди
AMD підтвердила, що 4‑гігабайтну Radeon RX 9050 можна буде зустріти лише в готових ПК
-
kairo
Member
-
CnC_General
Member
waryag: ↑ 29.07.2026 21:20Навіщо брехати? Народною була ASRock B650M-HDV/M.2 ,і її і зараз вистачить під будь-який проц АМД, крім хіба що 16-ядерників в робочих завданнях в режимі 24/7/365. Як і 32ГБ пам'яті ще надовго залишаться оптимумом.
- спойлер
Релізна лінійка закінчувался на 980, 970 - передтоп, 960 - мідл. 980ті вийшла пізніше , а титани не були частиною ігрової лінійки і позиціонувалися як напівпро карти.kairo: ↑ 29.07.2026 21:01Предтоп, це був GTX 980, далі GTX 980 Ti і вже над нею професійна GTX Titan X. При MSRP $330, GTX 970 була доступною для рядового геймера картою.
CnC_General: ↑ 29.07.2026 20:43да ладно?!!!! а як же народна збірка Ryzen 5 7500f + DDR5 5600/6000-32Gb (16+16) + AsRock B650M-H/M.2+ / GIGABYTE B650M S2H / MSI Pro B650M-В ????????
Таку конфігурацію часто рекомендували ще рік тому. А тепер такі комплектуючі вже повно лежать у великих магазинах трейд-ін. Більше оперативки немає куди вставити, лише два слота. Та й інший проц не поміняєш. фізично влізе, але радіатор на материнці лише на ліве плече мосфетів лагяє. Верхнє плече без нічого. навіть радіатор самотужки не вставиш, там так хитро вони поставлені. під радіатором 46-52С, а верхнє плече 90С. А від такого "корисного живлення" кристали ІСС на процесорі швидко йдуть ногами вперед. От і міняють всю систему.
І в таку конфігурацію треба окрему відеокарту докупляти, якщо власної немає. І часто густо це беруть у тому ж магазині трейд-ін саме дешеве з пристойних, пересидіти місяць-два.
В принципі, навіть в бюджетки можна ставити щось цікавіше за 7500ф, але з певними нюансами. Та й 7500ф цілком актуальний для абсолютної більшості відях.
- спойлер
- так, дійсно. крім AsRock B650M-H/M.2+ також рекомендували ASRock B650M-HDV/M.2. якщо друга була дешевше та в наявності. Що там, що там два слоти під оперативку. тільки у випадку ASRock B650M-HDV/M.2 там радіатор на верхнє плече мосфетів. Ті хто вибирав таку опцію самого дешевого варіанту переходу на АМ5 (вони навряд чи ставили такі комплектуючі у корпус 45літрів та трьома вертушками на вдув, та трьома на видув. А скоріше всього через обмаль грошей. І частіше всього у компактний корпус. куди одна вертушка на вдув та одна видув. і більше місця поставити немає. + відеокарта щось типу GeForce RTX3070/ RTX4060 / RTX4070. В результаті гарячий корпус та температура мосфетів огого.
Якщо офісний системник, туди бухгалтер вдавиться щоб купити два додаткові вентилятори на продув корпусу. Опломбували та сиди працюй)
Лише одиниці для себе вдома доводили таку систему до належного та комфортного використання.
Наступне, а у таку систему Ви ставили Ryzen 7 7800? як там у вас з температурами на мосфеті? Без РВО курви навіть не обійтись.
+ а от чому саме такі збірки їхні власники одразу в трейд-ін сплавляли. Дешева рибка, дешева юшка.
Купив задешево, продав задешево. Підзаробив гроші, купив покраще.
На поточний момент 32Гб оперативки це оптимум на сьогодні та на завтра. Сталкер 2 в режимі 1920х1080 на епіках споживає 21-22Гб оперативки.
Для типових офісних завдань документи/таблиці/відеоконференції тощо 16Гб з головою.
Ті хто працюють в рендерах чи з АІ, там вже 32+32Гб малувато. Через 5 годин роботи треба вже завершувати та зберігати поточні результати, щоб перейти далі, або нарощувати оперативки до 96 / 128Гб.
Кожен робить свій вибір.
