Телевізор по HDMI не дружить з компом

Общие вопросы по настройке и разгону. А также прочие околокомпьютерные вопросы
Ответить
Автор
Junior

Хотів використати телевізор замість монітору, відʼєднав монітор, підʼєднав телика. Все було добре доки я не вимкнув комп. Телевізор повідомляє що немає сигналу і хоч ти трісни.
Rex
Member

Lumia
Він автоматично правильне джерело сигналу обирає? Там же не один HDMI. Якщо "так" - комп у властивостях системи бачить фізично другий монітор? Налаштування - Система - Екран.
dead_rat
Member

Lumia
Підкинути монітор і телек одночасно.
Скоріше за все бітність(8 чи 10 біт) чи HDR не дають йому автоматом ввімкнутися. В мене така сама проблема була, що телек по замовченню вмикав HDR і 10 біт(чи TrueColor воно в мене називалося)
MessiaH
Member

Подкинь одновременно моник и телек, выбери в настройках экрана отображать только на телеке, отруби монитор, после этого должно работать
Lumia
Junior

Та ну його в дупло. Переклацав все що можна було переклацати в панелі керування NVIDIA. Сигнал на телек подається тільки якщо одночасно з ним підключено також і монтор. Якщо, після завантаження Вінди, відʼєданти монітор, то телевізор працюватиме до наступного вимкнення компа.
bonya
Member

Магічна комбінація Win+P вирішує проблему
N0il
Member

Може бути кабель задовгий.
QFlash
Member

N0il: 01.08.2026 20:58Може бути кабель задовгий.
Шнур короткий L~0,5m/ різні використовував.
Також проблеми з підключенням ноута по HDMI до плазми. Рідко використовую, тому та проблема і не зовсім проблема.
N0il
Member

Взагалі добре знати модель тв та відеокарти
OverPow
Member

QFlash: 01.08.2026 21:10
N0il: 01.08.2026 20:58Може бути кабель задовгий.
Шнур короткий L~0,5m/ різні використовував.
Також проблеми з підключенням ноута по HDMI до плазми. Рідко використовую, тому та проблема і не зовсім проблема.
Так это что получается, топик стартер это тоже твой аккаунт?
Melki
Member

OverPow: 01.08.2026 22:35это что получается
получается да...

а шо, так можна было?
Filabatya
Member

Не твінкуй і не забанений будеш! Амінь B-)
Шаженла
Member

В качестве варианта костыля предлагаю купить эмитатор HDMI монитора. Заглушка ставится в порт и видеокарта думает монитор подключен. Я такой использую для стриминга удаленного игр.
kabostebeztak
Member

Lumia: 29.07.2026 09:52 Хотів використати телевізор замість монітору, відʼєднав монітор, підʼєднав телика. Все було добре доки я не вимкнув комп. Телевізор повідомляє що немає сигналу і хоч ти трісни.
У мене така хрінь була коли мій комп'ютер пробував вивести 2560 на 1080 на тб, що таке не підтримує. Став 1080п 60гц щоб точно працювало і налаштовуй на ТБ.

Відправлено через 2 хвилини 12 секунд:
Ну і кнопку source ніхто не відміняв
Lumia
Junior

MessiaH: 29.07.2026 11:51Подкинь одновременно моник и телек, выбери в настройках экрана отображать только на телеке, отруби монитор, после этого должно работать
В якості попередження іншим. Після цього нічого не запрацювало. В тому числі й монітор. Довелося завантажуватися в безпечному режимі та відкочуватися до останньої точки відновлення.
MessiaH
Member

Lumia
Странно как-то, вообще если у тебя подключено по кабелю что-то одно, то не должно было быть такой проблемы. Кабель отсоединил бы один от моника и всё
QFlash
Member

Lumia: 04.08.2026 10:33В якості попередження іншим. Після цього нічого не запрацювало. В тому числі й монітор. Довелося завантажуватися в безпечному режимі та відкочуватися до останньої точки відновлення.
Щось не то. Так не повинно бути. Воно не повинно впливати на програмну частину.
Ответить