Розробники вампірської рольової гри Blood of Dawnwalker планують створити сагу, яка об’єднає різні епохи

Обсуждение статей и новостей сайта
Відповісти
Автор
Повідомлення
Ararat
Member

Повідомлення

Пропоную обговорити Розробники вампірської рольової гри Blood of Dawnwalker планують створити сагу, яка об’єднає різні епохи
Короче кажучи вирішили скопіювати ідею бладлайнс редемшон.
ArmagedoonZergs
Member

Повідомлення

Мене завжди напрягає коли продукту ще немає, а вже будують плани по його розвитку на 50 років.
Ви для початку одну хорошу гру зробіть.
waryag
Member

Повідомлення

ArmagedoonZergs: 28.07.2026 10:08Мене завжди напрягає коли продукту ще немає, а вже будують плани по його розвитку на 50 років.
А мене ні. Це коштує копійки, не впливає на розробку поточної гри, зате рятує від потенційних проблем у майбутньому.

І навпаки, бісить, коли вже з першої-другої частини у розробників не сходиться ігровий світ і починається лютий реткон, чи взагалі кладуть болта на його логіку.
1234waltz
Member

Повідомлення

ArmagedoonZergs: 28.07.2026 10:08 Мене завжди напрягає коли продукту ще немає, а вже будують плани по його розвитку на 50 років.
З Конкордом так було, навіть мультфільм встигли випустити до релізу гри. А потім такі "ой всьо".
МОНАХ
Member

Повідомлення

► Занадто пізно по таймлайну світової історії почали, задля впровадження такої наскрізної ідеї, що пов'язуватиме ігри серії - то би вже десь ще з шумерів починати (згадалася The Dark Pictures Anthology: House of Ashes), щоб дійсно помітно-різні епохи і вайб були в кожній грі...
► ...Хоча :laugh: - яка ще на сьогодні серія?! Зараз як не взлетить перша гра, то і ідеї - кінець!
waryag
Member

Повідомлення

1234waltz: 28.07.2026 10:41З Конкордом так було, навіть мультфільм встигли випустити до релізу гри. А потім такі "ой всьо".
Свого часу овервотч продали шикарні короткометражки.
Чи будемо шукати тільки погані приклади?
Відповісти