-
waryag
Member
Перестаньте вигадувати. Не було ніяких "також". Народною була B650M-HDV/M.2, бо давала найкращі ТТХ за свою ціну і часто не поступалася дорожчим платам.CnC_General: ↑ 29.07.2026 22:10так, дійсно. крім AsRock B650M-H/M.2+ також рекомендували ASRock B650M-HDV/M.2. якщо друга була дешевше та в наявності.
А B650M-H/M.2+ - просто одна нецікавих бюджеток.
Витяг з нейронки:
- спойлер
-
...по всій великій темі «Выбор материнской платы для платформы AMD» картина досить очевидна:
ASRock B650M-HDV/M.2 — рекомендували найчастіше. Вона регулярно з'являється як базова рекомендація для Ryzen 7500F/7600/7700 і навіть як варіант під 9700X.
ASRock B650 PG Lightning — друга за популярністю рекомендація, особливо якщо потрібен формат ATX або більше слотів/портів.
ASRock B650M Pro RS — теж дуже часто рекомендували, іноді навіть замість PG Lightning через кращу комплектацію при схожій ціні.
ASRock B650M-H/M.2+ — майже ніколи не рекомендували як основний вибір. Навпаки, на форумі неодноразово уточнювали, що її плутають із HDV/M.2, і якщо є можливість — краще брати саме HDV без «+».Якщо брати саме тему «Подборка комплектующих. Вопросы/ответы (часть 2)», то простежується досить чіткий консенсус.
За повідомленнями, які індексуються пошуком, найчастіше радять саме такі плати:
Частота рекомендацій Модель Коментар
Дуже часто ASRock B650M-HDV/M.2 Найпопулярніша бюджетна рекомендація.
Дуже часто ASRock B650M Pro RS Якщо потрібні 4 DIMM, більше оснащення або Wi-Fi.
Часто ASRock B650 PG Lightning Переважно як хороший ATX-варіант.
Епізодично Gigabyte B650 Gaming X AX / Eagle AX Коли потрібен Wi-Fi або є вигідна ціна.
Епізодично MSI B650 Gaming Plus WiFi / Tomahawk Переважно дорожчі збірки.
Рідко ASUS TUF B650-Plus Зазвичай лише при хорошій акції.
Цікаво, що в темі неодноразово прямо відмовляють від ASRock B650M-H/M.2+.
-
erkins007
Member
Вы определитесь, мы рассматриваем сборки для игр и там 7500ф логичен или же офисные сборки и там просто возьмут другой проц, тот же 7600 или 8500CnC_General: ↑ 29.07.2026 20:43а як же народна збірка Ryzen 5 7500f
-
CnC_General
Member
waryag: ↑ 29.07.2026 22:37Перестаньте вигадувати. Не було ніяких "також". Народною була B650M-HDV/M.2, бо давала найкращі ТТХ за свою ціну і часто не поступалася дорожчим платам.CnC_General: ↑ 29.07.2026 22:10так, дійсно. крім AsRock B650M-H/M.2+ також рекомендували ASRock B650M-HDV/M.2. якщо друга була дешевше та в наявності.
А B650M-H/M.2+ - просто одна нецікавих бюджеток.
Витяг з нейронки:
- спойлер
...по всій великій темі «Выбор материнской платы для платформы AMD» картина досить очевидна:
ASRock B650M-HDV/M.2 — рекомендували найчастіше. Вона регулярно з'являється як базова рекомендація для Ryzen 7500F/7600/7700 і навіть як варіант під 9700X.
ASRock B650 PG Lightning — друга за популярністю рекомендація, особливо якщо потрібен формат ATX або більше слотів/портів.
ASRock B650M Pro RS — теж дуже часто рекомендували, іноді навіть замість PG Lightning через кращу комплектацію при схожій ціні.
ASRock B650M-H/M.2+ — майже ніколи не рекомендували як основний вибір. Навпаки, на форумі неодноразово уточнювали, що її плутають із HDV/M.2, і якщо є можливість — краще брати саме HDV без «+».Якщо брати саме тему «Подборка комплектующих. Вопросы/ответы (часть 2)», то простежується досить чіткий консенсус.
За повідомленнями, які індексуються пошуком, найчастіше радять саме такі плати:
Частота рекомендацій Модель Коментар
Дуже часто ASRock B650M-HDV/M.2 Найпопулярніша бюджетна рекомендація.
Дуже часто ASRock B650M Pro RS Якщо потрібні 4 DIMM, більше оснащення або Wi-Fi.
