Новини
Останні статті і огляди
Потрібна допомога по апгрейду
-
Kopstr
Member
Вітаю спільното, наразі маю 5700x3D Ryzen та 32 гб та 5080, граю в 4к при DLSS Quality. Чи заміна 5700x3d на 9800x3D матиме якийсь шалений буст в іграшках в 4к c DLSS Quality ?
-
S0N1C
Member
думаю шо не матиме
-
Filabatya
Member
Kopstr
Оледік є, а якщо знайду
Оледік є, а якщо знайду
-
FirstTDM
Member
В этом режиме для ААА современных синглов - видяха решает всё! Ну почти всё...Kopstr: ↑ 18.07.2026 14:125080, граю в 4к при DLSS Quality
Ну и откуда он (шалений буст) теоретически возьмётся в 4К DLSS Quality для ААА современных синглов?Kopstr: ↑ 18.07.2026 14:12матиме якийсь шалений буст в іграшках в 4к c DLSS Quality
Отправлено спустя 1 минуту 31 секунду:
Ага... лучше бабло вложить в замену монитора на олед...Filabatya: ↑ 18.07.2026 14:44Оледік є, а якщо знайду
-
Kopstr
Member
Filabatya
Mini Ledik є ) приїхав оледік 4 покоління то повернув ) але ОЛЕДІК якщо нема гарного монітора то непогана річ )
Відправлено через 50 хвилин 57 секунд:
FirstTDM
Тобто я правильно розумію що там буде різниця коли ти граєш в іграшки з 1440p або 1080p ?
Mini Ledik є ) приїхав оледік 4 покоління то повернув ) але ОЛЕДІК якщо нема гарного монітора то непогана річ )
Відправлено через 50 хвилин 57 секунд:
FirstTDM
Тобто я правильно розумію що там буде різниця коли ти граєш в іграшки з 1440p або 1080p ?
-
FirstTDM
Member
Ну да... в 4K Quality особой разницы в синглах ААА не будет (куча тестов в сети), а вот когда упадем на уровень 1080р или в онлайн игрушки 1080р - тут проц может стать важным компонентом ПК...Kopstr: ↑ 18.07.2026 15:48Тобто я правильно розумію що там буде різниця коли ти граєш в іграшки з 1440p або 1080p ?
-
Steelmax
Member
Можно ожидать 5-10%, не более. С 4К и подавно упор в гпу.
Лучше сохранить деньги на потом.
Свежие тесты в честь ремастера 5800x3d:
Лучше сохранить деньги на потом.
Свежие тесты в честь ремастера 5800x3d:
-
Kopstr
Member
Steelmax
FirstTDM
S0N1C
Дякую вам за пораду
FirstTDM
S0N1C
Дякую вам за пораду
-
Filabatya
Member
5-10% в 4к - це майже, як з 5070ті на 5080 перейти.
А це ідея) чи воно з 9700x на 9800х3d так не спрацює
mertvei
просто сидіти і кожен день б у ддр5 моніторити, поки гарний кіт не знайдеться, все решта вже майже однакове по ціні через ці люті оверпрайси на ам4 х3д
А це ідея) чи воно з 9700x на 9800х3d так не спрацює
mertvei
просто сидіти і кожен день б у ддр5 моніторити, поки гарний кіт не знайдеться, все решта вже майже однакове по ціні через ці люті оверпрайси на ам4 х3д
- спойлер
- просто все решта лишиться, ваш КЕП

Востаннє редагувалось 18.07.2026 17:20 користувачем Filabatya, всього редагувалось 6 разів.
-
mertvei
Member
Kopstr
Я би не міняв на такому місці,зміна 5700 нічого не дасть твого,хвді ти перейдешь на 5090,і то не факт,а в майбутньому там все одно міняти ,систему вже повністю,я б на такому місці вже дочекався,ддр6 і нових проців.Но тут е момент,які будуть ціни в майбутньому,захмарні ніхто не ,знае ,а переходити на ам 5, вже дорого,а дальше мабуть буде ще дорожче,сам думай ,тут вирішувати тільки тобі.
Отправлено спустя 1 минуту 7 секунд:
Якщо маешь можливість зараз і сьогодні ставити ам 5,я б не вагався напевно на твому місці,потім буде, значно дорожче,так що напевно все такі те що я зверху написав не міняти ,може і помилка.
Отправлено спустя 3 минуты 38 секунд:
І та зверху праві при переході,на 9800 навіть в 4к матимешь 15 відсотків напевно,а це немало плюс запас на майбутнє.
Отправлено спустя 1 минуту 13 секунд:
Це при умові ,що в тебе там монітор не 60 герц ,а більше.
Отправлено спустя 2 минуты 4 секунды:
Filabatya
Правий до речі на рахунок пам'яті як варіант,ліпше зараз купувати з тими,цінами.
Я би не міняв на такому місці,зміна 5700 нічого не дасть твого,хвді ти перейдешь на 5090,і то не факт,а в майбутньому там все одно міняти ,систему вже повністю,я б на такому місці вже дочекався,ддр6 і нових проців.Но тут е момент,які будуть ціни в майбутньому,захмарні ніхто не ,знае ,а переходити на ам 5, вже дорого,а дальше мабуть буде ще дорожче,сам думай ,тут вирішувати тільки тобі.
Отправлено спустя 1 минуту 7 секунд:
Якщо маешь можливість зараз і сьогодні ставити ам 5,я б не вагався напевно на твому місці,потім буде, значно дорожче,так що напевно все такі те що я зверху написав не міняти ,може і помилка.
Отправлено спустя 3 минуты 38 секунд:
І та зверху праві при переході,на 9800 навіть в 4к матимешь 15 відсотків напевно,а це немало плюс запас на майбутнє.
Отправлено спустя 1 минуту 13 секунд:
Це при умові ,що в тебе там монітор не 60 герц ,а більше.
Отправлено спустя 2 минуты 4 секунды:
Filabatya
Правий до речі на рахунок пам'яті як варіант,ліпше зараз купувати з тими,цінами.