Новини
Останні статті і огляди
Выбор звуковой карты
-
tablestikus
Member
Десь в дальніх планах у мене лежить ідея все таки спробувати окрему плату з юсб з зовнішнім живленням.Radio Bay: ↑ 26.07.2026 15:57У аудіо подлянка може ховатися де завгодно. По-перше, зміни на карту на НЕКовському чипі, по-друге, позбався цього ШШВПtablestikus: ↑ 26.07.2026 15:47Звісно
Відправлено через 41 секунду:
Як на моє вухо звук іде більш розбалансований по частотам. Але це імхоRadio Bay: ↑ 26.07.2026 15:57Гостріше, мабуть, звукtablestikus: ↑ 26.07.2026 15:53Включив OS - ну схоже що з ним верхні краще
-
Radio Bay
Member
Це геймченджер, але це одне слабке місце лишеtablestikus: ↑ 26.07.2026 15:59Десь в дальніх планах у мене лежить ідея все таки спробувати окрему плату з юсб з зовнішнім живленням
-
tablestikus
Member
Як на мене мені б хотілося по дефолту більше високив в NOS режимі, але не так багато як в OS.
-
Radio Bay
Member
Ото кабелюками і правлять такеtablestikus: ↑ 26.07.2026 16:01Як на мене мені б хотілося по дефолту більше високив в NOS режимі, але не так багато як в OS
-
tablestikus
Member
Та залишу на онкіо +2дБ та і все.
-
Z440_User
Member
Radio Bay, якщо ОдесаКабель, то чому одразу силовий шввп? Інших кабелів по твоєму вони не випускають?
Звідки цей снобізм до вітчизняного виробника?
Вони ж і аудіокабель виготовляють. Він окрім іншої міді, навіть інше плетіння має.
Звідки цей снобізм до вітчизняного виробника?
Вони ж і аудіокабель виготовляють. Він окрім іншої міді, навіть інше плетіння має.
-
S0N1C
Member
Z440_User
тобто питань як кабель накине верхів в тебе немає?
тобто питань як кабель накине верхів в тебе немає?
-
QFlash
Member
Z440_User
Він слухає кабелі і чує як бігають електорни
Але я думаю він любить НЧ як слони. Слон спілкується на інфранизьких частотах.
Він слухає кабелі і чує як бігають електорни
Але я думаю він любить НЧ як слони. Слон спілкується на інфранизьких частотах.
-
Z440_User
Member
кабель багато чого може накинути / прибрати. Завдяки своєму опору/індуктивності/ємності.
Інше питання в величині цих параметрів, щоб кабель міг повпливати на АЧХ в межах +/- 2дБ
-
QFlash
Member
Filabatya
Ага. Я не вживаю. Давно говорив.
Я без того дурний.
Ага. Я не вживаю. Давно говорив.
Я без того дурний.
-
Radio Bay
Member
У профілі дививсяZ440_User: ↑ 26.07.2026 16:11ОдесаКабель, то чому одразу силовий шввп?
1. Нема порівняньZ440_User: ↑ 26.07.2026 16:11Звідки цей снобізм до вітчизняного виробника?
2. Не вірю, що там лабораторія, гарний тракт для тестування. Є компанії, які доведено можуть. Це просто дешевий інсталяційний кабель для ремонтів. Я з такими у бухтах стикався. Типа Supra SKY 2X2.5 TRP B200, лайно. На довгі видстані на тилові колонки кидають, на фронти та центр ні
Відправлено через 3 хвилини 41 секунду:
От коли в тебе буде у наявності аудіотехніка, тоді поговоримо, куколдь далі, розповідати йому, флуда на 5 сторінокS0N1C: ↑ 26.07.2026 16:15тобто питань як кабель накине верхів в тебе немає?
Відправлено через 19 хвилин 41 секунду:
Чому Dali, вони займаються звуком та думали, що собі під OEM із своїм брендом обрати. Був в мене.Z440_User: ↑ 26.07.2026 16:11Він окрім іншої міді, навіть інше плетіння має
Чому Oyaide та Neotech? Ким тільки не оттестовано, і мною теж. Dali взагалі понти коштують. Сидіти на дешевій інсталяційній комутації може тільки той, хто не знає, як то працює, хоча ніхто не забороняє самому взяти готовий кабель під заставу у салоні та порівняти, щоб скласти свою думку. Це так і роблять, коли не впевнені. Але то розваги для дорослих хлопчиківв
-
QFlash
Member
Radio Bay
Ти реально думаєш що кабель звучить?
Ти реально думаєш що кабель звучить?
-
Radio Bay
Member
Необов'язково змінювати АЧХ можна підкреслити та обрізчити. Дурні якісь думки на рівні дитячого саду.Z440_User: ↑ 26.07.2026 16:18Інше питання в величині цих параметрів, щоб кабель міг повпливати на АЧХ в межах +/- 2дБ
-
Alexsandr
Member
выбор из бюджеток - задача не резать частоты и не шуметь, иметь хороший звук для активной акустики. JCALLY JM6 Pro или FiiO JIEZI или FiiO JA11 (все еще есть в продаже). FiiO JIEZI вроде бы пишут может шуметь.
Отправлено спустя 1 минуту 27 секунд:
Отправлено спустя 1 минуту 27 секунд:
Сколько уже было слепых сравнений и с бананами и вешалками, а кабель по прежнему играет нарушая законы физики.Radio Bay: ↑ 26.07.2026 16:48
От коли в тебе буде у наявності аудіотехніка, тоді поговоримо, куколдь далі, розповідати йому, флуда на 5 сторінок![]()
-
QFlash
Member
Ачх не змінюється на звуковій карті. Всю роботу виконує інтегральний amplifier/Radio Bay: ↑ 26.07.2026 17:00Необов'язково змінювати АЧХ можна підкреслити та обрізчити. Дурні якісь думки на рівні дитячого саду.
або параметричний еквалайзер.
Силовий модуль - це повторитель + підйом по dB. Гучності навалює по простому.
-
vdemeshko
Member
ну дыкtablestikus: ↑ 26.07.2026 15:53 сиджу на NOS
Отправлено спустя 5 минут 57 секунд:
яж написал как сделать ))) апсемплиниг кратный x2 хотя бы - 44.1->88.2tablestikus: ↑ 26.07.2026 16:01 Як на мене мені б хотілося по дефолту більше високив в NOS режимі, але не так багато як в OS.
-
tablestikus
Member
А можна більш детально як це зробити? Ніколи таким не маявся.vdemeshko: ↑ 26.07.2026 17:47яж написал как сделать ))) апсемплиниг кратный x2 хотя бы - 44.1->88.2tablestikus: ↑ 26.07.2026 16:01 Як на мене мені б хотілося по дефолту більше високив в NOS режимі, але не так багато як в OS.