Часто ASRock B650 PG Lightning Переважно як хороший ATX-варіант.
Епізодично Gigabyte B650 Gaming X AX / Eagle AX Коли потрібен Wi-Fi або є вигідна ціна.
Епізодично MSI B650 Gaming Plus WiFi / Tomahawk Переважно дорожчі збірки.
Рідко ASUS TUF B650-Plus Зазвичай лише при хорошій акції.
Цікаво, що в темі неодноразово прямо відмовляють від ASRock B650M-H/M.2+.
- спойлер
- як скажете. мені крім ТТХ плати, тих що мене влаштовують, потім дивлюсь на радіатори на мосфети та якість системи охолодження. щоб після придбання моя система працювала довго та щасливо. та мене радувала. а те що можна отримати зверху 3-4-5 М2 слотів/2 відеокарта/круті та якісні мосфети.... - як приємний бонус.
так, я маю прямі руки та зможу випиляти з заготовки радіатора на заміну штатному (якщо є отвори кріплення куди поставити). але це останній шанс. краще попрацювати головою та передбачити деякі дрібниці завчасно. а потім тихими та спокійними вечорами гамати в очередну броділку/стрілялку/РПГ... із збереженої колекції СТІМ.
Когось приваблює максимум ФПС задешево. А когось - краще доплатити, зато потім буде привабливий шанс на апгрейд/ модернізації системи.
Комусь важливо робити апгрейд тут і зараз задешево. Бо через рік знову буде апгрейд системи. знову задешево.
А комусь - замінити проц та додати ще дві планки оперативки. Або просто апгрейднути відеокарту.
Кожен робить на свій вибір!
erkins007: ↑ 29.07.2026 22:50Вы определитесь, мы рассматриваем сборки для игр и там 7500ф логичен или же офисные сборки и там просто возьмут другой проц, тот же 7600 или 8500CnC_General: ↑ 29.07.2026 20:43а як же народна збірка Ryzen 5 7500f
- спойлер
- знаєте, часто спілкувався з нашим бухгалтером. для неї 7500ф дешевше ніж 7600. Зараз аж на 2500грн. а те що відеокарти немає, так вона "попросить" нашого інженера-завхоза, і він поставить додаткову відеокарту. із запасів. якщо тобі треба додаткова відеокарта. І буде всім щастя.
А підеш жалітись директору департамента, так там подивляться на таку систему та в лоб - а нахера такое новье тобі? тобі комп від секретарши підійде. он їй новий купляли півроку тому. той віддамо тобі, і їй поновіше. приплили.
На офісні збірки мало хто дивиться на реальні ТТХ спочатку. Спочатку дивляться скільки він коштує. Потім зрізають ціну. Бо звикли що півроку-рік тому ціна була набагато менше. он макулатура на складі валяється. дивись нехочу. А потім в межах суми впихують що можна купити. А там вже не до оптимальної збірки. І комп вибираєш не ти. А просто через тиждень ти отримуєш вже куплений системник. опечатаний. та користуєшся як є. отакі у нас малята.
Невже у вас інакше?
те повідомлення стосувалось процесорів без відеоядра. яким потрібно купувати окрему відеокарту. а не вибору офісного ПК.
-
daesz
Member
CnC_General: ↑ 29.07.2026 22:10також рекомендували ASRock B650M-HDV/M.2

Цікаво хто ці люди, хто рекомендували дошку із гіршим харчувальником, 1гб лан проти 2.5, без радіка для м2, без юсб-Ц хедера та з рсіе4х1 замість 4х4. При тмоу ціна у цих дошок була майже ідентична.
-
Afit
Member
По такой логике точно так же можно начинку ПК поменять и никто и знать не будет. Но я не об этом. Я конкретно этот сценарий вибора видеокарты для офиса не понимаю. Для кого её покупать? для таблиц встройки хватит. Для инженерных приложений AMD в целом не лучший вибор, а уж настолько урезаный вариант вообще ни о чём. Единственный сценарий который я вижу - это как они и задумали. Продавать в готовой сборке для не шарющих, которые видят корпус, видеокарту в ней и при этом отностительно привлекательный ценник.AssayMAS: ↑ 29.07.2026 20:56ящик значительно дешевле при том же ФПС\попугае, легче чинить ибо стандарт и платы в любом магазине и в ассортименте, можно в слоты писи всякого разного насовать, лучше охлаждение можно засунуть и как следствие дольше проживёт... и ящик тайно не вынести - как мини\нано ПК (что любят делать новые работники)... Любимой секретарше можно каждый год новый ПК покупать - просто меняя корпус и винду... .Afit: ↑ 29.07.2026 14:00 Зачем держать ящик под столом, если такой мощности моноблок за монитором можно повесить?
