Новини
Останні статті і огляди
NVIDIA підвищує ціни на комплекти з графічного процесора та пам’яті для відеокарт GeForce
-
unique-neon
Member
Ну нічого, людство знову почне грати у футбол, користувачі лише у виграші
-
The_Rusik
Member
Input_Lag
Стим дек перестали покупать же. Так же и ПК будет.
Я перестал обновлять ПК. Потому что сейчас хороший ПК уже по цене б/у мотоцикла или хорошего велосипеда. И есть еще хобби куда лучше чем игры (точнее недоигры, которые сейчас выпускают).
Стим дек перестали покупать же. Так же и ПК будет.
Я перестал обновлять ПК. Потому что сейчас хороший ПК уже по цене б/у мотоцикла или хорошего велосипеда. И есть еще хобби куда лучше чем игры (точнее недоигры, которые сейчас выпускают).
-
Ostin
Member
Пан в анабіозі був? Вже зараз купують значно менше, ні про яке звикання не може йти мова.Input_Lag: ↑ 24.07.2026 04:06будуть купляти як раніше
Одна із вагомих переваг грульок на компі була їх дешевизна. Тобто дешеве залізо + ігри на здачу (а багато ще й піратили). Зробити з пк елітний геймінг - це фактично поховати напрям як такий. Лишиться кілька поціновувачів з безлімітним доступом до грошей та парочка "нуна больше зарабативать". Всі нормальні люди успішно змінять хобі.
В мене, звісно, дещо викривлена статистика. Бо я не знаю жодної людини, яка занесла штуку зелених за відеокартку, щоб вечорами наярювати в ігрульки) І з моїх спостережень, таких людей я так і не побачу на власні очі, окрім форумів)
-
EvhenS
Member
Роки чотири молився за безаварійну роботу Rx570, тепер за безаварійну роботу Rx 6700xt молитися буду.
-
dead_rat
Member
Отут проблема, що за що не візьмися, а знайти хоббі без заносу штуки баксів дуже важко.Ostin: ↑ 24.07.2026 09:34Пан в анабіозі був? Вже зараз купують значно менше, ні про яке звикання не може йти мова.Input_Lag: ↑ 24.07.2026 04:06будуть купляти як раніше
Одна із вагомих переваг грульок на компі була їх дешевизна. Тобто дешеве залізо + ігри на здачу (а багато ще й піратили). Зробити з пк елітний геймінг - це фактично поховати напрям як такий. Лишиться кілька поціновувачів з безлімітним доступом до грошей та парочка "нуна больше зарабативать". Всі нормальні люди успішно змінять хобі.
В мене, звісно, дещо викривлена статистика. Бо я не знаю жодної людини, яка занесла штуку зелених за відеокартку, щоб вечорами наярювати в ігрульки) І з моїх спостережень, таких людей я так і не побачу на власні очі, окрім форумів)
В голову приходить чи читати книги чи легка атлетика: кросівки, футболка та може смарт годинник.
Все інше пожирає кеш просто неймовірно в порівнянні з ПК
-
Timedemo
Member
Гриби, рибалка, ретро комп для ретро ігр, спорт., і т д.dead_rat: ↑ 24.07.2026 10:11Отут проблема, що за що не візьмися, а знайти хоббі без заносу штуки баксів дуже важко.Ostin: ↑ 24.07.2026 09:34 Пан в анабіозі був? Вже зараз купують значно менше, ні про яке звикання не може йти мова.
В голову приходить чи читати книги чи легка атлетика: кросівки, футболка та може смарт годинник.
-
yariksom
Member
Тут ти не один, скоро свою окрему церкву організуємEvhenS: ↑ 24.07.2026 09:47 Роки чотири молився за безаварійну роботу Rx570, тепер за безаварійну роботу Rx 6700xt молитися буду.
-
Shaolin_Style
Member
В принципе для многих людей сейчас их внутренний моральный компас, никак не останавливает от убийства человека ради наживы, но заявлять что все владельцы нв карт готовы будут убивать это уже перебор даже для троля. Хотя может я просто быдло зеленое, и не разбираюсь в вопросеShepard1985: ↑ 23.07.2026 15:12 Зелене бидло і так готово продати нирку, тому це не проблема. Якщо треба буде вбити когось за карту, то це буде не проблема.
-
unique-neon
Member
В мене знайомі (десь так 95%) взагалі не цікавляться відео іграми. Я і сам все менше граю, за рік кілька тайтлів пройду, та і все на тому. Це при тому, що вільний час є, але цікавіше його витратити на щось доречніше ніж south of midnight. Медіа індустрію взагалі понесло в болото. Наприклад "Одісею" на тижні переглянув - ну сильно більшого очікував від Нолана, ще трохи і Уве Бол вирветься у лідери кінематографу. Що вже про ігри казати, єдине що цього року таки сподобалось, це "dave the diver", грав на інтеграшці.Ostin: ↑ 24.07.2026 09:34В мене, звісно, дещо викривлена статистика. Бо я не знаю жодної людини, яка занесла штуку зелених за відеокартку, щоб вечорами наярювати в ігрульки) І з моїх спостережень, таких людей я так і не побачу на власні очі, окрім форумів)
-
cacos
Junior
unique-neon: ↑ 24.07.2026 08:24Ну нічого, людство знову почне грати у футбол, користувачі лише у виграші
-
Ostin
Member
Так вже жunique-neon: ↑ 24.07.2026 10:29Уве Бол вирветься у лідери кінематографу
-
Mozdev
Member
Не звикнуть, бо ціну тоді ще піднімуть і буде умовна 8050 коштувати 1000 баксів.Input_Lag: ↑ 24.07.2026 04:06 Усі звикнуть до нових цін та будуть купляти як раніше, бо якщо не купиш зараз то потім будет ще дорожче а потужність десь така ж, тільки генераціі та ШІ.
