О, великая Шарма, бокс встаёт с колен
Новини
Останні статті і огляди
Microsoft тестує безплатну версію Xbox Cloud Gaming з рекламою
-
hohlid19
Member
Пропоную обговорити Microsoft тестує безплатну версію Xbox Cloud Gaming з рекламою
-
alex_sul
Advanced Member
От і метод зменшення збитків які натворили раніше! Пха...
Заява що не буде внутрішньоігрової реклами - на початкових етапах можливо і не буде. Але потім - буде. Майки відгукнулися на молебен EA
(Electronic Arts закликає розробників використовувати внутрішньоігрову рекламу)
Без жартів, тих хто буде це споживати і халявно грати - сила-силенна..
Заява що не буде внутрішньоігрової реклами - на початкових етапах можливо і не буде. Але потім - буде. Майки відгукнулися на молебен EA
Востаннє редагувалось 24.07.2026 09:50 користувачем alex_sul, всього редагувалось 2 разів.
-
yariksom
Member
Людей готових дивитися рекламу щоб пограти багато, можливо й вистрелить, крім того ніхто не заставить прямо її дивитися, за цей час можна щось інше зробити.
-
Keyser Soze
Member
Тариф будет такой: пять минут игры = десять минут просмотра рекламы

-
cacos
Junior
Ну вот и пересадят всех на облачный гейминг. Цены на комплектуху взвинтили, бесплатные игры завезли. Ещё немного и мало какой школьник, когда ему родители скажут: "нет денег на ПК" удержится от бесплатных облачных игр на смартфоне или каком-то древнем железе или мабуке Нео. А когда рынок игровых ПК загнётся, то можно взвинчивать цены на подписку и делать больше рекламы, чтобы играть было затруднительно и приходилось оплачивать подписочку.
-
LordTornado
Member
Да не будет никакой халявы! Там же написано, что играть можно будет только в игры из своей библиотеки. Т.е. игры всё равно нужно сначала купить. Это предложение расчитано на тех, у кого комп старый, но деньги на покупку любимой игры найдутся...alex_sul: ↑ 24.07.2026 09:46 Без жартів, тих хто буде це споживати і халявно грати - сила-силенна..
-
big_bang
Member
...мда
майбутнє на яке ми заслуговуємо
майбутнє на яке ми заслуговуємо
-
Denverson
Junior
Та нехай йдуть лісом зі своїм хмарним геймінгом:
В Україні досі недоступний.
Багатьох популярних ігор там немає, тобто у що грати?!
Воно таке ж сире як і windows в момент виходу.
В Україні досі недоступний.
Багатьох популярних ігор там немає, тобто у що грати?!
Воно таке ж сире як і windows в момент виходу.
-
cacos
Junior
Ничего допилят. И плавно пересадят всех на вечные подписки на всё и вся.Denverson: ↑ 24.07.2026 11:08Воно таке ж сире як і windows в момент виходу.
-
Creature4O
Member
буде як у 90-ті в прайм тайм 15 хвилин кіно чи передачі, та 10 хвилин реклами.
Гамселиш такий боса в інстансі, і тут тобі бах: " - Жилудак катьонка мєньшє напьорстка..."
А після реклами... виходиш з респа
Гамселиш такий боса в інстансі, і тут тобі бах: " - Жилудак катьонка мєньшє напьорстка..."
А після реклами... виходиш з респа
-
Ostin
Member
Тобто була думка, що можна буде грати в усе на світі безкоштовно?)LordTornado: ↑ 24.07.2026 10:36играть можно будет только в игры из своей библиотеки
Якщо воно працюватиме +\- стабільно, то я вам скажу так - це і буде майбутнє пк-геймінгу.
-
Afit
Member
Рекламних вставок безпосередньо під час ігрового процесу не буде. Я б додав: поки що 
-
tornadox
Member
для таких придумали геймпасLordTornado: ↑ 24.07.2026 10:36но деньги на покупку любимой игры найдутся...
-
NVo1
Member
завжди залишаться діаблоїди котрі пашуть в принципі на потатоПК, та інді, тому нафіг можуть пройти як будуть накручувать велику ціну.cacos: ↑ 24.07.2026 10:17 Ну вот и пересадят всех на облачный гейминг. Цены на комплектуху взвинтили, бесплатные игры завезли. Ещё немного и мало какой школьник, когда ему родители скажут: "нет денег на ПК" удержится от бесплатных облачных игр на смартфоне или каком-то древнем железе или мабуке Нео. А когда рынок игровых ПК загнётся, то можно взвинчивать цены на подписку и делать больше рекламы, чтобы играть было затруднительно и приходилось оплачивать подписочку.
