Новини
Останні статті і огляди
Доповнення Songs of the Past для The Witcher 3 буде представлено на виставці Gamescom 2026
-
dead_rat
Member
-
D_ad
Member
Good news, everyone!
-
alex_sul
Advanced Member
Ох ЛЯПОТА! 
-
proos
Member
Это мы ждём конечно)
Надеюсь прокачку пофиксят.
Надеюсь прокачку пофиксят.
-
GreenMile
Member
Буде цікавий досвід знову пограти у В3 через стільки років і пройдених ігор
-
big_bang
Member
Гарна новина !
Є привід стряхнути пил з геймпаду і продути системник !
Геральд, ми скоро будемо !
Є привід стряхнути пил з геймпаду і продути системник !
Геральд, ми скоро будемо !
-
Telcontar
Member
Гервант же! Із Рибліbig_bang: ↑ 22.07.2026 10:54 Геральд, ми скоро будемо !
-
DiGiTaL
Member
перепройду еще разок, полностью

-
Filabatya
Member
спочатку це доповнення, потім кіберпанковське в 27 році і можна їх перший раз грати 
-
Skiff93
Member
Спробував недавно пограти Відьмака 3 з новим графоном 
Як же він жахливо зберігся і ці некстген апдейти графону не допомагають.
-
kairo
Member
Я грав в 2023му і гра виглядала шикарно.Skiff93: ↑ 22.07.2026 12:04Спробував недавно пограти Відьмака 3 з новим графоном
-
proos
Member
Skiff93
Не сказал бы. Недавно буквально запускал просто побегать. Выглядит отлично!
Отправлено спустя 3 минуты 58 секунд:
Filabatya
Какое киберпанковское?
Не сказал бы. Недавно буквально запускал просто побегать. Выглядит отлично!
Отправлено спустя 3 минуты 58 секунд:
Filabatya
Какое киберпанковское?
-
Filabatya
Member
proos
десь читав, напевно чутки, тепер пише що ліберті була останнім. значить панк треба спробувати) куплена фулл версія пів року тому ще)
десь читав, напевно чутки, тепер пише що ліберті була останнім. значить панк треба спробувати) куплена фулл версія пів року тому ще)
-
proos
Member
Filabatya
Да, свобода это последнее длс, команда ушла работать над второй частью, пару челиков оставили править баги длс.
Ща пройду елден ринг и хочу пройти киберпанк, третий раз
Да, свобода это последнее длс, команда ушла работать над второй частью, пару челиков оставили править баги длс.
Ща пройду елден ринг и хочу пройти киберпанк, третий раз
-
МОНАХ
Member
► dead_rat, максимально вичерпно проілюстровано
. (завжди чомусь недолюблював цей мем, чого б він там не стосувався, але в даному випадку - краще і не скажеш; чисто з точки зору брати чи ще сумніватися - тут можуть навіть демонстрацій вже ніяких не робити, хіба для більшого розголосу і охвату аудиторії).
, але як перемкнувся тоді на звичайну версію, так досі, навіть з новою картою, граюсь саме на цій версії... я реально кайфую і від того, як він і без трасувань виглядає
.
Чи правильно я розумію, що Ви ще ні разу "не присаджували собі в голову Джонні Сільверхенда"?
А ЯК - ТАК?!
.
► Я був спробував - НАВІЩОСЬ! - на 1660Ті запустити... не знаю, що я там хотів побачитиSkiff93: ↑ 22.07.2026 12:04 Спробував недавно пограти Відьмака 3 з новим графоном
► В якому сенсі - "спробувати"?Filabatya: ↑ 22.07.2026 12:35 ...десь читав, напевно чутки, тепер пише що ліберті була останнім. значить панк треба спробувати) куплена фулл версія пів року тому ще)
- спойлер
- ► Я вже другу книжку з класичної трилогії Гібсона завершую - "Відсічка на рахунок "нуль" (він же більш відомий в наших перекладах "Граф нуль"). В цій книжці капець як гарно розкривається "банда вудуїстів" саме як нетранерів
, точніше - якщо в СР2077 не дуже зрозуміло, а чому і нащо саме гаїтянська культура, при чому там вуду, Дамбала і все оце, то просто основа цього пішла з книги, а в книзі - дуже цікаво то все розкривається...
-
fantomrulezz
Member
В ремастері на ультрах Відьмак 3 виглядає краще багатьох сучасних RPG, що виходили за останні роки (наприклад Starfield, Dragon's Dogma 2, Avowed, Outer Worlds 2, Tainted Grail: The Fall of Avalon, Vampire: The Masquerade – Bloodlines 2 і т.д.). Правда і жере продуктивність відповідно.Skiff93: ↑ 22.07.2026 12:04Спробував недавно пограти Відьмака 3 з новим графоном
-
Skiff93
Member
Ну запускав я на ультрах на RX 9070 і якось не дуже воноfantomrulezz: ↑ 22.07.2026 16:13В ремастері на ультрах Відьмак 3 виглядає краще багатьох сучасних RPG, що виходили за останні роки (наприклад Starfield, Dragon's Dogma 2, Avowed, Outer Worlds 2, Tainted Grail: The Fall of Avalon, Vampire: The Masquerade – Bloodlines 2 і т.д.). Правда і жере продуктивність відповідно.Skiff93: ↑ 22.07.2026 12:04Спробував недавно пограти Відьмака 3 з новим графоном
В Обсідіан нормальних художників взагалі ніби немає та й програмістів також.
Догму і Старфілд не грав, але сумніваюся, що реально там гірше графон.
Ви трішки перебільшуєте мені здається.
-
kairo
Member
Не знаю, як Tainted Grail, але в Скайрімі графон з епохи динозаврів. Я його вкотре поставив років п'ять назад і просто офігів, наскільки гра застаріла графічно.Skiff93: ↑ 22.07.2026 16:50Tainted Grail виглядає гірше Скайріму взагалі
-
Skiff93
Member
kairo: ↑ 22.07.2026 17:16Не знаю, як Tainted Grail, але в Скайрімі графон з епохи динозаврів. Я його вкотре поставив років п'ять назад і просто офігів, наскільки гра застаріла графічно.Skiff93: ↑ 22.07.2026 16:50Tainted Grail виглядає гірше Скайріму взагалі
це, звісно ж, трохи гіпербола, але те що гра виглядає не дуже і прямо ультрадешево - факт.
а ще інколи дропи до 70 ФПС на RX 9070 на рівному місці, коли на екрані майже нічого не відбуваєтся.
а я Скайрім останній раз запускав більше десяти років тому, бо гра якщо чесно так собі
-
D_ad
Member
Хотілося б:
1) швидкого перемикання білдів - щоб можна збуло зберігати пресети скіллів та зброї/броні на швидкі комірки та так само, по кліку, застосовувати;
2) менше "кров та вино" та більше "кам'яних сердець";
3) перероблення (або бафу) деяких все ще безпонтових скіллів та перків броні;
Що точно має бути:
1) нова колода карт для гвинту.
1) швидкого перемикання білдів - щоб можна збуло зберігати пресети скіллів та зброї/броні на швидкі комірки та так само, по кліку, застосовувати;
2) менше "кров та вино" та більше "кам'яних сердець";
3) перероблення (або бафу) деяких все ще безпонтових скіллів та перків броні;
Що точно має бути:
1) нова колода карт для гвинту.