Так шо ящики еще востребованные...другое дело что сча все новые дешевые из жести... а во времена моей молодости на них можно было встать центнерному кабану и им ничего не было.
-
firestarter256
Member
Ну не знаю, почил новую альфа сборку УЕ там есть нейросжатие! И получил с текстуры в 200 метров в 4. Тут тут нвидива смогет че там с АМД мне давно пофиг
-
waryag
Member
А навіщо бюжетній офісній збірці ам5?CnC_General: ↑ 29.07.2026 23:13знаєте, часто спілкувався з нашим бухгалтером. для неї 7500ф дешевше ніж 7600. Зараз аж на 2500грн. а те що відеокарти немає, так вона "попросить" нашого інженера-завхоза, і він поставить додаткову відеокарту. із запасів. якщо тобі треба додаткова відеокарта. І буде всім щастя.
А підеш жалітись директору департамента, так там подивляться на таку систему та в лоб - а нахера такое новье тобі? тобі комп від секретарши підійде. он їй новий купляли півроку тому. той віддамо тобі, і їй поновіше. приплили.
На офісні збірки мало хто дивиться на реальні ТТХ спочатку. Спочатку дивляться скільки він коштує. Потім зрізають ціну. Бо звикли що півроку-рік тому ціна була набагато менше. он макулатура на складі валяється. дивись нехочу. А потім в межах суми впихують що можна купити. А там вже не до оптимальної збірки. І комп вибираєш не ти. А просто через тиждень ти отримуєш вже куплений системник. опечатаний. та користуєшся як є. отакі у нас малята.
Невже у вас інакше?
те повідомлення стосувалось процесорів без відеоядра. яким потрібно купувати окрему відеокарту. а не вибору офісного ПК.
Коли є ам4, та лга 1700 і навіть 1200?
-
erkins007
Member
Опять таки это сработает если у компании старых видях с запасом. Тогда да.CnC_General: ↑ 29.07.2026 23:13знаєте, часто спілкувався з нашим бухгалтером. для неї 7500ф дешевше ніж 7600. Зараз аж на 2500грн. а те що відеокарти немає, так вона "попросить" нашого інженера-завхоза, і він поставить додаткову відеокарту. із запасів
А экономить 2к чтобы покупать потом видяху за 7к это разве что в каких-то бюджетных организациях и всяких благотворительных фондах возможно где деньги с неба падают.
-
Tetronga
Member
4 ГБ версії коштували всього лиш на 20-30 доларів дешевше за 8 ГБ в тому сенсу в їх існуванні ніколи не булоwaryag: ↑ 29.07.2026 20:53В ігровому сегменті максимум 16ГБ НВМ. І в принципі, її ставили для компенсування архітектурної імпотенції АМД. Як тільки змогли в РДНА, НВМ зникла з ігрових карт.Tetronga: ↑ 29.07.2026 15:45Колись АМД давала карти з 16-24 ГБ HBM пам'яті
Пан заперечує існування 4-гігових рикс 400/500?і мінімум 8 gddr5 в бюджетному сегменті, а тепер оцеА затички молодших лінійок взагалі могли бути 2-гіговими...
-
AssayMAS
Member
я лично видел селерон 1155 в паре rtx3060 и с 4ГБ ОЗУ и под нейро четотам... хоть кто то с условиями для нейронки ошибся и всё наглухо виснет... но всех устраивает ибо считается час на проце и озу, заместо минут только на видяхе... все офисные люди ходют кофий пьют - а почему - а потому что считается...erkins007: ↑ 30.07.2026 07:09А экономить 2к чтобы покупать потом видяху за 7к это разве что в каких-то бюджетных организациях
-
waryag
Member
Я не про сенс, а про факт існування. Були? Були. Та навіть 2ГБ були в лоу сегменті (з яким логічно порівнювати 9050).Tetronga: ↑ 30.07.2026 07:36 4 ГБ версії коштували всього лиш на 20-30 доларів дешевше за 8 ГБ в тому сенсу в їх існуванні ніколи не було
Відправлено через 19 хвилин 14 секунд:
CnC_General: ↑ 29.07.2026 23:13як скажете. мені крім ТТХ плати, тих що мене влаштовують, потім дивлюсь на радіатори на мосфети та якість системи охолодження. щоб після придбання моя система працювала довго та щасливо. та мене радувала. а те що можна отримати зверху 3-4-5 М2 слотів/2 відеокарта/круті та якісні мосфети.... - як приємний бонус.