-
dead_rat
Member
Спорт? Велосипеди від 2к$, літній шмот 300$, шмот на холодну погоду ще косарь. Виїзд покатати в горах від косаря.Timedemo: ↑ 24.07.2026 10:17Гриби, рибалка, ретро комп для ретро ігр, спорт., і т д.dead_rat: ↑ 24.07.2026 10:11
Отут проблема, що за що не візьмися, а знайти хоббі без заносу штуки баксів дуже важко.
Та взагалі, будь які збори спортивні - купа грошей. Хоч біг, хоч плавання, хоч харчування в тренажерці.
Звичайно можна дешевше, але це вже аналог геймінгу в Counter Strike 1.6
-
Ostin
Member
Одна справа, коли ти тицяв мишку і не заносив, і зовсім інша справа, коли треба занести за відюху, потім озу+ссд, і тут вже не штука баксів. А в такому варіанті купити норм велик або стати мотоциклістом - це вже одного поля ягідки нарівні з тицянням. Я розумію, що ті, хто полюбляє мишку, інерційно будуть туди ж тягнутись. Але от молода людина, не обтяжена синдромом пк-шника - нахіба оце все їй взагалі?dead_rat: ↑ 24.07.2026 10:11знайти хоббі без заносу штуки баксів дуже важко
Портативне аудіо взяти. За 2-3 тисячі зараз можна купити дуже пристойний плеєр і навушники, і от тобі хобі. А раніше в порівнянні це було багатий аудіофіл проти народного пк-шника.
Востаннє редагувалось 24.07.2026 10:45 користувачем Ostin, всього редагувалось 1 раз.
-
S0N1C
Member
Ціеи вас можуть здивувати, в залежності що для вас ретроTimedemo: ↑ 24.07.2026 10:17Гриби, рибалка, ретро комп для ретро ігр, спорт., і т д.dead_rat: ↑ 24.07.2026 10:11
Отут проблема, що за що не візьмися, а знайти хоббі без заносу штуки баксів дуже важко.
-
dead_rat
Member
Взагалі не треба, але ти давно не перевіряв скільки коштує вєлік для душі, а не бу корч щоб в магаз проїхатися.Ostin: ↑ 24.07.2026 10:44Одна справа, коли ти тицяв мишку і не заносив, і зовсім інша справа, коли треба занести за відюху, потім озу+ссд, і тут вже не штука баксів. А в такому варіанті купити норм велик або стати мотоциклістом - це вже одного поля ягідки нарівні з тицянням. Я розумію, що ті, хто полюбляє мишку, інерційно будуть туди ж тягнутись. Але от молода людина, не обтяжена синдромом пк-шника - нахіба оце все їй взагалі?dead_rat: ↑ 24.07.2026 10:11знайти хоббі без заносу штуки баксів дуже важко
Востаннє редагувалось 24.07.2026 10:48 користувачем dead_rat, всього редагувалось 1 раз.
-
Ostin
Member
Відеокарта для душі теж не штуку коштує)dead_rat: ↑ 24.07.2026 10:45вєлік для душі
-
МОНАХ
Member
► "Зравствуй гєймінг - Новий рік! Куртка з крокодила..." - чи як там в тій пісенці? - "Подарунки від ШІ! Грьобані муд...ла!".
Це вже без жартів початок глобальної реструктуризації звичного нам світу ПК-комплектуючих... на жаль. Навіть коли (або - якщо) "ШІ-бульбашка" таки лусне, навряд чи все повернеться до того стану, як було (по ціноутворенню так точно ні). Кілька моїх знайомих, що протягом останніх місяців 8-9 запитували мене, що б зібрати для своїх малих для ігор, яку відеокарту взяти - зараз, коли я нагадую про це, матюкаються і кажуть, мол, он смартфон має - хай грається... якщо не хоче на стадіон чи на "велик".
-
Ostin
Member
Я зовсім не намагаюсь сказати, що інші хобі - це шара. Навпаки, пк був шарою. А зараз буде грати в лізі інших, традиційно більш дорогих хобі. Чи варті ці грульки таких вкладень - час покаже.
-
dead_rat
Member
5080 коштує півтори. 5090 то для збоченців.Ostin: ↑ 24.07.2026 10:46Відеокарта для душі теж не штуку коштує)dead_rat: ↑ 24.07.2026 10:45вєлік для душі
Вєлік щоб було добре - 3к, щоб не хотілося через пів року грейдити - 5к якщо пошукати. Вело джерсі(футболка) - стали 100-200
Відправлено через 50 секунд:
Отут в яблучко. ПК все ще дешевше середнього по палаті, але росте в все інше теж скажено ростеOstin: ↑ 24.07.2026 10:50 Я зовсім не намагаюсь сказати, що інші хобі - це шара. Навпаки, пк був шарою. А зараз буде грати в лізі інших, традиційно більш дорогих хобі. Чи варті ці грульки таких вкладень - час покаже.