Ігри від ХойоГеральт: ↑ 23.07.2026 10:16Звідки впевненість, що там була укр. мова в шкільній програмі?MqM: ↑ 23.07.2026 03:39 Одразу видно, які оцінки були з укр мови![]()
По темі: чи хтось може назвати ААА на Unity? Рушій виключно для інді.
Новини
Останні статті і огляди
Анонсовано ігровий рушій Unity 7
-
Polaris
Member
-
пирожок с малиной
Member
новый аркнайтс на юнити шикарная картинка не лагает и всё тащит в отличии от вузеринг вейвс на которую я слышал жалобы от челиков с 90 картами
-
XXXshadyXXX
Member
ПодтверждаюГеральт: ↑ 23.07.2026 14:54Що то барахло, що то )
-
kabostebeztak
Member
Так, рушій, тому, що game engineThe_Rusik: ↑ 22.07.2026 16:20 Рушій![]()
Заходишь в автосалон, а там тебе рушій 1.4 літра... Потужність рушія 100к.с....
Бред же... Как и геловін...
Слово "engine" ти розумієш?
Хоча б русняве "движок" в твою тупу голову помістилось?
Відправлено через 23 секунди:
тебе теж це стосується
-
Kypatop01
Member
Ещё ж тока анонсировали, как всегда куча переносов будет, да и вероятнее всего не без проблем.
Посмотреть бы "примеры" в сравнении.
Посмотреть бы "примеры" в сравнении.
-
пирожок с малиной
Member
не тебе решать кого что качается чсв патриотикkabostebeztak: ↑ 24.07.2026 01:17Так, рушій, тому, що game engineThe_Rusik: ↑ 22.07.2026 16:20 Рушій![]()
Слово "engine" ти розумієш?
Хоча б русняве "движок" в твою тупу голову помістилось?
Відправлено через 23 секунди:тебе теж це стосується
-
Zakarul
Member
да тут много такого.The_Rusik: ↑ 22.07.2026 16:20 Рушій![]()
Руший, блок харчування. Тут бывает жесть
-
MqM
Member
Навіть відкидаючи те, що це кацапське сміття. То в якому місці це ааа? Якщо ні планці бюджету, ні якості не відповідає?XXXshadyXXX: ↑ 23.07.2026 13:54Тарков ещёГеральт: ↑ 23.07.2026 10:16По темі: чи хтось може назвати ААА на Unity? Рушій виключно для інді.
-
XXXshadyXXX
Member
Воу, релакс ма бой, не зажигайся. Я просто привел пример игры, которая имеет популярность и на западном рынке тоже. И я прекрасно знаю, кто её делал. И да, это скорее это недо ААА, даже скажем АА игра.MqM: ↑ 25.07.2026 01:28Навіть відкидаючи те, що це кацапське сміття. То в якому місці це ааа? Якщо ні планці бюджету, ні якості не відповідає?
То что игра калл, думаю что да. Вообще эксракшн тема в играх, это калл априори, лудоманская чухня
-
пирожок с малиной
Member
ну да игра всего то лишь прародитель жанра за которой дожрали идею и другие студии куда ей до нашего сталкера, особенно если учитывать что тарков от них а не от насMqM: ↑ 25.07.2026 01:28Навіть відкидаючи те, що це кацапське сміття. То в якому місці це ааа? Якщо ні планці бюджету, ні якості не відповідає?
-
MqM
Member
Популярність має, але та гра технічно крива, чітери, і постійна намахалово з перепродажем останнього повного виданняXXXshadyXXX: ↑ 25.07.2026 02:01Воу, релакс ма бой, не зажигайся. Я просто привел пример игры, которая имеет популярность и на западном рынке тоже. И я прекрасно знаю, кто её делал. И да, это скорее это недо ААА, даже скажем АА игра.MqM: ↑ 25.07.2026 01:28Навіть відкидаючи те, що це кацапське сміття. То в якому місці це ааа? Якщо ні планці бюджету, ні якості не відповідає?
То что игра калл, думаю что да. Вообще эксракшн тема в играх, это калл априори, лудоманская чухня![]()
Екстракшен шутери, як концепція має сенс - тим більше в реальності такі місії є.
Отправлено спустя 2 минуты 13 секунд:
Перепис ідіотів, які хочуть блиснути своєю тупістю продовжується. Те, що ви недорозвинуті досі не вивчили укр мову, явна помилка держави. От якби без знань укр мови не брали на роботу, ваші жартики вислуховували такі самі бомжі під мостом під картонкамиZakarul: ↑ 24.07.2026 16:07да тут много такого.The_Rusik: ↑ 22.07.2026 16:20 Рушій![]()
Руший, блок харчування. Тут бывает жесть![]()
Отправлено спустя 2 минуты 42 секунды:
Я щось невпевнений, що це точно так, а от те, що «відомий» представник так.пирожок с малиной: ↑ 25.07.2026 02:16ну да игра всего то лишь прародитель жанра за которой дожрали идею и другие студии куда ей до нашего сталкера, особенно если учитывать что тарков от них а не от насMqM: ↑ 25.07.2026 01:28
Навіть відкидаючи те, що це кацапське сміття. То в якому місці це ааа? Якщо ні планці бюджету, ні якості не відповідає?![]()
Навіть, якщо безапеляційно вважати першовідривачем, то це не скасовує наскільки воно криве. У шутерів теж було чимало першовідкривачів, але ми памятаємо саме Дум
До речі ші підказує, що The Division з Dark Zone випередив той тарков
-
XXXshadyXXX
Member
У тебя в The Division пропадает только лут с Dark Zone при смерти, PVE лут остаётся, та и Dark Zone - это кусок игры "доп режим", а не основа. Люди могут спокойно играть себе в PVE где находится основная концепция игры.MqM: ↑ 25.07.2026 03:42До речі ші підказує, що The Division з Dark Zone випередив той тарков