так, я маю прямі руки та зможу випиляти з заготовки радіатора на заміну штатному (якщо є отвори кріплення куди поставити). але це останній шанс. краще попрацювати головою та передбачити деякі дрібниці завчасно. а потім тихими та спокійними вечорами гамати в очередну броділку/стрілялку/РПГ... із збереженої колекції СТІМ.
Когось приваблює максимум ФПС задешево. А когось - краще доплатити, зато потім буде привабливий шанс на апгрейд/ модернізації системи.
Комусь важливо робити апгрейд тут і зараз задешево. Бо через рік знову буде апгрейд системи. знову задешево.
А комусь - замінити проц та додати ще дві планки оперативки. Або просто апгрейднути відеокарту.
Навіщо цей потік свідомості?
Я зловив вас на брехні тричі:
- мамки, які ви називали народними, не є такими.
- мамка, яку радили на оверах, чудово справляється з будь-якими актуальними процесорами.
- та навіть дешеві мамки з вашого прикладу дозволяють поставити процесори, цікавіші за 7500ф, хоча для довгої безпроблемної роботи і доведеться робити додаткові рухи.
Захотіли гігу - то взяли і насолоджуйтеся. Навіщо вигадувати маячню?
-
CnC_General
Member
waryag: ↑ 30.07.2026 08:45
- спойлер
Я не про сенс, а про факт існування. Були? Були. Та навіть 2ГБ були в лоу сегменті (з яким логічно порівнювати 9050).Tetronga: ↑ 30.07.2026 07:36 4 ГБ версії коштували всього лиш на 20-30 доларів дешевше за 8 ГБ в тому сенсу в їх існуванні ніколи не було
Відправлено через 19 хвилин 14 секунд:
- спойлер
CnC_General: ↑ 29.07.2026 23:13як скажете. мені крім ТТХ плати, тих що мене влаштовують, потім дивлюсь на радіатори на мосфети та якість системи охолодження. щоб після придбання моя система працювала довго та щасливо. та мене радувала. а те що можна отримати зверху 3-4-5 М2 слотів/2 відеокарта/круті та якісні мосфети.... - як приємний бонус.
А комусь - замінити проц та додати ще дві планки оперативки. Або просто апгрейднути відеокарту.![]()
Навіщо цей потік свідомості?
Я зловив вас на брехні тричі:
- мамки, які ви називали народними, не є такими.
- мамка, яку радили на оверах, чудово справляється з будь-якими актуальними процесорами.
- та навіть дешеві мамки з вашого прикладу дозволяють поставити процесори, цікавіші за 7500ф, хоча для довгої безпроблемної роботи і доведеться робити додаткові рухи.
Захотіли гігу - то взяли і насолоджуйтеся. Навіщо вигадувати маячню?
- спойлер
0. Серед них є також плата яку Ви назвали. тому мимо.Народною була B650M-HDV/M.2, бо давала найкращі ТТХ за свою ціну і часто не поступалася дорожчим платам.
1. "народною" завжди буде та річ, яка коштує дешевше за інших. зараз такі та інші плати лежать повно на полицях магазинів трейд-ін. вибирай-нехочу.крім AsRock B650M-H/M.2+ також рекомендували ASRock B650M-HDV/M.2. якщо друга була дешевше та в наявності.- спойлер
- і це наслідок поширеного явища хоч щось урвати для себе надурняка коли можеш. Серед офісних працівників це перетворилось на зробити підніжку, в останній момент вклинитись та присвоїти собі результати роботи свого колеги та отримати премію, або трошки спустити на гальмах виконання роботи для іншого коли можна, взяти з роботи щось цінного та замінити на своє......
- цінність конектора Type-c зараз яка? підключити телефон на зарядку до компа? перекинути фото та відео 150Гб усе скопом за 14 хвилин замість півгодини USB 3.0? під'єднати переносний карман для дисків SSD? Як часто Вам таке потрібно робити на роботі? то то же.
