Geekbench 7 отримав нові тести та змінив еталонну платформу на Ryzen 7 7700

Обсуждение статей и новостей сайта
Відповісти
Автор
Повідомлення
leif
Member

Повідомлення

Пропоную обговорити Geekbench 7 отримав нові тести та змінив еталонну платформу на Ryzen 7 7700

шо там Юра сьогодні відкорковує пляшечку шампанскього і йде до кацапів на ixbt поспілкуватись про тотальну перемогу АРМ в гікбенчі? :D
Afit
Member

Повідомлення

Навіть не думав що мій R7 7700 стане "еталоном платформи" :D
Vlaad13
Member

Повідомлення

Заслужено
Striker
Member

Повідомлення

Afit: 23.07.2026 14:15Навіть не думав що мій R7 7700 стане "еталоном платформи"
Так а що, найоптимальніший проц по ціна/продуктивність навіть зараз. Зібрав рік тому платформу на ньому ж, бо взяв його у нас за 9к, а 7800x3d коштував в 2 рази дорожче і не було жодного сенсу так переплачувати. Думав на 3-4 роки вистачить, але в майбутньому може перейду на 4к монітор і тоді він буде ще довше актуальним.
Afit
Member

Повідомлення

Striker: 23.07.2026 17:29
Afit: 23.07.2026 14:15Навіть не думав що мій R7 7700 стане "еталоном платформи"
Так а що, найоптимальніший проц по ціна/продуктивність навіть зараз. Зібрав рік тому платформу на ньому ж, бо взяв його у нас за 9к, а 7800x3d коштував в 2 рази дорожче і не було жодного сенсу так переплачувати. Думав на 3-4 роки вистачить, але в майбутньому може перейду на 4к монітор і тоді він буде ще довше актуальним.
Я теж рік тому змінив AM4. Навіть не віриться що так дешево по пам'яті повезло апгрейднутись. Стояв вибір між свіжоспеченим 9600Х і цим, бо по цінам схожі, але я подумав що й так в диспетчері завдань не побачу змін по обсягу пам'яті, а колонок по ядрам навіть стане менше! Що це буде за апгрейд? :laugh: А якшо серйозно то я подумав що в давінчі все ж хай старішого покоління ядра, але на 2 більше будуть доречнішими. А в іграх + - паритет. От так і зупинив вібір на 7700. Задоволений продуктивністю. Навіть встройка вже в нагоді стала :jump: Обслуговував відеокарту і вів прямий ефір з компа B-)
Ambrelka
Member

Повідомлення

вот бы щас свой толкнуть 7700 за 6500-7000
Відповісти