Вело овери?

Разговоры обо всем
Відповісти
Автор
Повідомлення
Барбарис
Member

Повідомлення

wow_w, а хіба вони доставляють? Вони ніби дхл по Європі, а тоді можна перевізником. Дхл припинив возити до нас, лише від нас. Чи вже змінилось щось?
walkman3000
Member

Повідомлення

wow_w: 06.07.2026 16:47байк діскаунт пише: доставка в Україну цього товару 24.99 євро і ціна без податку 33.61
M 462 27.5" 32H у нас 3500 вже умовно завтра але можна спробувати замовити ще Schwalbe Tire Booster, бо я #$@нусь з безкамеркою
Барбарис
Member

Повідомлення

walkman3000, я тугі ставлю автокомпресором(швальби, наприклад, а максіси і ручним стають).
wow_w
Member

Повідомлення

Барбарис: 06.07.2026 17:40 wow_w, а хіба вони доставляють? Вони ніби дхл по Європі, а тоді можна перевізником. Дхл припинив возити до нас, лише від нас. Чи вже змінилось щось?
Якщо чесно без поняття, я напряму не замовляв, а раніше як заходив на сайт, то не бачив доставки в Україну, зараз світиться така можливість. А як вона вживу працює не знаю, думаю хтось спробує і розповість :rotate:
wow_w
Member

Повідомлення

wow_w
Member

Повідомлення

nutman
Member

Повідомлення

Как дела с тцк в таких поездках, часто встречаются?
wow_w
Member

Повідомлення

У мене є роздруковані військовооблікові документи і діюча відстрочка, тому до 02.08.26 я не турбуюсь про ТЦК. Я думаю як і всюди десь їздять десь стоять, це лотерея зустріти. Ну в такій жопі як закинутий карєр чи польова дорога де одне- два авто вдень проїзджають від сили, їх точно не має.
Барбарис
Member

Повідомлення

Хтось пробував 3Д сідла? Реально відчувається різниця? Цікаво, але Specialized чи фізік вартують не дуже якось для спроби.
dead_rat
Member

Повідомлення

Барбарис: 18.07.2026 16:12 Хтось пробував 3Д сідла? Реально відчувається різниця? Цікаво, але Specialized чи фізік вартують не дуже якось для спроби.
Звичайно що нема ніякого профіту з них.
Хоч карбонові, хоч 3д - відрізняється лише вага і психологічна довжина.
Hotspur
Member

Повідомлення

Барбарис: 18.07.2026 16:12 Хтось пробував 3Д сідла? Реально відчувається різниця? Цікаво, але Specialized чи фізік вартують не дуже якось для спроби.
я занадто важкий для них
1985god
Member

Повідомлення

Барбарис: 06.06.2026 14:08 Та існує достатньо легких електричок типу каньйонів, де невеликий запас ходу та акуратні рами. Елктромтб це тупо для спортсменів, де вже не вистачає передаточного числа для підйомів.
от нагадали мені про круті підйом
При переході з МТБ на Шосер я зрозумів що більшість крутих апхілів (торчків ) у м.Львів треба проходити стоячи на ногах, що призводить до більшого зносу трансмісії, аж якось страшнувато так навалювати своїм 80+ кг стоячи на педалях в гору :shuffle: Так я розумію що шосер це не МТБ, але ж не настільки щоб зробити його майже непридатним для Львова , якщо так навалювати то не дорогий ланцюг за 2-3 місяці під заміну

сила (крутний момент), яку потрібно прикласти :
34 → 32 ( шосе Pride Rocket 2020 — вимагає приблизно 1,84 раза більшого моменту, ніж 22 → 38 ( на моєму МТБ Pride rocksteady 7.2 Al )
22 → 38 — значно легше крутити, але потрібно робити більше обертів.
спойлер
34×32 — "важка" передача: більше навантаження на ноги, менший каденс.
22×38 — "легка" передача: крутити значно легше, але педалі потрібно обертати приблизно у 1,84 раза швидше, щоб їхати з тією ж швидкістю.
Отже, 22/38 зменшує необхідне зусилля приблизно на 45–46%, але для тієї ж швидкості потребує приблизно на 84% вищого каденсу (частоти обертання).

тобто для прогулянки треба планувати маршрути, так щоб обїзжати торчки :shuffle: у Львові таких багато - це практично на будь-якому маршруті :rotate:

Тому для Львова один вел залишити не вийде, ну хіба продавати то все і брати гревел ? :spy: бо тільки він дасть потрібну передачу.
спойлер
Згадую свій старий крокодил зелений GT Avalanch 2017 ( чи 2016 ? ) 27,5"
де при системі 42/32/24T я замінив штатну касету Sunrace CS-MS1, 11-36T на 11-42T вийшло 24 на 42
і він по передаточному числу як мій сьогоднішній крокодил Pride rocksteady 7.2 Al з 22 на 38 ось на такому будь який торчок сидячи у Стрийському парку у Снопківському парку і у Львові загалом можна заїхати, тобто бачу підйом і знаю що заїду ну добре будем реалістами на око до 40 градусів
Відправлено через 3 хвилини 44 секунди:
wow_w якщо це ваші відоси то трохи пограйтесь з кольорокорекцією , воно просто і легко витягнути по графіку кривих щоб було трошки світліше :shuffle:

Відправлено через 1 хвилину 26 секунд:
я витягував як міг щоб хоч щось було видно бо то ніч темна а я без фари а у вас день як не як
unique-neon
Member

Повідомлення

1985god
Нічого страшного, замок поставите, в крайньому випадку новий ланцюг купите. І не рвуться ті ланцюги направо-наліво від високих передач.

Чи мова за розтягування? Бо на тому ж мтб вигідніше дорожчі ланцюги брати, бо живуть непропорційно довше ціні. Наприклад deore, slx ланцюги гівняні, xt/xt-r уже достойна річ. Їздять в 3-4 рази довше.

Отправлено спустя 14 минут 16 секунд:
Про важкі/легкі передачі. Я колись любив на легких крутити, бо легко, каденс при цьому таки високий. Але коли почав проїжджати дистанції на час, і поглядувати на спідометр, виявилось, що найшвидше таки їду на важких з каденсом поменше.
Відповісти