- коли мені не вистачало 3 портів USB 3.0 (один USB 3.2 на задній планці плати залишив вільним) я купив окрему плату під РСІ-Е х1 (USB expension card 6xUSB-A 3.2 + 2xType-c).
Там 6хUSB 3.2 та 2хType-c Підключив усю периферію щоб не перевтикати різні проводи коли щось знадобиться.
- коли Ви будете використовувати вільний слот РСІ-Е 4.0х4???? поставите другу відеокарту? тоді і іншу, кращу материнку будете брати одразу з прицілом на це. Тобто він буде вільним, в довесок так сказать. Для мене бачу єдиний варіант, коли треба поставити карту перехідник на РСІ-Е і зробити бекап системи на резервний SSD М2 диск. Перший М2 система + ігри. другий М2 - фільми, музика, робочі файли, особисті фото, відео з відпочинку тощо.
- Для типового народного компа вимоги ДВА М2 диски, 4 порти USB та порт D-port/HDMI для монітора + РСІ-Е 4.0х16 для відеокарти. Усе інше для роботи/хотелки.
2. в таку народну мамку можна вставити усі актуальні процесори що підтримуються біосом такої материнки. Це ви натякаєте на 7500 / 7600 / 7700/ + 7800Х3Д????- мамка, яку радили на оверах, чудово справляється з будь-якими актуальними процесорами.
ну ок. згідний. на разі усі плати плати на В650 та В850 чипсеті можуть працювати з такими процесорами. Про А620 та В840 не знаю, не вивчав. Та немає бажання купувати саме - саме дешеве щоб перейти на АМ5 платформу. а потім думати що робити коли модернізацію чи апгрейд зробити на таку саму дешеву систему зробити неможливо.
3. Додаткові рухи це новий процесорний кулер замість боксового стока? примусовий обдув радіаторів охолодження мосфетів? Додати 2 вентиляттори на вдув, та ще 2 вентилятори на видув повітря з корпусу? (а як же тоді тренд купити народну мамку та можна шпілі-вілі за компом ?)) замінити блок живлення якщо там менше 650В? Організувати нормальний обдув зони відеокарти. бо з ігровою картою в малому корпусі буде тісно та гаряче?- та навіть дешеві мамки з вашого прикладу дозволяють поставити процесори, цікавіші за 7500ф, хоча для довгої безпроблемної роботи і доведеться робити додаткові рухи
- Але. Але я не бачив користувачів які на таку материнку поставили по апгрейду з Ryzen 5 7500f на Ryzen 7 7800/7800x/ Ryzen 9 7900. Як Ви кажете усі менше 16 ядерного та 32 поточного Ryzen 9 7950.
От коли поспілкуюсь з такими користувачами, та побачу як це вони на такій системі і працюють і грають... тоді і повірю що
4. Без обіди на Вас з мого боку на все це написане.- та навіть дешеві мамки з вашого прикладу дозволяють поставити процесори, цікавіші за 7500ф, хоча для довгої безпроблемної роботи і доведеться робити додаткові рухи.
Це лише моя думка та дії при підборі комплектуючих для себе. Так само і підбираю іншим знайомим. Спочатку хотелки, потім гроші, потім що можна знайти за такі гроші. а потім які будуть ньюанси підчас монтажу ПК. Краще заздалегідь попередити про таке, бо потім власник знатиме свідомо від чого відмовився, та що отримав. Та за що заплатив гроші.
5. Ви можете мати свою думку. І це Ваше право мати свою думку.
Ви ж людина? Ви ж не раб якийсь то там......
6. Гарного дня!
-
erkins007
Member
А я видел как покупают принтер HP с непрошиваемым картриджем и чисто принтер дороже чем МФУ от кенона. И что?AssayMAS: ↑ 30.07.2026 07:49я лично видел селерон 1155 в паре rtx3060 и с 4ГБ ОЗУ
Я же говорю в некоммерческих организациях где целью существования и есть попил бюджета возможно все.
Другое дело частные предприятия, вот там такие ситуации редкие
-
Kassatka
Member
Як випустити нормальний топ 24 Гб 384 біт (як в минулому поколінні) - так нє, а як кастрата 4 Гб 64 біт - так будь ласка...