-
taras_cs
Member
Я тут скрінив "пророцтва" вічного дефіциту та вічно високих цін на відеокарти у 2020-2021 роках - жодне з них не справдилося.cacos: ↑ 24.07.2026 10:17А когда рынок игровых ПК загнётся, то можно взвинчивать цены на подписку и делать больше рекламы, чтобы играть было затруднительно и приходилось оплачивать подписочку.
Реальність занадто складна, щоб підпорядковуватися простим цинічним формулам, на зразок вашої
Відправлено через 3 хвилини 18 секунд:
Я грав у Subnautica 2 на Xbox One у хмарі.
Якість помітно гірша, ніж на компі із норм відяхою. Там тупо все на мінімум, хоча в мене найдорожча підписка
-
kabostebeztak
Member
Ох і пам'ятаю я як у мене горіло коли я в варзон намагався по GeForce Now грати... ні.cacos: ↑ 24.07.2026 10:17 Ну вот и пересадят всех на облачный гейминг. Цены на комплектуху взвинтили, бесплатные игры завезли. Ещё немного и мало какой школьник, когда ему родители скажут: "нет денег на ПК" удержится от бесплатных облачных игр на смартфоне или каком-то древнем железе или мабуке Нео. А когда рынок игровых ПК загнётся, то можно взвинчивать цены на подписку и делать больше рекламы, чтобы играть было затруднительно и приходилось оплачивать подписочку.
Відправлено через 1 хвилину 16 секунд:
Еге, через років так 50, коли навіть без дротів навчаться все ж таки давати достатньо швидкий інтернет для цього. І коли навіть в най-конченішому ноутбуці стоятиме мережева карта та антени що даватимуть тобі ту швидкість на практиці.Ostin: ↑ 24.07.2026 12:44Тобто була думка, що можна буде грати в усе на світі безкоштовно?)LordTornado: ↑ 24.07.2026 10:36играть можно будет только в игры из своей библиотеки
Якщо воно працюватиме +\- стабільно, то я вам скажу так - це і буде майбутнє пк-геймінгу.
Відправлено через 2 хвилини 32 секунди:
В 2023 лише 32% господарств в педофільських штатах америКККи мали гігабітний інтернет або швидше
https://www.nexttv.com/news/percentage- ... 0OpenVault.
Відправлено через 1 хвилину 2 секунди:
Масове використання тонких клієнтів, на яких ти все робиш на якомусь сервері тупо непрактичне, як би ніхто не старався.
-
Mozdev
Member
Найпотужніша організація світу це спільнота доввбойобів, в них є всюди свої представникиalex_sul: ↑ 24.07.2026 09:46 От і метод зменшення збитків які натворили раніше! Пха...
Заява що не буде внутрішньоігрової реклами - на початкових етапах можливо і не буде. Але потім - буде. Майки відгукнулися на молебен EA(Electronic Arts закликає розробників використовувати внутрішньоігрову рекламу)
Особливо ті що ладні хавати будь-яке лайно.
-
zaqik
Member
Когда я последний раз смотрел телевизор - там в таком формате показывали художественные фильмы. Учитывая тенденцию на ухудшение всего в этом мире предполагаю, что сейчас стало ещё хуже, потому тем, кто смотрит телевизор, и игры в таком режиме подойдутпять минут игры = десять минут просмотра рекламы
-
SieG
Member
А у меня предложение еще круче, давайте на втором мониторе рекламу нонстопом, и пока она идет можно играть.
-
waryag
Member
Провалиться, як і перважна більшість геніальних ідей майків в ігровому підрозділі.Ostin: ↑ 24.07.2026 12:44Тобто була думка, що можна буде грати в усе на світі безкоштовно?)
Замість повернення до традиційної моделі монетизації вони все глибше закопують іксбокс.
Відправлено через 2 хвилини 29 секунд:
Щоб ти його накривав ганчіркою?SieG: ↑ 25.07.2026 06:26А у меня предложение еще круче, давайте на втором мониторе рекламу нонстопом, и пока она идет можно играть.
Відправлено через 30 хвилин 20 секунд:
Готовится занять более устойчивое положение?